|
Bildirim
Sonyericsson zamanından beri severim Sony telefonları, o zamanlar da cybershot modellerinde zamanın ilerisinde kameralar kullanıyordu, xenon flashlar vs.. Keşke Sony geri gelse Türkiye’ye…
|
Tasarımı çok beğendim.Özellikle ön taraf resimdeki gibi olacaksa mükemmel olmuş.Sony geri dön Türkiye'ye.
|
Sony markasına karşı ayrı sempatim var fiyatı sensörüne göre makul olursa tr pazarına çıkartırlarsa iphone ekosistemden tekrar androide dönebilirim
|
Çok profesyonel telefonlar yapıyor, ve artık son kullanıcıyı hedeflemiyor Sony. 2bin dolara varan fiyatlarda satıyor. Özellikle fotoğraf işleme yazılımı aşırı aşırı aşırı kötü. İyi bir kamera uygulaması yazacak ekip kurmalılar. En kötü Huawei'nin kamera ekibini kendilerine transfer ederlerse telefonları yok satar.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 11 Haziran 2023; 22:26:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BE81412F -- 11 Haziran 2023; 22:50:40 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 13 Haziran 2023; 20:26:07 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thompson. -- 1 Eylül 2023; 23:28:5 > |
|
|
ben de sony i çok seviyorum başka telefon kullanamıyorum hatta, hala 3,5 sene önce çıkan Xperia ları kullanıyorum ama gerçekten saçmalıyorsunuz, ne demek son kullanıcıyı hedeflemiyor? 2 yıldan sonra güncelleme vermeyip ortada bırakılmakta profesyonellere göre bişey değil mi 😂. Sony mükemmel ekran yapar hiçbir marka yanına yaklaşamaz ama gözümle görmeden iyi bi kamera yaptıklarına inanmam. 5 iv gibi iğrenç cihazlar yaparlarsa niye satılmıyor diye ağlamıyacaklar o zaman. istediğimiz tasarımı biliyorlar işte şöyle bişey yaparlarsa alırız bu kadar basit. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |