Şimdi Ara

Sony Xperia E ülkemizde satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çöp, gereksiz bir model olmuş doğrusu, gereksizlikten ziyade o fiyat ne öyle Cortex-A5 işlemci 256k renk nedir ya, 500 tl den fazla olmaması lazım bu telefonun
  • benim xperia tipo yu 480 e aldım benim telefonun çakmasına o kadar verilir mı sony neyttin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Sen 2 çekirdekli 512 mb ramli Xperia U ya 4.1 verme, 1 çekirdekli 512 ramli Xperia E 4.1 ile gelsin öyle mi Sony?

Sen 3.7 inç ekranlı 1.4 GHz hızında çalışan700 TL'ye satılan Wonder'a 4.0 Verme 450 TL'ye satılan Mini2'ye 4.1 ver öyle mi samsung :( .

• ARKADAŞLAR KAFAM ÇOK KARIŞIK 1000 1100 TL CİVARI SINIRIM VAR AMA 600 TL 700 TLYEDE ALABILIRIM İYİ BİR TELEFON İSTİYORUM HER YÖNÜYLE OLSUN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. EN SON İPHONE4 ALMAYA KARAR VERDİM GİBİ ODA 2 3 SENE ÖNCESİNİN TEKNOLOJİSİ VARMI DAHA İYİ TELEFONLAR YARDIM EDERSENİZ FARKLI SEÇENEKLER SÖLERSİNİZ BENİ MUTLU EDERSİNİZ YANLIZ BAZI SEYLERIN FANATİKLERİ OLUR ÖLE DEĞİLDE DAHA OBJEKTİF GÖRÜŞLER İSTİYORUM SAYGILARIMLA
  • s3 mini bişey yapar atar SONY PİŞMANLIKTIR - BEN ÇEKİYORUM MAHKEMELERDE ...
  • iphone 5 tek geçilirrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazukaden

ARKADAŞLAR KAFAM ÇOK KARIŞIK 1000 1100 TL CİVARI SINIRIM VAR AMA 600 TL 700 TLYEDE ALABILIRIM İYİ BİR TELEFON İSTİYORUM HER YÖNÜYLE OLSUN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. EN SON İPHONE4 ALMAYA KARAR VERDİM GİBİ ODA 2 3 SENE ÖNCESİNİN TEKNOLOJİSİ VARMI DAHA İYİ TELEFONLAR YARDIM EDERSENİZ FARKLI SEÇENEKLER SÖLERSİNİZ BENİ MUTLU EDERSİNİZ YANLIZ BAZI SEYLERIN FANATİKLERİ OLUR ÖLE DEĞİLDE DAHA OBJEKTİF GÖRÜŞLER İSTİYORUM SAYGILARIMLA

Xperia SP al kesinlikle
  • Giriş seviyesinde bir cihaz pek de bir şey beklememek gerekiyor.
  • siz hiç telefon bilmiyonuz bu telefon teknosada 500 tl. bu fiyata alınacak en iyi telefon. paran varsa git iphone5 al s4 al htc one al. ne kadar ekmek o kadar köfte

• Sony gerçekten iyiydi ama bayaaa sapıtmış

• bunu almak yerine benzer tasarıma sahip xperia j alınabilir tasarımları hoş sony nin

• arkadaşlar ben aldım telefonu telefonun her şeyi iyi fakat wifi bağlanmıyo bağlanıyor diyor kalıyor sonra yazı gidiyo kaydedildi felan diyo wpa ile korunuyo bundan dolayı olaibilirmi

• O fiyata vbenim teleffondan alinir

Yukaridaki arkadas wonder tek cekirlekli 1ghz

O fiyata nexus 4 al kesinlikle

• 300TL etiketle satilmali. Ederi en fazla o.

• arkadaşlar ben xperia e aldım 2 hafta oluyor tek bir sorunum var onun dışında şuan için çok memnunum.sorunum ise; metin mesaj sayısı 2 ya da daha fazla olduğunda göndermiyor neden olabilir?
    cevaplarınızı bekliyorum
    mathematician_girl ^.^

• Herkes ihtiyacına göre telefon tercihi yapar, beğenmiyorsanız almayın arkadaş.
  • Bu telefonun sahipleri 11.3.a0.47 surumunden baska surum kullanmasin. Yapabilen varsa ics kursun. Amabu surum de iyi. Ben bir bucuk aydir deliriyordum. Iki gundur rahatlik buymus diyorum. Wifi kopmasi yasayanlar da kotu baglantidan kacinmayi devre disi birskirsa sorunu cozulur.

S3 mini ile karsilastirmayin bence. Ha yazilimlari ayniolabilir. Ama baktiginizda bu cihaza firefox os yuklenebiliyor fantezi icin ideal :) ayrica s3 miniden 5 kat saglam. Sadece arkadaki kromajin yapistiricisi cok adi. Durduk yere duser. Ama o kadar dusurmeme ragmen hicbir sey olmadi. Su anda harici kart full dahili yariya kadar dolu. Alayi programlar acik kasma yok. Ama ics gibi olmaz tabi. Tipo kullanirken 250 mbbos ram oluyordu.

Ha sekil olarak cidden cok iddiali. Kendini belli ediyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.