Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU |||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  |||

SONY XPERIA™ C5 ULTRA TEKNIK ÖZELLIKLER

Donanım Haber İncelemesi

Hardware Plus İncelemesi

Anakonusu yoktu bende cihazi bugun aldım.Yakında kullanıcı listesi vs hazırlarız cihaz sahibi olup yardımcı olmak isteyen arkadaslarda pm atarsa ana konuyu güzel hale getiririz.

Xperia z için yapmsıtık hala kullanılıyor http://forum.donanimhaber.com/m_73811195/tm.htm yardımcı arkadaslar olursa aynı şekilde yapabiliriz.

• Lazım olur.
  • Nane yeşili rengi olan cihaz fotoğrafları

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  |||

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream505 -- 16 Eylül 2015; 17:20:48 >

• Hayırlı olsun, hem konu hem telefon, yalnız Android bölümüne açılsa daha mı iyi olurdu acaba, malum telefon android ve orası daha çok ilgi çekiyor.

Ben de 3-4 gün önce aldım, ayrıca daha önce Xperia Z'de kullanmıştım.
  • AnTuTu benchmark puanı ve batarya performansı :

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  |||

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Hayırlı olsun, hem konu hem telefon, yalnız Android bölümüne açılsa daha mı iyi olurdu acaba, malum telefon android ve orası daha çok ilgi çekiyor.

Ben de 3-4 gün önce aldım, ayrıca daha önce Xperia Z'de kullanmıştım.

Doğru dedin oraya açtım.

http://forum.donanimhaber.com/m_110086861/f_//tm.htm#110086861

• Güzel telefon ama 6 inç çok büyük ya
  • 2,5 senedir note 2 kullanan biri olarak çokta büyük gelmedi bana normal boyutları hatta note 2 ye göre daha ince ve ele daha iyi oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

AnTuTu benchmark puanı ve batarya performansı :

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  |||

Şu ekran süresini neye göre koydun bi açıklama yaparsan sevinirim çünkü normal kullanımda imkansız o süre

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Beyler sizce xperia z2 mi c5 mi ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hocam bendede siyah modeli var. Siteye üyeyim aslında ama 1 gündür giriş yapamıyorum anlamadım. Bi sorum olacak cihazın %0 dan %100 e ne kadarda şarj oluo benimki 3 buçuk saat filan sürüyor bir iki kişi daha öyle sendede durum aynımı acaba.
  • Uygun fiyata aksesuar bulabileceğim bi yer var mı bildiğiniz ? Ekran filmi ve kılıf alacağım N11'den baktım çok çeşit bulamadım
  • Hocam ben gittigidiyordan 15 e şu kılıftan aldım çok güzel ince telefon kalınlaşmadı. Bide 15 tlye kırılmaz ekran koruyucu aldım oda kaliteli güzel ürün.
  • Hocam sizede sorayım komple kaç saatte doluyor cihazın. Bi kaç kişiyle daha konuştum 3,5 - 4 saatte doluyor dedi onlarda sende durum ne
  • Benim cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Hocam sizede sorayım komple kaç saatte doluyor cihazın. Bi kaç kişiyle daha konuştum 3,5 - 4 saatte doluyor dedi onlarda sende durum ne

Yanlış yere yazıyorsun, asıl konu android bölümünde aynı isimle. Arkadaş yukarıda linki de vermişti.

Dediğim gibi, ilk sarjda 3.5 saat kadar sürdü tam dolması , düşüyor gittikçe. Mesela dün doldurduğumda %12den %100 dolması 3 saat 10-15 dakika kadar sürdü. Ayrıca nedense %90'a kadar bayağı hızlı doluyor, sonra %90-100 arası epeyce yavaşlıyor, düşük voltaj şarj modu gibi birşey sanıyorum.

Cihazın da güzel, benimkinin aynısı. O video da şahane cidden. Ötekileri sildim, o kaldı.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_110086861/f_//tm.htm#110264835

aNAKONU Burda arkadaslar burayı sildirelim.
  • Kullanan arkadaşlar kamera uygulamasında ön kamera fotoğrafı ters çekiyor. Nasıl düzeltebilirim eski telefonumda mirror aç kapa ayarı vardı bunda bulamadım

• arkadaşlar kılıf olarak hangisini önerirsizniz . piyasada normal silikonlar var ve deri görünümlüler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.