Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M2'de custom rom kadar stabildir.Sony arayüzü en hafif ve stabil arayüzdür.ayrıca rom'lar elbet çıkacakdır telefon hindistan ve amerika'da iyi satılıyor.
  • Teşekkürler cevabınız için peki bir kaç soru daha sorayım biliyorsunuz ki ekran 230ppi değerinde bu ekran nasıl geliyor göze ve TFT ekran olması çok bişey farkettiriyormu?Şuan Galaxy Pocket ilk Android çıktığı zamanlarda giriş seviyesi bir telefondu şuan berbat hale geldi tabiki,onun parlaklığı güneşte gözüme pekte kötü gelmiyor M2 için neler söyleyebilirsiniz ve oyun performansı hakkında bişey merak ediyorum SpiderMan 2Yi rahat kaldırıyor mu veya Real Racing 3'ü yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyor mu?Ve son sorum oyun-uygulamaları direk sd karta yükleyebiliyormuyuz?
  • TheMarteniX T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle oyunları hafıza kartına atamıyoruz ama root yaparak bu mümkün oluyor.tft ekran bravia engine,ips'den daha sağlam bir ekranı var discovery'den daha düşük ppi olmasına rağmen daha net ve daha parlak görünüyor.ve sağa sola döndürünce renk kaybı yaşamıyorsunuz.oyun olarak üst düzey performans veriyor rr3'de yüksek ayarda 0 kasma the amazing spiderman2 içinde aynı şey geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 5 Temmuz 2014; 22:34:33 >
  • Lightr kullanıcısına yanıt
    Eğer m2 alırsanız bu konuya bekleriz.
  • Seve seve hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık alma aşamasına geldim şunları sormak istiyorum telefonun içinden çıkan kulaklık yeterli mi?Değilse maksimum 20 liraya bir kulaklık önerebilir misiniz?Kılıf almam gerekiyor mu?Gerekiyorsa nerelerden alabilirim ve önerdiğiniz bir kılıf var mı?Ve telefonun su geçirmez özelliği var mı?Bazı incelemeler de var bazılarında yok diyor kafam karıştı,en azından yağmur çiselerken kullanabilsem yeter suyun içine sokmam telefonu zaten ama öyle bir özelliği varsa da denerim tabi
  • TheMarteniX T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yerinde bir karar m2 çok güzel bir telefon.kulaklıklar bence yeterli basslar iyi çıkıyor.kılıf almadım ben gerek'de yok zaten arkası ve önü jelatin ile geliyor şuana kadar çizilmedi.kısmen geçirmezliği varmış sony öyle dedi bana,yani şarj soketı kapatılırsa su almıyor cihaz.Alırsanız konuya bekleriz.
  • Bende telefon ararken bunu buldum tasarımı beni etkiledi kitkatda gelcekmiş.

Telefonun fiyatı düşermi daha ?

Telefon ne zaman piyasaya çıktı ?

Led bildirim telefonun neresinde ?

• Arkadaşlar hepinize İyi forumlar q sonunda xperia m2 almaya karar verdim ama bir kaç sıkıntı var sony center'a gittim bana sadece dual (çift simkart) modeli olduğunu söylediler sonra bimeks'e gittim orada da dual modeli vardı teknosa da hiç yoktu şimdi ben bu telefonun tek sim kartı modelini nereden sony garantili alabilirim?

• batuakgn kullanıcısına yanıt
    VATAN COMPUTER , Turkcell , Vodofane tek sim kartılı olan modelleri burada bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexum190

Bende telefon ararken bunu buldum tasarımı beni etkiledi kitkatda gelcekmiş.

Telefonun fiyatı düşermi daha ?

Telefon ne zaman piyasaya çıktı ?

Led bildirim telefonun neresinde ?

1 Telefon bence en uygun fiyatı bu daha düşerse özel indirimlerden 899 TL Ye düşebilir şuan 999 TL.

2 telefon resmen Mayıs 2014 ayında satışa sunuldu ancak Türkiye ye Haziran 2014 ayında geldi.

3 LED bildirim ahize hoparlörünün solunda birde telefonun altında çizgi şeklinde sadece fotoğraf müzik te yanan renkli led var.

• Teşekkürler.Led bildirmler hosuma gitti biraz daha bekliycem fiyat düşmesse alıcam. Kurtulcam bu gio dan

@Emirayk2

• nexum190 N kullanıcısına yanıt
    Xperia m2 incelemesi çekicem bu gün.en kısa sürede buraya ekliyeceğim.

Telefonun fiyatı elbet düşer beklerseniz.telefon şubat ayında çıktı.led bildirim ışığı ön kameranın yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuakgn

Arkadaşlar hepinize İyi forumlar q sonunda xperia m2 almaya karar verdim ama bir kaç sıkıntı var sony center'a gittim bana sadece dual (çift simkart) modeli olduğunu söylediler sonra bimeks'e gittim orada da dual modeli vardı teknosa da hiç yoktu şimdi ben bu telefonun tek sim kartı modelini nereden sony garantili alabilirim?

Tek simli modeli vodefone'da var.
  • İnceleme olursa güzel olur incelemeyle kararımı vericem.

Telefon garantiden geldi şarj bitmiş.yarın kesin olarak konuya ekliyeceğim.
  • Tamam zaten Cuma günü anca izlerim :)

Size bu telefonu öneririm video'yu beklemenize gerek yok bence sınıfında en sağlamı ve en kalitelisi.grand2 var g2 mini var t50 var ama kasa kalitesi ve kamera olarak daha zayıflar.ayrıca grand2'de toucwiz var rahat edemezsiniz.
  • Bikere Samsung almam 2 gb ram olsa bile kasar Sony in tasarımı , kamera ,arayüzü birde cıhaz 1 gb rama rağmen hızlıymış.Led bildirimin yeri ayri bende :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.