Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Hocam anlatamıyorum sana . Alt tarafı 1 parça takıyorsun şarj aletine bu kadar .

bende onu diyorum işte ingiltereninki zaten büyük birde ucuna aparat takınca daha da büyüyo ben bütün uçları biliyorum :)

Tamam hocam anlaşıldı. Sıkıntı yok bir tane şarj aleti alırsın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

quote:

Hocam anlatamıyorum sana . Alt tarafı 1 parça takıyorsun şarj aletine bu kadar .

bende onu diyorum işte ingiltereninki zaten büyük birde ucuna aparat takınca daha da büyüyo ben bütün uçları biliyorum :)

Tamam hocam anlaşıldı. Sıkıntı yok bir tane şarj aleti alırsın yahu

sorunda orda turkıyede ep850 modelı yok ep 800 satılıyor sadece :D
  • arkadaşlar Xperia P için sevindirici bir haber Telefonun Sar değeri açıklandı. Sar: Kulakta kullanım 0,78 W/kg oldukça iyi bir değer bence Xperia S' in yarısı kadar.
    Vücutta taşıma sırasında ise en yüksek 0,85 W/kg olarak ölçülmüştür.

Kaynak : Sony Mobile Xperia P

Buyrun Buda kullanım kılavuzu : TR_Kullanım Kılavuzu Xperia P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latagdab -- 7 Mayıs 2012; 13:02:05 >
  • arkadaşlar Xperia P için sevindirici bir haber Telefonun Sar değeri açıklandı. Sar: Kulakta kullanım 0,78 W/kg oldukça iyi bir değer bence Xperia S' in yarısı kadar.
    Vücutta taşıma sırAsında ise en yüksek 0,85 W/kg olarak ölçülmüştür.
    Benim için önemli bir özellikti şimdi geldi sıra telefonun gelmesini beklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: latagdab

arkadaşlar Xperia P için sevindirici bir haber Telefonun Sar değeri açıklandı. Sar: Kulakta kullanım 0,78 W/kg oldukça iyi bir değer bence Xperia S' in yarısı kadar.

ooo çok iimiş. benim içinde önemli birşey bu. gerci 1.5 w/kg olsaydıda alacaktım ama su anda alma arzum daha cok ateslendı
  • " ‎3 haftadır kullanıyorum;
    ekran altındaki 3 adet dokunmatik tuş adamı çıldırtıyor.5 defa dokunuyorum en az ikisinde tepki yok. "
    bu tarz bir yorum okudum xperia s için acaba böyle birşey gerçekten var mı diyelim var xperia p de de böyle 3 tuş var aynı sorun bunda da olmasın.
    Hadi çıksın artık şu telefon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenk

" ‎3 haftadır kullanıyorum;
    ekran altındaki 3 adet dokunmatik tuş adamı çıldırtıyor.5 defa dokunuyorum en az ikisinde tepki yok. "
    bu tarz bir yorum okudum xperia s için acaba böyle birşey gerçekten var mı diyelim var xperia p de de böyle 3 tuş var aynı sorun bunda da olmasın.

Bir çıksın da kullanıcı yorumlarını görelim, belki daha iyidir P'nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu telde öyle bir sıkıntı olaşacağını zannetmiyorum. zira kapasitif tuşlar tranparant kısmın üzerinde konumlandırılmış ve xperia s te olduğu gibi noktasal değil ayrıca vidyolara dikkat ederseniz youtubede hands on videolarına dikkat ederseniz ilk yayınlanan videolar onlarda bile sıkıntı yoktu. o yüzden bunda öyle bir problem olacağını sanmıyorum.genede kullanıcı yorumlarını beklemekte yarar var. ama bu konuda içinizi ferah tutunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemuria.

quote:

Bir çıksın da kullanıcı yorumlarını görelim, belki daha iyidir P'nin.

bunda oyle bır sıkıntı yok hocam cunku bunda capasitive tuslar noktasal degıl xperia s teki gibi. zaten xperia s te onu gorduklerı ıcın bunda farklı yapıldı
  • beğendim. ne zaman geliyor.. tarih bellimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

beğendim. ne zaman geliyor.. tarih bellimi..

7 Mayıs demişlerdi ama sonra 27 mayıs'a falan ertelediler üretim bandında ki aksaklıktan dolayı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: latagdab

arkadaşlar Xperia P için sevindirici bir haber Telefonun Sar değeri açıklandı. Sar: Kulakta kullanım 0,78 W/kg oldukça iyi bir değer bence Xperia S' in yarısı kadar.

ooo çok iimiş. benim içinde önemli birşey bu. gerci 1.5 w/kg olsaydıda alacaktım ama su anda alma arzum daha cok ateslendı

ışte bu çok iyi bir haber. S sar yönünden tam bir hayal kırıklığı. P hem daha iyi sar değerine hemde daha iyi bir fiyata sahip olacak. Istediği kadar özelliği olsun sağlığa zararli olduktan sonra kullanmam. O yüzden p diyorum.
  • Taiwan'da Xperia U ve Xperia Sola satışa çıkmış geçen hafta. Hatta biri Xperia P aldım 4 gün oldu demiş ama başka bir bilgi yok. Xperia U ve Xperia Sola'nın satışa çıktığı kesin ama sadece uzak doğuda. Avrupa çıkışı 27 Mayıs hala.

Haberi okuduğum yerde Xperia U'nun ertelenmesinin sebebi her ne ise Taiwan'da satışa çıkmasını engelleyemedi demiş. İlginç bir yaklaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Taiwan'da Xperia U ve Xperia Sola satışa çıkmış geçen hafta. Hatta biri Xperia P aldım 4 gün oldu demiş ama başka bir bilgi yok. Xperia U ve Xperia Sola'nın satışa çıktığı kesin ama sadece uzak doğuda. Avrupa çıkışı 27 Mayıs hala.

Haberi okuduğum yerde Xperia U'nun ertelenmesinin sebebi her ne ise Taiwan'da satışa çıkmasını engelleyemedi demiş. İlginç bir yaklaşım.

o zaman nerede bu kaçakçılar? getirsinlerde alalım yav.
  • Motorola Atrix 4G ve bu telefon arasında kaldım bakalım bi TR ye gelsin umarın Sony bu sefer sorunsuz bir telefon sürer piyasaya.
  • Ben bu telefonda %99 kararlıyım boyut sar değeri gayet iyi beliyoruz çıksın diye..!
  • Artık çıksın :)
    Hiç bir telefonu bu kadar istekli çıkmasını beklemedim.
    Umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuh101

Ben bu telefonda %99 kararlıyım boyut sar değeri gayet iyi beliyoruz çıksın diye..!

Aynen hocam. Bende boyut ve sar değeri artı görüntüsü nedeniyle bu telefona niyetlendim.
    DH de bi haber vardı bugün gördünüz mü bilmiyorum, japonya için sony nin ürettiği xperia sx modeli var o da çok hoşuma gitti.
    Keşke o modelde tr de satılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: Nuh101

Ben bu telefonda %99 kararlıyım boyut sar değeri gayet iyi beliyoruz çıksın diye..!

Aynen hocam. Bende boyut ve sar değeri artı görüntüsü nedeniyle bu telefona niyetlendim.
    DH de bi haber vardı bugün gördünüz mü bilmiyorum, japonya için sony nin ürettiği xperia sx modeli var o da çok hoşuma gitti.
    Keşke o modelde tr de satılsa.

Londrada duyurulduğu icin ben ümitliyim bu telefonların türkiyeye geleceğinden
  • " Xperia P ne zaman geliyor bilgisi olan var mı ? "
    " Xperia sola ne zaman gelecek bilgisi olan varmı ? "

Sony Mobile TR cevap, Xperia P Haziran ayında, Xperia Sola ise Haziran sonunda satışa sunulacaktır.

mayıs 28 de türkiyede olsaydı şimdide haziran mı oldu :(

Kaynak:http://www.facebook.com/sonymobiletr
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.