Bildirim
Satıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Hayırlı satışlar, sizden başkası kullanamıyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış. 3 veya 4 yıl sonra tüm hatlarda kullanıla biliyor. Hattın sizin üzerinize kayıtlı olması gerekmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Rcmf1907
Hayırlı satışlar, sizden başkası kullanamıyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. 3 takvim yılını geçtiği için tüm hatlara açıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet doğru, şuan resmi Türkiye kayıtlı cihazdan farksız.
İyiymiş o zaman, ben de Sony ericsson hayranıyım bu arada, avatarınızda görünce yazayım dedim hocam
Teşekkürler hocam. Sony Ericsson ve Sony'nin neredeyse kullanmadığım cihazı yok. Forumda yıllarca Sony Ericsson & Sony teknik servis hizmetide verdim. Hala sevenlerini görmek sevindirici
Ben faal kullanıcısıyım 12 senedir efsanem c901 kullanıyorum. Koleksiyonda da 3-4 tane Sony ericsson var..
Androidde htc hayranıyım ama xz premium, xz1 kullanmışlığım var..
Ama Sonynin en çok kullanmak istediğim modelleri xz2 premium ve xz3 idi... Bu iki model efsane benim için 21/9 sevmiyorum
-
Ağzım açık kaldı, yani üç beş kuruş için insanların bu kadar düşmesi çok üzücü. Umarım kıymetini bilecek bir forumdaşımıza gider.
1 ve 5 serisi eski XZ serisinden çok daha iyi kullanım deneyimi olarak.
Maalesef hocam, bu cihazların kıymetini öğrenmişler ve insanları kolay ikna edebileceklerini düşünerek böyle dolandırıcılık yollarına girmişler. Millet nelerle uğraşıyor aklım almıyor gerçekten. Kesinlikle haklısınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X