Şimdi Ara

Sony XE9005 Yorumlar (2017) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
11
Favori
23.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akşamları wireless ‘ı modemden kapatıyorum. Sonrasında interneti açtığımda tv internete otomatik bağlanmıyor. Şifreyi yeniden girmem gerek. Öncesinde böyle bir sorun yoktu. İnternet şifremi değiştirdikten sonra ortaya çıktı. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkclv B kullanıcısına yanıt
    hocam vavoo netten bul yukleme adımlarında yaptın mı beles ıptv mac belgesel sınema --
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: eren73546

Xe9005 serisinde ve oled dışında bütün tvlerde altyazı anında etrafındaki parlamalar çok can sıkıcı ona çözüm bulamadm ben aklına gelen var mı

xe9005'te de var mı bu parlama olayı altyazılarda?
    ben bu nedenle xd9305imi sattım.

Alıntıları Göster
    Biraz gec oldu ama ayni sorunu yasiyordum cozumunu buldum..Menu-ayarlar-arka led ayarlari- Basit led..

Bunu secince sorun tamamen ortadan kalkiyor..Normalde otomatik led idi..

• arkadaşlar dsmart kutudan modüle geçeceğim. uydu kablosunu yanda nereye takıyoruz ??
  • Sony XE9005 Yorumlar (2017)

Arkadaşlar uyduyu nereye takacağiz

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    en alt kısma takıyorsunuz
  • eski bir model ama belki bilen çıkar umudu ile yazıyorum... bu tvyi hdmi ile pcye bağlayarak kullanıyorum. tarayıca sekme değiştirdiğimde, yeni videolar açıp kapadığımda yada programlar açıp kapattığımda tv bana yukardan bir satır indirerek cözünürlük bilgisi falan veriyor kafasına göre anlık olarak sesi kapatıp açıyor. bunu sıksık yapıyor ve sinir bozucu bir oldu. bu bilgi verme olayını kapatabiliyor muyuz acaba?

• funnyhow kullanıcısına yanıt

Kapatılabiliyor ancak onu yapınca da mesela TV kanallarını değiştirecekseniz o zaman üstte bilgiler gözükmüyor hangi kanala geçtiği vs.

Ayarlara girip, Genel Ayarlar başlığı altındaki TV izleme'ye giriyoruz. Oradan Bilgi Başlığını kapatıp TV'yi tamamen kapatıp tekrar açıyoruz böylece ayar aktif oluyor.

• LordMurat55 kullanıcısına yanıt

allah razı olsun hocam, yıllardır çektiğim baş ağrısı dinmiş gibi rahatladım... ben tv olarak kullanmıyorum zaten monitör olarak kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.