Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-cizgisi

bugün hızlıal.com'u aradım siparişimi sordum. ürün temin edilememektedir dendi, fakat ben sipariş ederken mevcuttu dedim. sonra bekletti beni sanırım sordu geldi birisine, geldi tekrarladı ürünün temin edilemediğini tekrarladı. isterseniz iptal edebiliriz dedi. bende, hiç ümit yokmu gelmeycekmi peki dedim, (bilmiyor) gelebilirde dedi. bir süre bekletelim dedim. fakat hoşuma gitmedi bu iş tekrar arayıp iptal ettirdim.
    herkese aynı olacak diye bişey yok sadece bilginiz olsun diye yazdım.
    başka bi siteye, ****.com'a go için sipariş verdim. en geç 3 gün dedi aradığım yetkili. bakalım ne olacak

hocam ***.com dediğiniz neresi? bu hızlıal göndermeyecek sanırım ben de başka yerden alayım diyorum

**** diye bir site. Önce incele, hatta ara. İçine sinerse yaparsın alışveriş. Niye bunu yazıyorum sorumluluk almayım diye:D. Yoksa ben bi problem görmedim. Yüzde yüz ürün garantisi yazıyor. İthalatçı garantisi konusunda kafam rahat değildi ama bu site ilgileniyor gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sitede yasaklı sanırım. Kimseye rahatsızlık vermek istemeyiz. Ama yazdım çıkmıyor. Dilersen msn adresini falan ver eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: fbey

Merhaba arkadaşlar yorumları okudum ve ICS den bayağı dertliyiz anlaşılan. Yabancı bir forumda bulduğum çözümü sizlere aktarıyorum.
    4.0 ICS yükleyince telefon kasıyor evet ama çözümü var. Benim telde şu an ICS yüklü ve GB kadar hızlı.
    Sorun şu ki; ICS batarya ömrünü uzatmak için işlemciden kısıyor. 1000 mhz' yi 200'mhzye kadar düşürüyor. Bu sorunu SETCPU uygulamasıyla çözüyoruz.
    1.Önce telefonu rootlamak lazım bunun için bu yazılımı kullanabilirsiniz. Sadece yönergeleri izleyin kolay.
    http://j.mp/QmogLr
    2.SETCPU uygulamasını yükleyip Max ve Min değerini 1000 mhzye getiriyoruz. Telefonu her açışımızda bu ayarı yapmak gerekiyor. Normalde kaydetmesi lazım ama etmiyor maalesef. Biraz sinir bozucu ama olsun 3 dokunuşluk iş.
    3. Bu kadar. Artık ICS niz GB kadar hızlı. Fruit Ninja ve Rayman Jungle Run'ı denedim en ufak bir takılma olmadı.
    Kolay gelsin.

Evet öyle çözülüyor ama min. değeri 1000 mah yapıp 1 günü görebildin mi acaba? :) bu sefer telefon beklemedeyken bile benim bildiğmi kadarı ile 1000 mah. ile pili sömürmeye devam ediyor. Böyle 1 günü görmek imkansız :)

• quote:

Merhaba arkadaşlar yorumları okudum ve ICS den bayağı dertliyiz anlaşılan. Yabancı bir forumda bulduğum çözümü sizlere aktarıyorum.
    4.0 ICS yükleyince telefon kasıyor evet ama çözümü var. Benim telde şu an ICS yüklü ve GB kadar hızlı.
    Sorun şu ki; ICS batarya ömrünü uzatmak için işlemciden kısıyor. 1000 mhz' yi 200'mhzye kadar düşürüyor. Bu sorunu SETCPU uygulamasıyla çözüyoruz.
    1.Önce telefonu rootlamak lazım bunun için bu yazılımı kullanabilirsiniz. Sadece yönergeleri izleyin kolay.
    2.SETCPU uygulamasını yükleyip Max ve Min değerini 1000 mhzye getiriyoruz. Telefonu her açışımızda bu ayarı yapmak gerekiyor. Normalde kaydetmesi lazım ama etmiyor maalesef. Biraz sinir bozucu ama olsun 3 dokunuşluk iş.
    3. Bu kadar. Artık ICS niz GB kadar hızlı. Fruit Ninja ve Rayman Jungle Run'ı denedim en ufak bir takılma olmadı.
    Kolay gelsin.

bu iş kafama yattı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

Kolay gelsin.

Evet öyle çözülüyor ama min. değeri 1000 mah yapıp 1 günü görebildin mi acaba? :) bu sefer telefon beklemedeyken bile benim bildiğmi kadarı ile 1000 mah. ile pili sömürmeye devam ediyor. Böyle 1 günü görmek imkansız :)

Daha 1 günü göremedim çünkü daha 1 gün olmadı.:) Ama şunu söyleyebilirim, 4 saatte beklemedeyken %30 şarj yedi(3g açık-Max-Min 1000mhz'deyken). Bu da 12-13 saat gidebileceğini gösterir.3Gnin ne kadar şarj yediğini hepimiz biliyoruz. Bu durumu belirttiğiniz iyi oldu. Açıklamayı unuttuğum bir kısım var. SETCPU'da profil ayarları var. Ekran kapandığında Max-Min değeri istediğiniz seviyeye, ekran-kilit vs. açıldığında da belirttiğimiz diğer değere getirilebiliyor. Şu an ekran ve kilit açıkken Max-Min 1000Mhz ye ayarladım kapalıyken de Min değerini 200 e çektim. Bir de böyle şarj hesaplaması yapacağım. Bu arada SETCPU nun widgeti de Max-Min değerini görmenizi sağlıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

Kolay gelsin.

Daha 1 günü göremedim çünkü daha 1 gün olmadı.:) Ama şunu söyleyebilirim, 4 saatte beklemedeyken %30 şarj yedi(3g açık-Max-Min 1000mhz'deyken). Bu da 12-13 saat gidebileceğini gösterir.3Gnin ne kadar şarj yediğini hepimiz biliyoruz. Bu durumu belirttiğiniz iyi oldu. Açıklamayı unuttuğum bir kısım var. SETCPU'da profil ayarları var. Ekran kapandığında Max-Min değeri istediğiniz seviyeye, ekran-kilit vs. açıldığında da belirttiğimiz diğer değere getirilebiliyor. Şu an ekran ve kilit açıkken Max-Min 1000Mhz ye ayarladım kapalıyken de Min değerini 200 e çektim. Bir de böyle şarj hesaplaması yapacağım. Bu arada SETCPU nun widgeti de Max-Min değerini görmenizi sağlıyor.

Hımm. O zaman dediğin ayarlarda bir test edersen biz de ona göre yararlanırız bilginden. Aksi taktirde benim dediğim gibi kullanılcak gibi değil. Uzun yola çıktık mı ayvayı yedik 12-13 saate telefona dokunmadan sarj bitiyorsa :D

• Yaptığım testlere göre profil ayarına gerek yok max 1000 min200 ayarı yeterli oluyor.Ben göremedim gerçi ama söylenene göre ICS max ayarını 600e getiriyor. şu an şarjı da gayet iyi gidiyor tam sonuç için zaman lazım ama gözlemlememe göre GBden farkı yok şarj konusında şu an için.Olacağını da sanmıyorum.ICS yüklemiş olan diğer arkadaşlar da test ederse onlar da göreceklerdir.son bir şey daha bu ayarı bir kere yapmak yeterli. default ayarı bu anlaşılan Max 1000 Min 200 yapıp set on boot a check atmanız yeterli bir daha ayar girmemize de gerek yok. Deneyin memnun kalacaksınız Benden bu kadar kolay gelsin

• quote:

Yaptığım testlere göre profil ayarına gerek yok max 1000 min200 ayarı yeterli oluyor.Ben göremedim gerçi ama söylenene göre ICS max ayarını 600e getiriyor. şu an şarjı da gayet iyi gidiyor tam sonuç için zaman lazım ama gözlemlememe göre GBden farkı yok şarj konusında şu an için.Olacağını da sanmıyorum.ICS yüklemiş olan diğer arkadaşlar da test ederse onlar da göreceklerdir.son bir şey daha bu ayarı bir kere yapmak yeterli. default ayarı bu anlaşılan Max 1000 Min 200 yapıp set on boot a check atmanız yeterli bir daha ayar girmemize de gerek yok. Deneyin memnun kalacaksınız Benden bu kadar kolay gelsin

İlk mesajinizda dediginiz Max 1000 min 1000 yerine max 1000 min 200 yapiyoruz dogru mu anladim hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Yaptığım testlere göre profil ayarına gerek yok max 1000 min200 ayarı yeterli oluyor.Ben göremedim gerçi ama söylenene göre ICS max ayarını 600e getiriyor. şu an şarjı da gayet iyi gidiyor tam sonuç için zaman lazım ama gözlemlememe göre GBden farkı yok şarj konusında şu an için.Olacağını da sanmıyorum.ICS yüklemiş olan diğer arkadaşlar da test ederse onlar da göreceklerdir.son bir şey daha bu ayarı bir kere yapmak yeterli. default ayarı bu anlaşılan Max 1000 Min 200 yapıp set on boot a check atmanız yeterli bir daha ayar girmemize de gerek yok. Deneyin memnun kalacaksınız Benden bu kadar kolay gelsin

İlk mesajinizda dediginiz Max 1000 min 1000 yerine max 1000 min 200 yapiyoruz dogru mu anladim hocam?

Evet dostum aynen öyle. Ekteki resimden de bakabilirsiniz.

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Evet dostum aynen öyle. Ekteki resimden de bakabilirsiniz.

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]

Çok sağolun hocam çok iyi oldu bu :)

• android 4.0.4 e yükseltmek için hangi dosyalar gerekiyor ve kısaca nasıl yapıldığını birisi anlatabilir mi?
  • iyi akşamlar arkadaşlar

yeni bir sony go ya sahibim
    ama ayarlarda aylık konuşma dakikalarımı görebilecegim bir yer yok aylık bedava dakikalarımı aşmamak için gerekli benim için dünyada bir çok öperatörde bu şekilde müşteriye sahip
    sony go dada varda yoksa beni bulamıyorum
    yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: romars

iyi akşamlar arkadaşlar

ama ayarlarda aylık konuşma dakikalarımı görebilecegim bir yer yok aylık bedava dakikalarımı aşmamak için gerekli benim için dünyada bir çok öperatörde bu şekilde müşteriye sahip

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ub0r.android.callmeter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLnViMHIuYW5kcm9pZC5jYWxsbWV0ZXIiXQ..

bilmeme isini goruru mu?

• call meter 3G
    şimdi yükledim güzel detaylı bir program
    ve
    er yüzbaşı focusone teşekkür eder;))

programla ilgili bir sıkıntı olursa buradan paylaşırım

saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: romars

iyi akşamlar arkadaşlar

Bu konuda en kapsamlı uygulama DroidStats'tır. Ama kapsamı büyük olduğu için bir sürü ayarı var ve İngilizce olması doğru ayar yapmayı zorlaştırabilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=nitro.phonestats&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5pdHJvLnBob25lc3RhdHMiXQ..

Eğer Turkcell'liyseniz hiç uğraşmadan Turkcell Online İşlem uygulamasıyla sorunu kökten halledebilirsiniz. Uygulamanın ana ekrana koyabileceğiniz aracı da mevcut

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttech.android.onlineislem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50dGVjaC5hbmRyb2lkLm9ubGluZWlzbGVtIl0.

• Siparişinizdeki ürünler tedarik edilmiştir. En kısa sürede faturalandırılıp gönderimi yapılacaktır. ben 3 tane almıştım hızlıal.com dan 2 tane beyaz 1 tane siyah 2 beyazın faturalandırılıp gönderileceği yazıyor siyah hala aynı ürün tedarik aşamasında hazıyor herhalde yakında gönderirler.
  • bugün hızlıaldan aradılar,ellerinde siyah yokmuş,beyaz gönderelim dediler ,kabul ettim.siyahın ne zaman geleceği belli değilmiş..
  • elinde sonunda gelecek kaçarı yok :
  • İyi günler. Sony sitesinde Xperia Go için destek yokmu, yoksa ben mi göremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.