Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RazoR1717

Teşekkürler
    Bu arada Sygic full yapmaya çalışıyorum ama yapamadım.Tomtom da denemek istemiyorum.Sygic alışkınım

Benim diğer bilgisayarda olacakti sanki
    Huawei Ascend P1'İmde kullanıyordum bilgisayarada atmış olacağım evde internet kesik olsa bağlanıp atardımda hotspottan giriyorum internete şuanda iş yerindeyim
    Akşam geçince atarım size

• Onuda denerim yolladığınızda :)
  • quote:

Onuda denerim yolladığınızda :)

Benim babamada sygic yükledim
    Arabada açıyor böyle ne güzel şey bu yaae diyor devam ediyor ara sıra şaşırtmaya çalışıyor yanlış yoldan gidiyor dan diye buluyor gayet başarılı çalışıyor
  • Telefonumu her zaman sabah-akşam açık tutatırm.Discovery'de geceden sabaha %2 şarj giderken Xperia'da %6 şarj gidiyor.Stamina modu açıp kapatmak fark etmiyor çünkü Deep Sleep Batery saver aynı işi görüyor.Stamina mod açık denediğim de de sonuç değişmedi.Geceden sabaha giden en düşük şarj %6.
  • quote:

Telefonumu her zaman sabah-akşam açık tutatırm.Discovery'de geceden sabaha %2 şarj giderken Xperia'da %6 şarj gidiyor.Stamina modu açıp kapatmak fark etmiyor çünkü Deep Sleep Batery saver aynı işi görüyor.Stamina mod açık denediğim de de sonuç değişmedi.Geceden sabaha giden en düşük şarj %6.

%6'mı
    Her şey kapalımı ?
  • Evet kapalı
  • Saat 12'de telefonu kenara koyup sabah 10'da uyandığımda şarzının %76'dan %75'e düştüğünü gördüm.Daha önceden belirttiğim gibi %6 gidiyordu,şimdi %1.Battery Doctor programının faydası oldu sanırım.Şuan Battery Doctor-Deep Sleep Battery Saver-Stamina Mod olarak kullanıyorum.
    İndirmek isteyenler için kullandığım 2 batarya programı
    Battery Doctor (Link)
    Deep Sleep Battery Saver (Link)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7Lee -- 11 Şubat 2014; 10:41:47 >

• quote:

Hafiza kartina tasimayi denemek icin rootladim fakat olmadi sanirim,bootloader kilit falan karistirmak istemedim,rootu kaldirdim tekrar.Rootsuz test sonucunu paylastim.

kardeşim root etmek için burada ki yazılımı kullana bilirsinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2457174

uygulamaları hafıza kartına taşımak için link2 kullanhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=tr

Oyun datalarını taşımak için ise gltosd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slf.ListglApp&hl=tr
    ben öyle yapıyorum

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC

Telefonu Root Yaptıysan devam edebilirsin

gelelim hafıza kartını hazırlamaya öncelikle MiniTool Partition Wizard programını indir
    sonra google amcadan minitool partition wizard ile hafıza kartı bölümleme işlemi diye arattır ve sd kartını bölümle Dikkat Ben 2. bölümü FAT32 olarak formatladım. EXT2 veya EXT3 yapınca telefon açılmıyor.(Çözümü telefonu hafıza kartıyla açmamak) not:formatladığın bölümler primary olsun yoksa görmüyor.

eğer bölümleme işleminide yaptıysan link2sd programını kur ve oradan bölümü FAT32 olarak seç program betik oluşturuldu derse telefonu yeniden başlatabilirsin.

eğer herşey yolunda giderse Link2sd ile Uygulamaları Hafıza kartına LİNKleye bilirsin artık.
    GLTOSD ile de oyunların data dosyalarını taşıyabilirsin

OLUŞABİLİCEK HASARLARDAN SORUMLU DEĞİLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endelo46 -- 12 Şubat 2014; 22:41:34 >

• benide ekle

• Sarı arka kasa nereden bulabilirim acaba,kılıf değil.
  • quote:

Sarı arka kasa nereden bulabilirim acaba,kılıf değil.

Buyrun hocam

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Sony-C1904-C1905-Xperia-M-Yellow-Battery-Cover-1274-1137-/400611435835?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item5d464d653b

Bu arada çok pis bulurum

Edit diğer sekmedekini koymayı unuttum

http://www.ebay.com/itm/Battery-Cover-Tapa-Sony-Xperia-M-C1904-C1905-Amarilla-Yellow-1274-1137-ORIGINAL-/151195827509?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item2333f93d35

Durum bu hocam İkiside orjinal alttakide cazip duruyor fakat üstteki satıcı çoook güvenilir
    Fakat alttaki kasa ile birebir aynı NFC olsun renk logo olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedpla -- 16 Şubat 2014; 22:42:40 >

• Bununla adrenalin tatmin edicez artik
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7Lee -- 17 Şubat 2014; 9:30:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bugün teslim aldım Replika S4,onu kurcalıyorum
  • hocam yeşil olanınıda bulabilir misiniz ben aradım bulamadım

çok istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

hocam yeşil olanınıda bulabilir misiniz ben aradım bulamadım

çok istiyorum

Telefon Xperia M'mi ?
    Eğer öyleyse yeşili bulmam imkansıza yakın çünkü telefonun yeşili üretilmiyor bu kapaklar bir nevi yedek parça çünkü üstlerinde NFC anteni var
    Fakat başka bir telefonsa araştırabilirim

Edit:Profilinden baktım S4 müş (xperia Z varken)
    Her neyse buyur kardeşim ;
    http://www.ebay.com/itm/Brushed-Aluminum-Battery-Back-Cover-Case-Housing-for-Samsung-I9500-Galaxy-S4-IV-/291010062914?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item43c18d2a42

http://www.ebay.com/itm/Aluminium-Metal-Brushed-Battery-Door-Hard-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S4-i9500-/291045889444?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item43c3afd5a4

http://www.ebay.com/itm/12-Colors-Replacement-Back-Battery-Cover-Door-for-SamSung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-/290945310838?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item43bdb12076

http://www.ebay.com/itm/11-Color-Design-Replacement-Housing-Battery-Cover-Back-Door-Skin-Case-FREE-Film-/380719707735?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item58a4a9b657

Bunlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedpla -- 17 Şubat 2014; 16:53:42 >

• İlla yeşil istiyorsan plastidip alıp boyayabilirsin.İstediğin zaman zarar vermeden sökersin
  • alacak arkadaşlara tavsiyem alın gmd den daha verimli olduğunu düşünüyorum cihazda walkman da var hatırlayan hatırlar 1980 lerde koca kulaklık çok popülerdi.cihazın performansı güzel arkadaşımın s4 mini siyle ana menü geçişlerini karşılaştırdım xperia m daha hızlı ve adreno 305 gpu cihazın kendisini aşmasına neden oluyor

fakat alacak arkadaşlar kılıfı bulmakta zorluk çekebilirler zira ben çok ARADIM BULAMADIMMM....

internetten sipariş verdim.ertesi gün geldi yanında kalem ve 2 adet ekran filmide geldi.

cihazın eksileri 4 gb dahili hafıza ve ekran kenarlarının keskin olması buda jelatin yapıştırırken sizi zorluyor.

• Aksesuara çok fazla para vermek istemeyen akilliphone'a baksın derim.Haftaya oradan jelatin ve sarı kılıf alıcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıssızadam1261

alacak arkadaşlara tavsiyem alın gmd den daha verimli olduğunu düşünüyorum cihazda walkman da var hatırlayan hatırlar 1980 lerde koca kulaklık çok popülerdi.cihazın performansı güzel arkadaşımın s4 mini siyle ana menü geçişlerini karşılaştırdım xperia m daha hızlı ve adreno 305 gpu cihazın kendisini aşmasına neden oluyor

fakat alacak arkadaşlar kılıfı bulmakta zorluk çekebilirler zira ben çok ARADIM BULAMADIMMM....

internetten sipariş verdim.ertesi gün geldi yanında kalem ve 2 adet ekran filmide geldi.

cihazın eksileri 4 gb dahili hafıza ve ekran kenarlarının keskin olması buda jelatin yapıştırırken sizi zorluyor.

Ben de oğluma geçen hafta sonu Bimeksten Xperia M aldım.
    Ancak ne aldığımız yerde yerde ne de başka yerlerde bu telefon için silikon kılıf bulamadım.Siz nereden aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

Orijinalden alıntı: ıssızadam1261

alacak arkadaşlara tavsiyem alın gmd den daha verimli olduğunu düşünüyorum cihazda walkman da var hatırlayan hatırlar 1980 lerde koca kulaklık çok popülerdi.cihazın performansı güzel arkadaşımın s4 mini siyle ana menü geçişlerini karşılaştırdım xperia m daha hızlı ve adreno 305 gpu cihazın kendisini aşmasına neden oluyor

Ben de oğluma geçen hafta sonu Bimeksten Xperia M aldım.
    Ancak ne aldığımız yerde yerde ne de başka yerlerde bu telefon için silikon kılıf bulamadım.Siz nereden aldınız acaba?

AliExpress'e göz atabilirsiniz bir çok çeşit var
    Çok mükemmel bir seçim yapmışsınız bu arada aynı telefonu benimde şuan kardeşim kullanılıyor cidden çok kaliteli cihaz
    Kılıflar için link veriyorum PayPal ile alabilirsiniz.

Link.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.