Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, evet 18.6.A.0.182 güncellemesi ile kamera düzelmiş şimdi XperiFirm den MEA sürümünü indiriyorum :)
    Artık KitKat'a veda zamanı gelmiştir. Yaşasın Lollipop :)
  • Hocam kamera düzeldiyse zaten en büyük sıkıntısı buydu Lollipop'un. Sırf kamera yüzünden 4.4.4 e geri dönmek zorunda kaldım.
    Hız olarak Lollipop daha iyi KitKat'tan, ilk denememde bunu farketmiştim.
    Şimdi FTF dosyası oluşturup telefona flashlayacagım sonucu söylerim.
  • Yabancı bir forumdan bulduğum Kitkat ve Lollipop sürümleri, (kamera fix güncelleme sonrası dahil) görüntü kalitesi karşılaştırması:

http://imgur.com/a/WqDt9
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devotion

Yabancı bir forumdan bulduğum Kitkat ve Lollipop sürümleri, (kamera fix güncelleme sonrası dahil) görüntü kalitesi karşılaştırması:

http://imgur.com/a/WqDt9

Kamerası düzelmiş mi? Bende kitkata geçtim ve şimdi lollipop a geçmeyi düşünüyorum sony nin programından yazılım onar diye birşey vardı onu telefona yapsak orjinal sürümüne dönmezmi acaba telefon dönerse o şekilde güncellemeyi yaparız herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan 5.1.1 deyim fixed güncelleme gelmedi bi taktik yöntem varsa yapalım

• nexum190 N kullanıcısına yanıt
    Kamera düzelmiş evet. Eğer KitKat'ı orjinal TR romundan değil de benim geçen sene vermiş oldugum KitKat rehberi kullanarak yüklediyseniz Lollipop güncellemesi otomatik olarak gelecektir
  • Arkadaşlar ben Lollipop taki gelen çağrıları tam ekran olarak almak istiyorum ancak bildirim şeklinde ekranın üstünde ufak şekilde çıkıyor bunu düzeltmenin yolu var mı?
  • güncellemeden sonra şarj çok az gitmeye başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ben Lollipop taki gelen çağrıları tam ekran olarak almak istiyorum ancak bildirim şeklinde ekranın üstünde ufak şekilde çıkıyor bunu düzeltmenin yolu var mı?

Şuan fix update atıyor telefon video çekimlerinde ve standar fotoğraflarda karıncalanma oluyordu.

Onlar düzelmiş mi acaba ?
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Kamera sıkıntıları düzelmiş, eski haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var, gayet iyi olmuş birkaç mesaj yukarda link atmıştım farkı göreceksiniz
  • "Cihaz uyku modundayken veya ekran kilitliyken gelen çağrı alırsanız, telefon uygulaması tam ekran biçiminde açılır. Ekran etkinken gelen çağrı alırsanız, gelen çağrı kayan bildirim olarak (ekranın açık olduğu öğenin en üstünde kayan küçültülmüş pencerede) görüntülenir. Böyle bir bildirim geldiğinde çağrıyı yanıtlamayı ve telefon uygulaması ekranını açmayı seçebilir ya da çağrıyı reddederek geçerli ekranda kalabilirsiniz."

Tam ekran çağrıyı ekran kilidi varken veya telefon ekranı kapalıyken alabiliyormuşuz, telefonu kullanırken çağrı gelirse bildirim şeklinde menü açılıyormuş, öğrenmiş oldum. Aslında telefonu kullanırken aniden çat diye çağrı ekranı çıkması hoş değildi, öğrendiğim iyi oldu bunu :)
  • quote:

"Cihaz uyku modundayken veya ekran kilitliyken gelen çağrı alırsanız, telefon uygulaması tam ekran biçiminde açılır. Ekran etkinken gelen çağrı alırsanız, gelen çağrı kayan bildirim olarak (ekranın açık olduğu öğenin en üstünde kayan küçültülmüş pencerede) görüntülenir. Böyle bir bildirim geldiğinde çağrıyı yanıtlamayı ve telefon uygulaması ekranını açmayı seçebilir ya da çağrıyı reddederek geçerli ekranda kalabilirsiniz."

Tam ekran çağrıyı ekran kilidi varken veya telefon ekranı kapalıyken alabiliyormuşuz, telefonu kullanırken çağrı gelirse bildirim şeklinde menü açılıyormuş, öğrenmiş oldum. Aslında telefonu kullanırken aniden çat diye çağrı ekranı çıkması hoş değildi, öğrendiğim iyi oldu bunu :)

evet çok güzel bir özellik eskiden çok can sıkıcıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 5 Ocak 2016; 23:39:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kamera düzelmiş evet. Eğer KitKat'ı orjinal TR romundan değil de benim geçen sene vermiş oldugum KitKat rehberi kullanarak yüklediyseniz Lollipop güncellemesi otomatik olarak gelecektir

Flashtool ile yükledim de bilgisayar a da bağladım ama sürümünüz güncel diyor. Sony programında yazılım düzelt diye birşey vardı galiba onla orjinal sürüm olurmu acaba?

• Flashtool ile son sürümün tr versiyonunu yükledim ve kamera harika olmuş.

• 5.1.1 güncellemesinde uygulamaları sd karta taşıyamıyor muyuz?
    Yoğun şekilde hafıza problemi oluşuyor.
  • 4.4 ten itibaren hafıza kartına uygulamaları taşıyabiliyorsunuz bu biraz da uygulamanın yapısına bağlı yani bazıları taşınabilirken bazıları taşınamıyor
  • Video çekerken donuk donuk çekiyor. Akıp gitmiyor yani. Hafıza kartına da dahili hafızayada kayıt yaptım değişen bir sey olmadı. Başına böyle bişey gelen var mı

• quote:

4.4 ten itibaren hafıza kartına uygulamaları taşıyabiliyorsunuz bu biraz da uygulamanın yapısına bağlı yani bazıları taşınabilirken bazıları taşınamıyor

Hocam şu son fix update'den sonra telefondan soğudum vallaha. Allah bin belasın versin bu update'in.

Önceden iyi kötü kamera idare ediyordu şuan telefonu hard reset atmama rağmen SD Kart aniden çıkarıldı hataları alıyorum kanser etti valla.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    SD kart hasar görmüş olabilir, sd kart hatası genelde yapısının bozulmasından kaynaklanıyor. SD karta önce PC de format atın daha sonra telefonda formatlayın bir de o şekilde deneyin
  • quote:

SD kart hasar görmüş olabilir, sd kart hatası genelde yapısının bozulmasından kaynaklanıyor. SD karta önce PC de format atın daha sonra telefonda formatlayın bir de o şekilde deneyin

Yazılımsal hasar mı yoksa fiziksel mı ?
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.