Şimdi Ara

Sony XBA-H1 Kulak İçi Dengeli Armatür Kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni alacakların fikir sahibi olması açısından bilgilendirmek isterim;

Öncelikle bugün (06.01.2015) itibariyle Hepsiburada.com fiyatı 279 TL, fakat ben bilerek (kargoyu beklememek için ve kazıklanarak) MediaMarkt'tan 329 TL'ye dün satın aldım.

Elektronik müzik dinleyicisi olarak değerlendirme yapacağım;
    Ses kaynağım: Samsung Note 3 ve masaüstü bilgisayarım.
    - Öncelikle bu kulaklık ile sadece müzik dinleyebilirsiniz, mikrofon ve kablo kumandası yok.
    - Benim için önemli olan bass ve ses seviyesi düşük. Gümbür gümbür müzik dinleyicilerine kesinlikle hitap etmeyecektir.
    - Tizler ise biraz derinden ve metalik geliyor.
    - Malzeme kalitesi güzel fakat kablosu kısa.
    - Kutu tasarımı ve içeriği güzel. (Alternatifli kulak yastıkları, yaka tutturacı, kablo karışmasını önleyici aparat ve çantası)
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    hocam philips fidelio s2 nereden aldınız acaba ayrıca sennheizer cx 300 var bende sence değişmeye değermi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anssour

hocam philips fidelio s2 nereden aldınız acaba ayrıca sennheizer cx 300 var bende sence değişmeye değermi teşekkürler.

Kardeşim sadece şahsi fikrimi söyleyeyim.cx300 berbat bi kulaklık okadar

Ben fidelioyu Türkiyede bir arkadaştan almıştım şu an kulaklar iflas etti kullanamıyorum satacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xba-h1'te balanced armature ve dynamic armature birlikte oldu?u için hem bass çok iyidir ( bass sevenler için) hem midler ve tizler. Bass sevmiyorsanyz uzak durun ama seviyorsanyz hem çok detayly hem çok güçlü ses verir. Güçlü'den kastym ses kuvveti de?il kalitesi. Bu kulakly?yn fiyaty Amerika ve Avrupa'dan daha ucuz . Nedendir bilmiyorum ama Sony burada daha ucuz. 240 TL civaryna satylyyor ?u anda. bu fiyat için gayet ba?aryly ve çok e?lenceli bir kulaklyk bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.