Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullananlara hitab ediyorum. Arkadaşlar ekran beyaz olduğunda , bazen (ve arka ışık kapalı olduğunda) ekranda titreme görüyormusunuz. Göz alan bişey. Yada nedeni ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-cizgisi

Kullananlara hitab ediyorum. Arkadaşlar ekran beyaz olduğunda , bazen (ve arka ışık kapalı olduğunda) ekranda titreme görüyormusunuz. Göz alan bişey. Yada nedeni ne olabilir

evet bazen oluyor parlaklığı otomatik ayarlama seçeneği var ondan kaynaklanıyor sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi Mind Tricks -- 1 Aralık 2012; 16:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervan95

quote:

Orijinalden alıntı: s_rh_n

quote:

Orijinalden alıntı: fbey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

ics bende gb kadar hızlı ve şarjı da gb kadar gidiyor.Benden başka kimse SETCPUyu denemedi herhalde. kapattığım uygulama da yok çatır çatır kullanıyorum.

Şanslısın o zaman ne diyelim :)
    SETCPU yu ben 2.3.7'de kullanıyorum. Şarjı 2. günün akşamına kadar yetiyor bana :)

SETCPU nasıl yapılıyor peki
    Ayarlardan falan mı daha 2.3.7 dönmedm aslında bi denesek fena olmaz

ilk attığım mesaja bakabilirsin.

tamamdır en sonunda yaptım;)

bir faydasını gördün mü hızlan dı mı cihaz bide şarj durumu nasıl

ICS in ilk halinden biraz daha hızlı gibi ama gb 2.3.7 nin yerini tutmuyor gb çok daha akıcı... SETCPU dan max 1000 - min 216 ya getirdim ve chek attım... Şimdi birkaç uygulamayı devre dışı bırakıcam eğer yine gb kadar hızlı olmazsa eski sürümüne geri dönücem...
    Şarjı bu şekilde 3g açık sabah 8 de tam doluydu şimdi yüzde 65 te yani bence gayet iyi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ics bende gb kadar hızlı ve şarjı da gb kadar gidiyor.Benden başka kimse SETCPUyu denemedi herhalde. kapattığım uygulama da yok çatır çatır kullanıyorum.

SETCPU yu ben 2.3.7'de kullanıyorum. Şarjı 2. günün akşamına kadar yetiyor bana :)

ICS in ilk halinden biraz daha hızlı gibi ama gb 2.3.7 nin yerini tutmuyor gb çok daha akıcı... SETCPU dan max 1000 - min 216 ya getirdim ve chek attım... Şimdi birkaç uygulamayı devre dışı bırakıcam eğer yine gb kadar hızlı olmazsa eski sürümüne geri dönücem...
    Şarjı bu şekilde 3g açık sabah 8 de tam doluydu şimdi yüzde 65 te yani bence gayet iyi...

Alıntıları Göster

sabahtan yatanakadar dayansa yeter diyosun herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sabahtan yatanakadar dayansa yeter diyosun herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-cizgisi

Kullananlara hitab ediyorum. Arkadaşlar ekran beyaz olduğunda , bazen (ve arka ışık kapalı olduğunda) ekranda titreme görüyormusunuz. Göz alan bişey. Yada nedeni ne olabilir

evet bazen oluyor parlaklığı otomatik ayarlama seçeneği var ondan kaynaklanıyor sanırsam.

teşekkürler

• ice ye gecmeyi ben istemedim telefonun bellegi gidince servise vermistim onlarda bu guncellmeyi yapmis ti...baslarda epey takilma vardi,biraz ayar yapip bazi uygulamalari kapayinca takilmalar bitti ama genede hissedilen bi yavasligi var sanki , sanki diyorum olcme durumum yok ama hafifte olsa agir ama stabil.. idare ediyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusone -- 1 Aralık 2012; 20:42:30 >
  • Hızlı al'da 643 liraya Paralel ithalat diye burun kıvıranlar, yurt dışından 543 liraya bu cihazı getirip 100 lira kayıt parası verse ses çıkarmaz. Distribütör tarafından olmasa da Bu ürünün 2 yıl garantisi var hiç olmazsa. Yurt dışından gelen ürünün hiçbir garantisi yok.

Hayır, resmi distribütör olan teleservis kusursuz bir şirket olsa eyvallah. Açın bakın hakkındaki şikayetlere. Neymiş golda güven olmazmış. Emin olun gold teleservisten daha iyidir.

• beyler gereksiz gereksiz programlar uygulamalar var boşu boşuna duruyolar silinmiyorda güvenli modda da çalıştırdım silemiyorum nasıl silecez bunları ya bir yardım edin.
  • Merhaba öncelikle bende polonyadan getirtecem sony xperia go öncelikle eski yazılar active in daha iyi olduğunu idda edenler war dı burda karşılaştırması war Ben bu telefonu sakar olduğum istiyorum mesela cebimden cıkarırken hızlı cekerim her gün olamsan haftada 3 kere felan hızlı cekmemden dolayı tel elimden fırlayıp gider bu tarz durumalra karşı dayanılı dır diye düşünoyrum izledğim videolardan sonra bazı yerlerde Wifi yok dio telefonda wifi war dimi onu sormak istiyorum birde ben fazla özellik kullanmam yani arkada fazla aplikasyon olmaz İ.C.S nin kendisini güncellesem fazla aplikasyon olmamasına rahmen genede kasarmı diye sorcaktım şimdiden teşekürler.

• Karşılaştırmın ortak avantajların en altında wifi varmış fark etmemiştim yazarken yatmadan son bikere göz atınca gördüm k.bakmayın bide ben mesela 2 en fazla 3 tane oyun atsam int olarakda en fazla belki face atarım bunlara rahmen kasarmı İ.C.S kasarsa anlık kasmalar mı olur donar 5 10 dk gelmez felan filan şimdiden teşekkürler :D yanılmıyorsam 1 2 tane de solo soran wardı solamı go mu diye xperia go hep ekran çözünürlüğünden kaybediyor zaten sokakta hd film mi izliceksin evdeykende bilgisiyarı açıp zileryeblirisn diye düşünüyorum

• active yada go turu telefonlar bizlere secenek sunmasi acisindanan onemli .. ozelliklerine baktigimizda hepimiz daha hizli, daha iyi ekranli falan filan olmasini isteriz aldigimiz telefonun. ama onemli olan ihtiyacimiz nedir ve bunu karsilayan en uygun tel hangisi. iki sendir xperia x10 kullaniyordum, gayet basarili ve ekrani belkide piyasadaki en iyi telefonlardandi ama calistigim ortamin soguk ve nemli olmasinda cogu kez bu telefanla arama bile yapamazdim. ekrani hafif nemlemdimi ya islemez yada ansurg seyler yapardi. ama go da bu durum yok, ics dede yeterince hizli, iyiki almisim diyorum. ha buroda calissam bunualmazdim o ayri. yanliz suya toza karsi dayanikli olmasi yere dusmelerde kirilmaz anlamina gelmemeli en nihayetinde cem ve plastik. ha dagilmaz sadece kapagi cikar ama ters bir darbede hangi tel dayanabilir?
  • bu telefon flash player desteklemiyor mu? flash player indireyim dedim siteden, "this content requires Adobe flash player, which is not supported by your device" diyor. Ne yani şimdi flash destekli siteleri açamayacak mıyız biz?
  • Vardır bir yolu

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

bu telefon flash player desteklemiyor mu? flash player indireyim dedim siteden, "this content requires Adobe flash player, which is not supported by your device" diyor. Ne yani şimdi flash destekli siteleri açamayacak mıyız biz?

quote:

Orijinalden alıntı: akinet23

Arkadaşlar Bu flash player sorununu bir çözüme kavuşturalım dedik sizi daha fazla sabırsızlandırmadan hemen konuya geçelim

1- Telefonun Ayarlar Menüsü--> Güvenlik -->Bilinmeyen kaynaklar ı seçili duruma getiriyoruz
    2-https://www.dropbox.com/s/1gkhrtbru7c6e0h/com.adobe.flashplayer-2.apk adresinden uygulamayı indirip hafıza kartında herhangi bir yere atıyoruz yer önemli değil.
    3- Mağazamızdanhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.funtrigger.appinstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mdW50cmlnZ2VyLmFwcGluc3RhbGxlciJd uygulamasını indirip kuruyoruz.

Hemen indirdiğimiz uygulamayı yani appinstaller uygulamasını açıyoruz Manage App sekmesine tıklıyoruz eğer herhangi bir flash player yüklü ise Uninstall deyip kaldırıyoruz
    İnstall App sekmesine geri dönüyoruz ve daha önce hafııza kartına attığımız com.adobe.flashplayer-2 isimli apk dosyasını yani flash playeri yüklüyoruz yükleme işlemi tamamlandıktan sonra artık flash player i android 4.0.4 de kullanmaya başlaya biliriz herkese hayırlı oğurlu olsun arkadaşlar :D

Ha bu arada arkadaşlar web tarayıcı da flash site acmaya çalışırkenhttp://b1211.hizliresim.com/13/q/g4z9r.png resimdeki gibi ekranın ortasında bir kutu işareti varsa bunu 1-Tarayıcı ayarlarından Gelişmiş --> Eklentileri Etkinleştir seçeneği var onu Her zaman açık konuma getiriyoruz olay tamamdır haydi kolay gele iyi çalışmalar ben şuan 4.0.4 de flash olmanın mutluluğunu yaşıyorum sizde yaşayın Hayat Paylaşınca Güzel ;)

• quote:

bu telefon flash player desteklemiyor mu? flash player indireyim dedim siteden, "this content requires Adobe flash player, which is not supported by your device" diyor. Ne yani şimdi flash destekli siteleri açamayacak mıyız biz?

Bu telefon diye bahsettiğin Xperia GO sa flash desteği war diye biliyorum
  • @s-rh-n
    sağol ama o konuya bakmıştım, android GB versiyonunu kullanıyorum, ICS değil. ne yaptıysam olmadı. flash player yok diyor.
  • quote:

@s-rh-n
    sağol ama o konuya bakmıştım, android GB versiyonunu kullanıyorum, ICS değil. ne yaptıysam olmadı. flash player yok diyor.

Evet ICS güncellemesinin orjinalinde flash player olmadığı için bu yöntemi uyguluyorlar.. Xperia go 2.3.7 de zaten kendiliğinden flash player yüklü olması lazım ;)
    Eğer yinede yoksa app installer i yükle tlfonuna ve verdiğim linkteki talimatları izle bi sorun olacağını sanmıyorum...
  • Exchange ActiveSync çalışmıyor. Bi ara çalışmıştı ama bu sefer kurulum hata verdi. Bu konu hakkı bilgisi olan varmı

• SELAMLAR ARKADASLAR!. SONY XPERIA GO ST27i KULANIYORUM! 4 AYDIR! SIMDI KULANAMAZ DURUMA GELDI, TELOFONUN EKRANINDA BULUNAN (GERI AL TU$U VE YANINDAKI TUSLAR CALISMIYOR! ) PROBLEM NEDIR ?? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM TESEKKURLER!.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.