Aslında şimdi bayağı bir araştırdım, atrix in herşeyi çok iyi olmasına rağmen ekranı TFT, ve SOLA da OLED var. Ki arasında baya büyük bir fark yaratıyor. Ben zaten oyun amaçlı almıyorum telefonu, yani dual core olması yeterli gibi. Sanırım SOLA ya gideceğim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Euphorium
Aslında şimdi bayağı bir araştırdım, atrix in herşeyi çok iyi olmasına rağmen ekranı TFT, ve SOLA da OLED var. Ki arasında baya büyük bir fark yaratıyor. Ben zaten oyun amaçlı almıyorum telefonu, yani dual core olması yeterli gibi. Sanırım SOLA ya gideceğim. :)
Sen bilirsin oyun fazla oynamayacaksan Sola sorun yaratmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
quote:
Xperia SOLA nın SAR değerinin 1,25 olması çok mu kötü? Yani Iphone un 1. Çok büyük fark var mıdır 2 si arasında? (En yaygın telefon olduğu için Iphone ile karşılaştırdım.)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
quote:
Xperia SOLA nın SAR değerinin 1,25 olması çok mu kötü? Yani Iphone un 1. Çok büyük fark var mıdır 2 si arasında? (En yaygın telefon olduğu için Iphone ile karşılaştırdım.)
Ne kadar az olsa o kadar iyidir ve bu rakam fazla sayılır. Sola'nın Sar değeri:1.25, 3 hafta bekleyip Ace 2'yi alabilirsin, SAR değeri 0.50'dir ve yok denecek kadar azdır.
Anladım. Çok teşekkür ederim. Veridiğiniz bilgiler ve yaptığınız yorumlar için. :)
quote:
Anladım. Çok teşekkür ederim. Veridiğiniz bilgiler ve yaptığınız yorumlar için. :)
Ne demek ben teşekkür ederim bir sorununuz olursa ben buradayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme