< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sony Xperia 5 V tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)
-
-
Geçmişinden bahsettiğimiz için doğal olarak haberler de geçmiş tarihli oluyor
Arasıra protein al sırf makarna böyle oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlkokula dönüp yeniden temel anlatı becerisi kazanması gerekenler bana beslenme tavsiyesi veriyor 20 IQsu ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 4 Eylül 2023; 1:55:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ah Sony üzümlü kekim, tekrar ülkemize gelsen de yüzümüzü güldürsen..
-
Şahsen android tarafında alacağım tek marka olur Türkiyeye gelirse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef bu forumda çöpçülerden kurtulamadık.
Galaxy S23 ultra'ya o para verilir. Geleceği belli olmayan bir telefona verilmez bu ister Sony olsun ister sunny olsun. Dediğim gibi Sony Türkiye Başkanı (varsa) bile bu telefona o parayı vermez.
Sony kralını yapamadı ki bu hallere düştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geleceği belli olmayan telefon derken ne demek mesela?
-
Arkadaş ne anlatmak istemiş bende anlamadım...
-
3 yılın ardından muhtemelen Sony'e dönüşümü yapacağım telefon olabilir. Gönül isterdi ki Xperia 5 IV'de Gen2 işlemci olsaydı da gözüm kapalı geçebilseydim, bu arkadaşın tasarım ve özellikleri amiralden çok orta segment cihazları andırıyor :/
-
Sony neden Türkiye'ye hala cihaz vermiyor anlamak mümkün değil Sony Türkiye de belli bir kitleye sahip Bir marka..
Servis vermek zorunda kime verdirecek? PArça tutmak zorunda. Satamayacağı için de bu maliyetlerin altından kalkamaz.
Kendi ülkesinde bile ilk 5'te yok Sony. Amazon'da bile yok. Yazık.
-
xperia z5 olmuş bu telefon sadece özellikleri yenilenmiş ama o zaman da çöptü şimdi de çöp, anakartı bozuk sıfır telefonla uğraştırmışlardı
Yazılım, malzeme kalitesi, tasarım konusunda Xpera Z2 kullandığım en iyi android cihazdı. Tadı damağımda kaldı ama bu donanımla bu fiyata ancak ios yazılım olması halinde alınır maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X