Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametsogutlu

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Öncelikle merhabalar
    Telefonumu alalı 3 ay oldu özellikle bu telefonu seçme sebebimse kamera kalitesiydi herşey çok güzel gayette memnundum ama yaklaşık 1 haftadır kamerada sıkıntılar yaşamaktayım . İlk olarak görüntü kalitesi bariz bir şekilde düştü ( bütün ayarlarını kontrol ettim ) resimler soluk bulanık çıkıyor neredeyse 2 mp kamera daha net çeker duruma geldi 2. olarak ta netleştirme sorunu çok geç netleme yapıyor odaklanmıyor. Nette çok araştrma yapmama rağmen böyle bi sıkıntı yaşayana da pek rastlamadım açıkçası Yazılımsal bi sorunmudur yoksa servise mi göndermelimiyim yardımcı olursanız sevinirim.

fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?

evett onuda denedim

rom değiştirmeyi deneyin diyeceğim uğraşmanız gerekecek ama ilk kez yaptığınız için..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle merhabalar
    Telefonumu alalı 3 ay oldu özellikle bu telefonu seçme sebebimse kamera kalitesiydi herşey çok güzel gayette memnundum ama yaklaşık 1 haftadır kamerada sıkıntılar yaşamaktayım . İlk olarak görüntü kalitesi bariz bir şekilde düştü ( bütün ayarlarını kontrol ettim ) resimler soluk bulanık çıkıyor neredeyse 2 mp kamera daha net çeker duruma geldi 2. olarak ta netleştirme sorunu çok geç netleme yapıyor odaklanmıyor. Nette çok araştrma yapmama rağmen böyle bi sıkıntı yaşayana da pek rastlamadım açıkçası Yazılımsal bi sorunmudur yoksa servise mi göndermelimiyim yardımcı olursanız sevinirim.

fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?

evett onuda denedim

rom değiştirmeyi deneyin diyeceğim uğraşmanız gerekecek ama ilk kez yaptığınız için..

açıkçası pek bilgim olmayan bişey pek yapabileceğimide zannetmiyorum

• Kılıfsız kullanıyorum çizilme falan yok şuan.
    Teli ilk aldığım an mat ekran koruyucu uygulattım. 14 TL verdiğin koruyucuyu bir kaç saat sonra söküp attım.
  • quote:

Öncelikle merhabalar

Bende telefonu ilk aldım açtım kameraya girdim kamera kullanılamıyor dedi, 3-4 kere res çektim o günden sonra öyle bir sorun almamıştım.

Sizin sorunuza gelince;
    +Sorununuz büyük ihtimalle yazılımsal.
    +Fabrika ayarlarına döndüğünüzde düzelmedi ise;
    +Bilgisayarınıza Sony PC Companion kurun, Ve Suupourt Zone'ye girerek Telefonu onarmayı deneyin. Telefon onarma esnasında eski romu tamamen kaldırarak son güncel sürümü yükliyecektir.
    +Dediğim gibi sorun yazılımsal ise düzelir, Fakat yazılımsal değilse Teknik servis yolu gözüktü demektir.

Daha profesyonel bilgi almak için ise;
    questions.tr@support.sonymobile.com adresine durumunuzu özetleyen mail atın.

• Arkadaşlar malum geçenler ekran koruyucum çizildi henüz değiştiremedim çünkü orjinal ekran koruyucunun tadını hiçbirisi vermiyor.
    Bu nednele orjinal aksesuar satan Sony'nin Türkiye tedarikçisine ulaştım mail attım henüz dönüş yapmadılar eğer sizinde orjinal aksesuarlara ihtiyacınız varsa;
    ekran koruyucu, şarj aleti, dock ünitesi,nfc etiketi,kulaklık vs verdiğim adreslere ve telefonlara ulaşın.

Asya Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti / ANKARA
    "Alınteri Bulvarı, Gül-86 Sitesi No: 1/30 Ostim 06370 ANKARA
    "
    Tel: (312) - 385 81 82 ve 385 81 32
    Faks: (312) - 385 83 12
    E-Posta: ostim@asyatelekom.com.tr

Asya Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti / İSTANBUL
    Kocatepe Mah. 12. Sok. Mega Center C-56 Blok No:522 Bayrampaşa / İSTANBUL
    Tel: (212) - 437 10 58 ve 437 10 59
    Faks: (212) - 437 10 54
    E-Posta: bayrampasa@asyatelekom.com.tr

Asya Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti / MERSİN
    Cumhuriyet Mah. İnönü Bulvarı No: 220/A-B 7 33130 MERSİN
    Tel: (324) - 328 54 33 ve 328 54 38
    E-Posta: mersin@asyatelekom.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Kılıfsız kullanıyorum çizilme falan yok şuan.
    Teli ilk aldığım an mat ekran koruyucu uygulattım. 14 TL verdiğin koruyucuyu bir kaç saat sonra söküp attım.

kılıfsız olunca telefon elden kayıyor biraz. sizde de öyle mi? ekran koruyucu 2-3 tlliklerden aldım ben. her tarafı çizik şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Arkadaşlar malum geçenler ekran koruyucum çizildi henüz değiştiremedim çünkü orjinal ekran koruyucunun tadını hiçbirisi vermiyor.
    Bu nednele orjinal aksesuar satan Sony'nin Türkiye tedarikçisine ulaştım mail attım henüz dönüş yapmadılar eğer sizinde orjinal aksesuarlara ihtiyacınız varsa;
    ekran koruyucu, şarj aleti, dock ünitesi,nfc etiketi,kulaklık vs verdiğim adreslere ve telefonlara ulaşın.

Asya Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti / ANKARA
    "Alınteri Bulvarı, Gül-86 Sitesi No: 1/30 Ostim 06370 ANKARA
    "
    Tel: (312) - 385 81 82 ve 385 81 32
    Faks: (312) - 385 83 12
    E-Posta: ostim@asyatelekom.com.tr

Asya Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti / İSTANBUL
    Kocatepe Mah. 12. Sok. Mega Center C-56 Blok No:522 Bayrampaşa / İSTANBUL
    Tel: (212) - 437 10 58 ve 437 10 59
    Faks: (212) - 437 10 54
    E-Posta: bayrampasa@asyatelekom.com.tr

Asya Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti / MERSİN
    Cumhuriyet Mah. İnönü Bulvarı No: 220/A-B 7 33130 MERSİN
    Tel: (324) - 328 54 33 ve 328 54 38
    E-Posta: mersin@asyatelekom.com.tr

fiyatlar tuzlu mudur hocam?

• Ben kılıf kullanmayı sevmiyorum sok çıkar vs ve görüntü olarak orjinalliği ve estetiği çok bozuyor.
    Sırf estetiği bozduğu için mat koruyucuyu söküp attım. Biraz dikkatli kullanılınca sorun olmuyor.
  • quote:

Ben kılıf kullanmayı sevmiyorum sok çıkar vs ve görüntü olarak orjinalliği ve estetiği çok bozuyor.
    Sırf estetiği bozduğu için mat koruyucuyu söküp attım. Biraz dikkatli kullanılınca sorun olmuyor.

sok çıkar değil benim kullandığım. sadece arka tarafı kapatan kauçuk kılıflardan. yani ön taraf hep açık
    ben de parlak koruyucu var ama olduğu bile belli olmuyor incecik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 15 Mayıs 2013; 22:49:26 >
  • ben hala orjinal ekran koruyucu filmi nasıl çıkartabilirim onu düşünüyorum :)
  • @Terliksi Hayvan
    Telefonu alırken ekran koruyucu uygulayın dedim şeffaf olsun demeyi unutmuşum,
    onlar mat uygulamış teli elime alınca gördüm. Bunun şeffafı yokmuydu dedim yokmuş.
    şeffaf ekran koruyucu dışında ben telefona sonradan herhangi birşey takmayı sevmiyorum.

@constantine41
    Hocam çıkarıp napacaksın para versen bulamayacağın kadar kaliteli koruyucu üstündeki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine41

ben hala orjinal ekran koruyucu filmi nasıl çıkartabilirim onu düşünüyorum :)

Kaliska aynen doğru söylemiş hocam benim ekran koruyucu çizildi derin bir çizik rahatsız edici ve Aksesuar tedarikçisinden cevap bekliyorum piyasa malları takmak istemiyorum çünkü üzerinde gelen gerçekten çok kaliteli
  • Ben orjinal jelatinin üzerine bi jelatin daha çektim aylardır öyle kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • han xhocam bugun gece resım cekım dedım ve pişman oldum cok bozuk cekıyo hanı gece cekımı cok güzel dıyodular exmor ozellıgı sayesınde artı hocam bıde fotoğraf netlemesı cok uzun suruyo bu normal mı yada benım bılmedıgım ayarlar varsa yazarsan sevınırım
  • quote:

@Terliksi Hayvan
    Telefonu alırken ekran koruyucu uygulayın dedim şeffaf olsun demeyi unutmuşum,
    onlar mat uygulamış teli elime alınca gördüm. Bunun şeffafı yokmuydu dedim yokmuş.
    şeffaf ekran koruyucu dışında ben telefona sonradan herhangi birşey takmayı sevmiyorum.

@constantine41
    Hocam çıkarıp napacaksın para versen bulamayacağın kadar kaliteli koruyucu üstündeki :)

oyunlarda sıkıntı yaratıyor şeffaf ekran koruyucu,şuan için düşünmüyorum ama gün gelecek değişmesi gerekecek :)
  • Arkadaşlar müjdeli haber geldi İon için güncelleme sürüm numarası belli oldu 1 hafta içerisinde dağıtıma başlanacak işte ayrıntıllar

http://www.xperiablog.net/2013/05/16/xperia-ion-jelly-bean-firmware-6-2-b-0-204-gets-certified/

• paypal'da reklamlarda vs 20 lira para kazandım winat'dı earn modeydi vs. 23$'ı gördüğüm anda orjinal dock ünitesi sipariş vereceğim, fiyatıda gayet uygun bence, Türkiyede birkaç bayiye sorum 100 lira 90 lira gibi cevaplar alınca ebaydan 23$'a bu ürünü buldum almak isteyen olursa free shipping bence kaçırılmaz

http://www.ebay.com/itm/Original-Mobile-SmartDock-DK20-DK-20-For-Sony-Xperia-Ion-LT28i-/121021933152?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item1c2d782660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 17 Mayıs 2013; 11:36:54 >

• Maşallah ellerine sağlık herşeyi açık ve net bir şekilde yazmışsın. Forever Sony
  • Nihayet dağıtım haberi geldi :)
    Gelsin değiştirelim hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

paypal'da reklamlarda vs 20 lira para kazandım winat'dı earn modeydi vs. 23$'ı gördüğüm anda orjinal dock ünitesi sipariş vereceğim, fiyatıda gayet uygun bence, Türkiyede birkaç bayiye sorum 100 lira 90 lira gibi cevaplar alınca ebaydan 23$'a bu ürünü buldum almak isteyen olursa free shipping bence kaçırılmaz

http://www.ebay.com/itm/Original-Mobile-SmartDock-DK20-DK-20-For-Sony-Xperia-Ion-LT28i-/121021933152?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item1c2d782660

dock ünitesinin getirileri nedir?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.