Şimdi Ara

Sony Xperia Sola Almalı mıyım? Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry'den Android kullanan bir cihaza geçmek istiyorum. Daha önce Galaxy S2 kullandım. Ancak boyutlarından ötürü kendisine pek alışamadım.

Sony Xperia Sola'dan memnun kalır mıyım?

• s2 den solaya geçme derim ama illa bi telefona geçeceksen motorola razr maxx geç paran yetmezse motorola atrix geç hem donanımsal olarak düşmezsin hemde şarjı iyi makine alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

s2 den solaya geçme derim ama illa bi telefona geçeceksen motorola razr maxx geç paran yetmezse motorola atrix geç hem donanımsal olarak düşmezsin hemde şarjı iyi makine alırsın

Galaxy S2 bana fazla geliyordu. Benim orta seviye bir android telefona ihtiyacim var. Samsng'un Galaxy serisinin de tasarimini begenmedigim icin Sola dusundum acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

s2 den solaya geçme derim ama illa bi telefona geçeceksen motorola razr maxx geç paran yetmezse motorola atrix geç hem donanımsal olarak düşmezsin hemde şarjı iyi makine alırsın

Galaxy S2 bana fazla geliyordu. Benim orta seviye bir android telefona ihtiyacim var. Samsng'un Galaxy serisinin de tasarimini begenmedigim icin Sola dusundum acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arc S de düşünebilirsin. Tasarım olarak çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.