|
Sony Xperia 5 III kompakt dönemi geri getiriyor (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tavernac1
Xperia Z3 compact'ı o kadar çok serverdim ki herhalde siemens m61 den sonra en çok sevdiğim telefondu. Kasanın açılmasından hoparlörüne toz dolmasından ses gelmemesinden ötürü 7 kere servise gönderdim. Sony bu işi artık beceremiyor.z3 compactta karşı tarafın sesi yankılanıyor sebebi ile 2 sefer anakartı değiştirdiler
sorun ayarlardanmış boşu boşuna anakartı değiştirdiler , telefonum bir nevi sıfırlandı şimdilik kenarda duruyor
pil ve ekranını değiştirdim mi zımba gibi devam eder
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter Morgan
buraya gelmiyor ki keşke gelsesony Türkiyeye baskı yapılırsa getirirler tivitırda heşteg felan açsak iş görür gibime geliyor
-
Telefon dediğin böyle olur. iphone SE çöpünden kat kat daha iyi ama kıymeti bilinmiyor
-
Efsane marka SONY yine kalite ve son teknolojiyi iyice harmanlayarak ortaya muhteşem telefonlar çıkardı;
Xperia 1 III ve Xperia 5 III
Bu muhteşem telefonların yine bu kaliteye yaraşır satış ve sonrası servis hızmetiyle bir an önce hayata geçirilmesi umut ve dileğiyle
-
Bir sony den daha fazlası..
Gelmesini umut ediyoruz...
-
O resimlerde gördüğüm Zeiss tahmin ettiğim Zeiss ise eğer gözüm kapalı alırdım telefonu.
Ha param yok o ayrı konu
-
Dümdüz kaç inch kaç oranlı diye bakmamak lazım, ekran en boy oranı da kompaktlık için oldukça önemli bir etki yapıyor. Sizin meizu 16nız 18:9 but ekrana sahipken 5 iii 21:9 bir ekrana sahip bu yüzden yaklaşık 3mm daha dar. 2019dan sonra çıkan en dar Android telefonların (50 dolarlik telefonlar hariç) 68mm ile xperia 5 ve 10 serisi olduğunu düşünürsek kompakt android telefon iddiası haksız sayılmaz. Tabi bu kompaktlık bir iPhone 12 mini veya eksi compact serisi kompaktlığı değil onu da kabul etmek lazım, sonuçta 21:9 ekran telefonu daraltırken bir o kadar da uzatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meizu 16th'nın sorunu uzunluğu zaten hocam. Tek parmak kullanamıyorum, düşünün ki 21:9'u nasıl tek el tutacaksınız.
5 inç yukarısını bende sevmediğim için Galaxy S10e kullanıyorum. Sony f/p olmadıkça tutunamaz.
-
6.1 in nesi kompakt 5.5 in üstü kompakt falan değil bence
-
Bakalım rom desteğini DRM ile çöp edecekler mi yine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takdir ediyorum abi herkesin kafam kadar telefon yapip bir de centik denen -ciktigi gune lanet olsun- sey olmadan telefon uretilemeyecegini zannettigi donemde sony kendi tarzina bagli kaliyor tasarimlari hep hosuma gidiyordu hala da oyle. begenmeyenler cogunlukta ama Apple sunu kopyalayip arkaya isirilmis elma koysa moda olur o yuzden takilmiyorum. param olmadigi icin alamayacagim orasi ayri ama olsaydi gozum kapali alirdim
Baya eskiden her konuya yazan çok azimli bir sony fanboy arkadaş vardı forumda aklıma o geldi. Haberi olan var mı yaşıyor mudur? :Dquote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Efsane marka SONY yine kalite ve son teknolojiyi iyice harmanlayarak ortaya muhteşem telefonlar çıkardı;
Xperia 1 III ve Xperia 5 III
Bu muhteşem telefonların yine bu kaliteye yaraşır satış ve sonrası servis hızmetiyle bir an önce hayata geçirilmesi umut ve dileğiyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X