Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 lira hafıza kartı alsak,kendi hafızası kadar hızlı olurmu yoksa yavaşlama olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Şu 8 gb hafıza kafasını karıştırıyor insanın.

sony gerçekten kaşınıyor almayın benim telefonlarımı diyor yada alırsanız hafıza sıkıntısı yaşayın diyor sony böyle çok kaybeder. Hatta sony xperia e4g de 5cm lik şarj kablosu koymuş şaka gibi dalga geçiyor resmen. Ben 16 gb olmadığı için m4 aqua almayacağım 16 olsaydı kapardım hemen ama onlar kaybetsinler lg g3 alırım inşallah o daha iyi onda 32 gb hafıza var hafıza derdi yaşanmaz onunla tabi fiyatı biraz fazla ama değer

edit: her ne kadar sony yi sevsemde hafıza yüzünden gıcık etmeye başladı bende xperia m2 var telefon 8 gb, bana 4 gb boş alan bırakıyor inanın yetmiyor. ha birde şu var o hafızayı sonuna kadar dolduramıyorsunuz 500 mb boş hafıza kaldığında sistem işlevlerinin çalışması için uygulama yükletmiyor. yani size 3 gb boş hafıza geliyor ya , 2,5 gb sini kullanabiliyorsunuz şaka gibi değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 12 Haziran 2015; 20:55:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

sony gerçekten kaşınıyor almayın benim telefonlarımı diyor yada alırsanız hafıza sıkıntısı yaşayın diyor sony böyle çok kaybeder. Hatta sony xperia e4g de 5cm lik şarj kablosu koymuş şaka gibi dalga geçiyor resmen. Ben 16 gb olmadığı için m4 aqua almayacağım 16 olsaydı kapardım hemen ama onlar kaybetsinler lg g3 alırım inşallah o daha iyi onda 32 gb hafıza var hafıza derdi yaşanmaz onunla tabi fiyatı biraz fazla ama değer

edit: her ne kadar sony yi sevsemde hafıza yüzünden gıcık etmeye başladı bende xperia m2 var telefon 8 gb, bana 4 gb boş alan bırakıyor inanın yetmiyor. ha birde şu var o hafızayı sonuna kadar dolduramıyorsunuz 500 mb boş hafıza kaldığında sistem işlevlerinin çalışması için uygulama yükletmiyor. yani size 3 gb boş hafıza geliyor ya , 2,5 gb sini kullanabiliyorsunuz şaka gibi değilmi

Hocam sd karta taşındığında da sıkıntı oluyor mu genel olarak hafıza? Mesela sizde şu an kaç uygulama var yaklaşık bir de kaç oyun var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam sd karta taşındığında da sıkıntı oluyor mu genel olarak hafıza? Mesela sizde şu an kaç uygulama var yaklaşık bir de kaç oyun var?

sd karta taşıyınca biraz idare ediyor. ama sd karta uygulamanın bir kısmını taşıyor örneğin uygulama 500 mb lik uygulamaysa 100 mb sini falan taşıyor bu durum uygulamadan uygulamaya değişiyor. Şu an bende 7-8 uygulama var, 4-5 tane oyun var ve hafıza 500 mb boş alan kalmasına rağmen daha uygulama yükletmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 12 Haziran 2015; 21:02:44 >

• Z2 ile m4 aqua ayni fiyata aliyorum. Hangisini tercih edeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

Z2 ile m4 aqua ayni fiyata aliyorum. Hangisini tercih edeyim.

z2 yi tercih edin z2 daha iyi

• O zaman bu telefon alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman bu telefon alınmaz.

M4 aqua kullanıcılarından da duyalım bunu. M2 de 4 gb yer boşmuş m4 de 3 gb. Daha sıkıntı bir durum 4-5 uygulama mı yükleyebileceğiz bu telefona! O kadar da değildir herhalde.
  • 8GB yerine S410 + 16GB olsa alırdım.
  • Hafızadan dolayı m4 aquadan vazgeçelim ? Peki hangi telefonu alalım aynı fiyata pili iyi giden malzeme kalitesi iyi olan ısınmayan ekranı fena olmayan ?? fikri olan yeşillendirse.
  • sd kart takılıyorsa, hafızanın 8gb olmasını dert etmek anlamsız. fiyatına göre şahane telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

sd kart takılıyorsa, hafızanın 8gb olmasını dert etmek anlamsız. fiyatına göre şahane telefon...

Uygulama yükleyememe problemi ile karşılaşacağımızı söylüyorlar. SD karta her uygulamayı tamamiyle atamadığımız aşikar. Bu yeterli bir problem bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virusmika

Hafızadan dolayı m4 aquadan vazgeçelim ? Peki hangi telefonu alalım aynı fiyata pili iyi giden malzeme kalitesi iyi olan ısınmayan ekranı fena olmayan ?? fikri olan yeşillendirse.

sony çok güzel telefon yapmış tasarımı malzeme kalitesi, işlemcisi kamerası vb. şu, bu herşey güzel aklınıza ne gelirse herşeyi güzel, hatta fiyatıta çok güzel, çok ucuz , ama hafızası 8 gb peh.. ve sana 3 gb bırakıyor. bune der insan herşey güzel hafıza insanı dellendiri bir süre sonra., 16 gb koysa ne kadar maliyet edecektikide koymuyon? adam gibi koy işte en fazla 50-60 tl dir sat işte 1200 tl ye 16 gblisini yine alırız yine ucuz olurdu işte beyinsiz SONY adamların beyni çalışmıyor nasıl olurda şirketi batırırız diye çalışıyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 12 Haziran 2015; 22:12:34 >

• O bütçe için çok güzel telefon gerçekten.
    SD kart alınıp hafıza artırılır sorun büyük ölçüde çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virusmika

Hafızadan dolayı m4 aquadan vazgeçelim ? Peki hangi telefonu alalım aynı fiyata pili iyi giden malzeme kalitesi iyi olan ısınmayan ekranı fena olmayan ?? fikri olan yeşillendirse.

sony çok güzel telefon yapmış tasarımı malzeme kalitesi, işlemcisi kamerası vb. şu, bu herşey güzel aklınıza ne gelirse herşeyi güzel, hatta fiyatıta çok güzel, çok ucuz , ama hafızası 8 gb peh.. ve sana 3 gb bırakıyor. bune der insan herşey güzel hafıza insanı dellendiri bir süre sonra., 16 gb koysa ne kadar maliyet edecektikide koymuyon? adam gibi koy işte en fazla 50-60 tl dir sat işte 1200 tl ye 16 gblisini yine alırız yine ucuz olurdu işte beyinsiz SONY adamların beyni çalışmıyor nasıl olurda şirketi batırırız diye çalışıyorlar sanırım

Aynen öyle. 8gb stokları var da bitirmeye mi çalışıyorlar anlamadım ki bu über saçmalık neden.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

O bütçe için çok güzel telefon gerçekten.

Ama sorun bitmez, bir uygula yüklemek için diğer uygulamayı silmek zorunda kalacağız muhtemelen!
  • quote:

sd karta uygulamaları doğru dürüst taşıyamıyorsunuz sorun çözülmez

• yapılan incelemelerde 3 gb dan çok daha az bir alan kaldığı belirtilmiş, harici hafıza çok farklı birşey, dahili hafıza önemli, birçok uygulam yada oyun kurulamaz ve ne kadar az yer varsa okadar çok kasma donma vs olur diye düşünüyorum, genelde böyledir, pc de böyle malum arkadaşlar.Bende en kısa zamanda karar vermek istiyorum, n11 gibi sitelerden ithalatçı garantili lg g3 alabilirim ama ah işte çatlama sorunu var, son serilerde bu sorun yoksa gayet ideal bir seçim olabilir,z3 compactta incelememde, ben kendim hala iphone 4s kullanıyorum, fan felan değilim 3 yıldır kullanıyorum ne kasma nede donma kapanma sorunu yaşamadım çok şükür ama artık banada ekran küçük geliyor, nedense iphone 5 ve iphone 6 da alınabilir gelmedi, ne zaman kamera ve ram artırımına gitti apple o zaman alırım artık.
  • quote:

quote:

sd karta uygulamaları doğru dürüst taşıyamıyorsunuz sorun çözülmez

O da doğru...
    Belki bi sürpriz yapıp 16' yı da üretirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala detayli duzgun bir inceleme yapan yok. Bugun aksam sirf bu cihaz icin capitol teknosaya gittim fakat teshirde yoktu neymis kapali kutuymuş. Bakabilecegim bi yer var mi ? Z2'nin sifirini(benim tel +1050 tl faturali dist garantili) z3 2.elini ve bu cihazi alabiliyrm hemen hemen ayni sirf incelik ve tasarimdan dolayi bu cihazi almayi planliyordum hafiza karti alir hallederim diyordum ama hafiza sorunu yine endise ettirdi. Olsa bu cihazi gorsek bi yorum yapablrm ama goremedik henuz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.