Şimdi Ara

Sony Xperia E3 'Uygun fiyata su geçirmez telefon' ilk izlenim ön inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su geçirmezlik ile suya dayanıklılık birbirinden farklı şeyler @speed-step

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamuku

illa sony alacaklarsa 900e m2 yada 1200 kadar fiyatı düşen xperia z alsınlar hem su geçirmez hemde bi amiral gemi bunun kırpıla kırpıla bişey i kalmamiş s800 lü 16 gb lg g2 1000 lira 32gb 1200 lira 620 liraya discovery i unutmayin arkadaş şu alt model işini lenovoyla bırakın siz orta ve üst modelleri halledin alt modeller emin ellerde zibil gibi seçenek var global firmalar alt modelleri ucuza mal edemiyorlar

Dikkat z su geçirmez değil ,suya dayanıklı

• Hafıza ile ilgili yorumlara şaşırdım. 32 GB microSD Kart almak bu kadar zor mu ?

Sony fiyat performans ve kaliteyi bir arada yakalamaya çalışıyor. stratejisi bu gibi gözüküyor.

hindistan fiyatı belli oldu. 580 TL

Türkiyede bu fiyatlara yakın olursa bir çok kişinin ilk tercihlerinden olabilir .

tasarımı da, tanıtım filmi de oldukça etkileyici olmuş.

http://www.tabletmecmua.com/sony-xperia-e3-inceleme-ozellikler-yorumlar/

Syg.
  • Sanırım bu telefonu bekleyeceğim, rakiplerine göre donanım için alınacak bi telefon değil malesef ama fenada değil hani, bir kere bunu bir kenera atalım zaten üretiliş amacıda bu değil.Herneyse bu fiyatta vadedilen sağlamlığı karşılıyosa üstelik androidin yeni 4.4 kitkat sürümüyle... kendi klasmanında alır başını gider.
    fiyatıda:http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/sony-xperia-e3-xperia-e3-dual-with-android-44-kitkat-launched-in-india-592535 bu kaynağa göre 12000 rupi buda yaklaşık 150 eu eder ki tr deki fiyataların hindisana göre 2 katı olduğunu düşünürsek 300 eu gibi bir fiyat biçerler buda 850-900 tl arası bir fiyat demek.Makul görünüyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

4gb olan gelirse ve fiyat 700 tl olursa efsane olur

Ne efsanesi anca kestane olur 700 liraya ne cihazlar alınır be ayrıca sony Türkiye 900 den aşağı satmaz bunu

Aslında sony nin sattığı telefon o pek pahalı değil yalan mı? Sony markalı Don bas ben bile alırım marka değeri yüzünden böyle pahalı reklam gideri Vs

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

4gb olan gelirse ve fiyat 700 tl olursa efsane olur

Ne efsanesi anca kestane olur 700 liraya ne cihazlar alınır be ayrıca sony Türkiye 900 den aşağı satmaz bunu

if] kestane

• çay içerken tabak aramayız artık üst boşluğa çay bardağı alt boşluğada çekirdekleri koyduk mu tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

çay içerken tabak aramayız artık üst boşluğa çay bardağı alt boşluğada çekirdekleri koyduk mu tamamdır.

Gülmekten yarıldım

• Video eklendigi için fotograf kaldirilmis. Kendi sitesinden fotografini ekliyorum. Yorumlarin çogu bu fotograf üzerine yapildi. Ama cihazin iyi çiktigi fotograflar da var. Tabi 4GB hafizanin
    Sony Xperia E3 'Uygun fiyata su geçirmez telefon' ilk izlenim ön inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 18 Eylül 2014; 22:33:22 >

• ayriyetten sony türkiyenni en kötü servisi teleservice ile çalışmaktadır ne iyi srvisi mesut abicim :D FABRİKA HATASI YÜZÜNDEN SU GEÇİREN TELEFONA KULLANICI HATASI BASIYOLAR SONY ÖNERMEM KİMSEYE

• bence telefon güzel olmuş snapdragon 400 t50'de s4 mini'de ve htc one mini'de one mini 2'de motorola moto g'de de var bence donanım eksikliği yok ayrıca oyun performansıda çok iyi modern combat 5 oynandı bu telefonda bi gıdım kasma yok müzik konusunda zaten sony'nin e serisi telefonları müzik telefonları ekran kamera ve hafıza haricinde bir eksiği yok ayrıca telefonda 4g'de var ve su geçirmez deniliyo (olmama riskide var) bir de çok fazla program yüklenmiyorsa en iyi tercihlerden biri olabilir yalnız çerçeve konusu beni de mutsuz etti ama bence bahsedildiği kadar da kötü değil ve ayrıca ben telefonu aldım 530 Tl'ye geldi normalde 390 falandı ama yurt dışından geleceği için fiyatı biraz arttı bu telefonun amacı bence iyi bir performans vermek ve gündelik kullanımda insanları mutlu etmek not (batarya 2330 mAh) not iki (A cortex a7 1.2 ghz'lık işlemcide var ve bu telefonu performanslı yapıyor)

• beyler biraz sakarım yada iş gereği su toz gibi şeyler var z serisine okadar para veremem sosyal medya haricinde umrumda deil kamera orta hallice olsun sarjıda iyi gitsin priz priz gezmeyeyim internetsiz duramayanlar için güzel telefon...

birde 5 mp demeyin e1 i kullandım 3.2mp kamerası 8 mp ye yakın kalitede foto çekebiliyor

samsungun 5mp kameralarını fotograf kalitesi olarak kat kat geçeceğine eminim.

e1 benim için yeterliydi sp ve e1 kullandım e1 in boyut süperdi kitkatla 512mb ramle harika makineydi

sony kitkata düzeltmede yolladı Al ağa verdim kitkatı kitlenirse ayvayı yedin demedi

samsung gibi olsa alırdın 4.0 jelybonu hiçbir haltı yok çakma telefon gibi.

kalite ilgi alaka bekleyen sony alır derim ;)

Şunu ayrıca belirteyim sony xperia SP ye 4.3 ten sonra kitkat gelmemesi ile sony ayıp etti m2 makinamı be SP nin tırnagı olamaz! HD ekran var paşalar gibi.
    Performansta 1.2ghz 4 çekirdege kafa tutar s4miniyi bataryasıyla döver.(s5 minide çöp :) ) LED ışıkları ile ayrı ışıkları ile sony nin en şekil telefonlarından en özeli. SP serisinede devam ederse iyi olur sony

• Ben anlamadm bu telefonu suya dusursek bozulmucakmi yani su gecurmez felan bildigimiz su gecirmezdir inşallah dayaniklilik ayri geçirmezlik ayri dava birisi bi yardmci olursa sevinirim.

• Ekran 2.planda ama bu telefonun tek artısı suya dayanıklılık, 4gb dahili küfür gibi resmen ederi 600 tl telefon 800den gelir bize en az tasarımda o kadar boşlugu hiç sevmiyorum sonynin

• arkadaşlar sonye inanmayın su geçirmez yok 30 dakika yok 1 metre ben aldım 40 cm de
    15 saniyede telefon tamamen gitti kullanılamıyor

• Hocam hala satışı mevcut mu ülkemizde mevcutsa nerelerde mevcut ben bulamadım da iyi forumlar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.