Merhaba arkadaşlar. Telefonu ilk aldığımda kamerayla ilgili bir sorun yoktu , ön kamera seçeneği vs. vardı. Ancak sım kart haznesinin dar olduğu gerekçesiyle servise yolladım. Servisten döndüğünde kamerayı açtığımda ön kamera seçeneğini bulamadım , yok . Retrica gibi kamera uygulamalarına da baktım ondada yok. Sebebi ve çözümünü yazarsanız sevinirim .
* Ayrıca servisteyken servisten bir yetkili bana telefonunuza yeni yazılım mıdır rom 'mudur ona benzer bir şey demişti ama ben reddetmiştim . Ondan dolayı olabilir mi ? Fabrika ayarlarına döndürsem eski haline döner mi ? Teşekkür ederim ..
merhaba, üzerinden 1 ay geçmiş ama yine de cevap vermek isterim. ön kamera yok derken sanırım kamera yönü değiştirme seçeneği çıkmıyor. kamera özelliklerinden "resmin içerisinde yüz" modunu da denediğini düşünüyorum. Bir de ayarlarda Diagnostics'te test bölümünde ön kamera var, ordan test et. hala ki görüntü yok ise telefonu sıfırla tekrar dene.
Bu kadar işleme ramen olmadıysa şöyle bir sorum olacak. Telefonunu TELESERVICE denen illete verdin değil mi? o zaman geçmiş olsun kardeşim. o servis benim de çalışan HTC One X'imi bozdu, garantisi bittiği için geri de veremedim. servisten geldi ve 15 gün sonra hakkın rahmetine kavuştu. şimdi evde huzur içinde yatıyor. sana tavsiyem garantisi varsa sıfır cihaz alana kadar servise götür.
Yada umarım sorunun hallolmuştur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme