|
Bildirim
Sony kendini bir halt sanan özürlü bir markadır. Bu telefon tabi ki tutmayacak. Artık donanımsal gücü tüm markalar temin ediyor, peki yazılım? Sony'den daha dandik android kullanan telefon var mı?
Ayrıca pil 3.1k :) Sony'den telefon alan sağlıklı bir beyine sahip değildir. |
Şu an Huawei kullanıyorum ama en keyif aldığım telefonlar hep Sony modelleriydi. En stabil en düzgün androidi sunması dışında en hızlı güncellemeyi hep Sony veriyordu. Buradaki yorumları okuyorum da sanki sonradan gelen çinli üreticiler çok iyi telefon yapıyorlar. Hepsi birbirinin kopyası saçmasapan modeller. İsimlendirmeler de tam bir facia.
|
Kumanda gibi olmuş aynı. Az daha uzatsalar fırın küreği olacak
|
kendi şahsi görüşüm ben bayıldım.giren cıkan kamera yok centık yok en azından
|
Şaka gibi hala aynı tasarım...
Adamlar bırakın S10'u falan S8'in tasarımını dahi yakalayamadı.Çöp |
sony'nin mobil bölümü ne yapıyor cidden merak ediyorum. adamlar çalışmıyor galiba. çinliler her ay yeni telefon tanıtıyor. tasarımları birbirine benziyor evet ama en azından ekran/kasa oranları çok iyi. ben zamanında uzun süre xeri p ve z3 compact kullandım. z3 compact'ın ekranı kırılmasa belki hala kullanıyor olurdum. ama gelişemiyor. kaplumbağa gibi hareket ediyorlar
|
Nato kafa nato xperia
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 5 Eylül 2019; 15:45:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|