Arkadaşlar uzun süredir telefon araştırıyordum. En son C5 ultraya karar kılmıştım. Ama gidip inceleyince çok büyük geldi. Ekran falan güzel ama taşıma sorunundan vazgeçtim. M5 var dediler. Telefon araştırmaktan bıktığımdan ne olacaksa olsun dedim aldım. Yarın cihaz elimde olacak inşallah. Ama eve gelip yorumlara bakınca çok sıkıntı yaşayan insan varmış. Sorduk fatura kesilmeden değişim yaparız dediler Evkurdan. Alınca değiştirme alternatifim yok rahat rahat kullanayım istiyorum. Servise falan verip tekrar telefonsuz kalmak istemiyorum. Zaten uzun süredir telefonum yok. O kadar çok alternatif var ki karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Uzun süre kullanınca kasma yapmasın, ön kamerası iyi olsun, 5" civarı ekran olsun yeterli. 1500 tl civarı fiyatlarda. Samsung, HTC, LG Ne önerirsiniz?
bende m5 almak niyetindeydim ama sorunlu doğduğu için m5 almadım. kendime z2 aldım. gayet memnunum. z2 tavsiye ederim ama samsung a5 2016 modelinide incelemende fayda var. tasarımı çok güzel bana göre
Esasen bende asus düşünüyordum ama Evkurdan aldığım için sadece evkurdaki modellerle değişim yapabiliyorum. A5 i inceliyorum şu an hoşuma gitti gerçekten tasarımı güzel olmuş