Bildirim
sony xperia sp (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Orijinalden alıntı: korayakkus
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet akif boz
Arkadaşlar telefonun bataryasıyla alakalı sorunlarım vardı fakat şu an iyi gidiyor bugün baya internete girdim ona rağmen 12 saati gördük
Hattın vodafone ise şarjı çabuk biter. Çoğu arkadaş aynı şeyi söylüyor. Çekim gücünden kaynaklanıyor. Stamina modu kullanıyormusun. Bekleme modunda hiç şarjı gitmiyor desem inanırmısın.
Kullandıgın hatta goremı belırlenıyor sarj durumu nasıl oluyor bu ?????
Evet hattın çekimi bile çok farkettiriyor. Bekleme modunda stamina bütün uygulamaları kapattığı için dediğiniz gibi neredeyse hiç şarj gitmiyor. Fazla kullanmadığımda 20 saati gördüm onun ekran görüntüsünü almıştım ama silmişim galiba bulamadım. Bugün aktif kullanımına baktım 12 saat boyunca mobilden whatsapp, facebook ve sms, neredeyse ekranı hiç kapatmadım ama evde ve iş yerimde yani kapalı alanda olduğum için ekranı en kısık moda aldım 12 saati rahat çıkardı. Alacak arkadaşlar şarj konusunda telefonun iyi olduğunu söyleyebilirim. İlk bi hafta sıkıntı çekersiniz batarya kendini topladığında bu şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
operatore gore batarya harcamasını dogru kabul edersek avea vodafone daha zayıf ceken bır sebeke en azından benım evımde,bu durumda ben avea ıle kullanırsam daha cabuk batarya bıtecegı dogru degılmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
operatore gore batarya harcamasını dogru kabul edersek avea vodafone daha zayıf ceken bır sebeke en azından benım evımde,bu durumda ben avea ıle kullanırsam daha cabuk batarya bıtecegı dogru degılmı?
Hocam forumlarda görüyorum seni bu konuları bilmen lazım:-) bende arkadaşların anlattığı kadar biliyorum. Turkcell hatlarda şarj daha iyi diyorlar. Bende vodafone dan turkcell e geçtim. Vodafone hat kullanan arkadaşların gece %100 şarj la bıraktıkları teli sabah % 15 lik kayıplara kadar ulaştıkları oluyormuş. Şu anda bendeki durum şu
-
Benım bıldıgım su sekılde,eger hat tamamen cekmıorsa sınyal arayacagı ıcın dha fazla enerjı harcar ve hatta radyasyonda o esnada full e cıkar,ama tek dıs cekıor ya da 3-4 dıs cekıyorsa operatorun farklı olması etkı etmez dıye dusunmustum,hanı mesela soyle desen eger evde sebeken rahat cekmıorsa sarj cabuk bıtıyo anlarım,ama ozellıkle vodafone yazmısın ya ona sasırdım.Benımde hattım vodafone evde cok ıyı cekıo ama avea hep tek dıs gelıo gıdıo.o yuzden bu acıdan benım ıcın onemlı ceksın cekmesın vodafone banko sarj dayanmıosa bıleyım hanı ona gore bende operator degıstırırm.Bıldıklerım var tabıkı ama oyle kompleksım yoktur benım henuz tecrube etmedıgım noktaları bır dıger arkadas yasamıs gormusse bende onem verırım:)) her marka her modelde her sorunu kronık ya da surprız sıkıntılara hakım olamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse bilemez tabiki. Vodafone konusunda kısmen haklısın ama sorunu yaşayanların çoğu vodafone hat kullananlar. Ondan kafamda vodafone kalmış. İllaki turkcell de aveada da olur böyle sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mrb Arkadaşlar İlk androidli telefonumu alacam uzun süredir takipteim SP ile htc one s arasındayım sp de flash desteği olmaması ve hafızanın az olması düşündürüyor Telefonda oyun ve uygulamaları seven biri olarak tavsiye edermisiniz sp yi teşekkkürler. -
hocam ne kadara aldınız fiyatını soylermısınız??? -
quote:
Orijinalden alıntı: fearfactory
hocam ne kadara aldınız fiyatını soylermısınız???
Sony center'dan aldım 1249tl.
Hazır mesaj yazmışken bugün yaşadığım bi tecrübeyi paylaşayım :) Siz siz olun çakma şarj makinesiyle bu telefonu şarj etmeyin :) Forumda bi kaç konuya baktım çakma şarj makinesinin zararı olur mu diye fazla inceleyemedim şarj az diye çıkmak zorunda kaldım. Dükkanda şarj makinesi yoktu bende dayımlardan istedim çakma bi tane yollamışlar. Ben de bir şey olmaz herhalde dedim taktım ve telefon resmen kontrolümden çıktı. Kendi kendine ekran görüntüsü felan aldı, dokunmatiği işlemedi şarjı çıkarmama ragmen rahat 2 dakika sürdü bu olay. İlkkez yaşadığım için tabi büyük bi korku yaşadım kötü bi tecrübe oldu :) siz siz olun çakma şarj makinesiyle şarj etmeye kalkışmayın :D ayrıca unutmadan htc ve samsung şarj makineleri sorunsuz şarj ediyor :)
-
Hayırlı olsun hocam, inceleme bekleriz. -
hayırlı olsun
ben olsam bekleyip beyaz alırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: kungfukid
hayırlı olsun
ben olsam bekleyip beyaz alırdım
n11 de 1144 TL
11 TL pepsi puanı ve 111 TL word puan ile çok uygun olur.
kılıf için aşağıdaki şeffaf kılıf nasıl olur? telefon siyah olacak
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-sp-elastik-sline-seffaf-kilif-3film-87381019
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X