Şimdi Ara

Sony Xperia Ray Soruları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphorium

Oh içim rahatladı, çok sağolun. :)

Estafurullah yardımcı olabildiysem siz sağolun.
  • Aslında şimdi bayağı bir araştırdım, atrix in herşeyi çok iyi olmasına rağmen ekranı TFT, ve SOLA da OLED var. Ki arasında baya büyük bir fark yaratıyor. Ben zaten oyun amaçlı almıyorum telefonu, yani dual core olması yeterli gibi. Sanırım SOLA ya gideceğim. :)
  • quote:

Aslında şimdi bayağı bir araştırdım, atrix in herşeyi çok iyi olmasına rağmen ekranı TFT, ve SOLA da OLED var. Ki arasında baya büyük bir fark yaratıyor. Ben zaten oyun amaçlı almıyorum telefonu, yani dual core olması yeterli gibi. Sanırım SOLA ya gideceğim. :)

Sen bilirsin oyun fazla oynamayacaksan Sola sorun yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Aslında şimdi bayağı bir araştırdım, atrix in herşeyi çok iyi olmasına rağmen ekranı TFT, ve SOLA da OLED var. Ki arasında baya büyük bir fark yaratıyor. Ben zaten oyun amaçlı almıyorum telefonu, yani dual core olması yeterli gibi. Sanırım SOLA ya gideceğim. :)

Xperia SOLA nın SAR değerinin 1,25 olması çok mu kötü? Yani Iphone un 1. Çok büyük fark var mıdır 2 si arasında? (En yaygın telefon olduğu için Iphone ile karşılaştırdım.)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Xperia SOLA nın SAR değerinin 1,25 olması çok mu kötü? Yani Iphone un 1. Çok büyük fark var mıdır 2 si arasında? (En yaygın telefon olduğu için Iphone ile karşılaştırdım.)

Ne kadar az olsa o kadar iyidir ve bu rakam fazla sayılır. Sola'nın Sar değeri:1.25, 3 hafta bekleyip Ace 2'yi alabilirsin, SAR değeri 0.50'dir ve yok denecek kadar azdır.

• Anladım. Çok teşekkür ederim. Veridiğiniz bilgiler ve yaptığınız yorumlar için. :)
  • quote:

Anladım. Çok teşekkür ederim. Veridiğiniz bilgiler ve yaptığınız yorumlar için. :)

Ne demek ben teşekkür ederim bir sorununuz olursa ben buradayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.