|
Sony Xperia etkinliği 14 Nisan tarihinde
-
-
Diyeceklerim çok
absürt gelebilir ama bu denli teknoloji devi şirketler(samsung,sony vs.) neden kendi işletim sistemini geliştirmiyorlar?
Atladığım bir kısım mı var acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usluer26 -- 2 Nisan 2021; 18:37:41 > -
1 tane samsung yada çin telefonlarına benzeyen alet çıkarsınlar hemen alacağım. Ama bunların Japon inadı tuttu muz modelinde takılı kaldılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: usluer26
Diyeceklerim çok
absürt gelebilir ama bu denli teknoloji devi şirketler(samsung,sony vs.) neden kendi işletim sistemini geliştirmiyorlar?
Atladığım bir kısım mı var acaba?O işler öyle kolay değil en basitinden microsoft kendi işletim sistemi adı altında lumia serisini çıkardı sonu fazia oldu . Bir işletim sistemini çıkarıp geliştirmek zor iş android ios bugünlere kolay gelmedi çok emek verdiler. Bana göre yeni işletim sistemi çıksada ne farkedicek ki hepsinin yüzeysel çalışması aynı olucak ya şu işletim sistemi çok farklı diyicek şey şuan ki teknolojide yok. Zaten telefonlar hit noktasına ulaştı artık yeni çıkan telefonun işlemci kamera ekran dışında gelişimi yok hepsi aynı cacık eski heyecan yok bana göre eskiden htc one m7 samsung s5 lg g2 serileri vardı ne günlerdi yav htc çift hoparlör koymuş diye seviniyorduk heyecan yaşıyorduk ama şimdi hepsinde aynı şey var telefonlar çok sıradan olmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: palamutix
1 tane samsung yada çin telefonlarına benzeyen alet çıkarsınlar hemen alacağım. Ama bunların Japon inadı tuttu muz modelinde takılı kaldılarAndroid Dünyasına compact telefon şart hocam bir 12 mini misali telefon bekliyorum bakalım kimden gelicek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok hojdur ama bizena 🤣 ülkede satışı olmadığına tek üzüldüğüm telefon markası. Onca gereksiz marka varken senin olmaman üzüyor reis.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkemizde satışı olsa o kalın çerçeveleri ve pahalı fiyatları ile alacak mısın gerçekten? Rakipleri çok ilerledi halbuki
-
Alıyordum dostum. Çerçevesi çalıştırmıyor uygulamaları veya aldığım cihazı 5 sene sonra da hızlı ve akıcı kullnabilmemi çerçeve sağlamıyor. Ayrıca adamların kullandığı teknolojileri rakipleri daha yeni kullanmaya başlamışkem çok da çerçeveyi umursamam yani 😉 kaldı ki sizin taktığınız bu çerçeve olayını tam aşma sürecindeyken ülkeden çekildiler 🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony ne istiyorsun bir karar ver. Bari her sene amiral falan çıkarda insanlar telefon görsün. -
Sony LG gibi ucundan tutup iş yapabileceğini düşünmekte devam ediyor. zarar etsinler bakalım elbet paralarını çöpe attıkları ortaya çıkar bu piyasadan sectör olup giderler.
-
Japonlar tuşlu telefon kullanıyorlar diyorlardı, haklı çıktılar, compact ve düşük özellikli onlar için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X