Şimdi Ara

Sony Xperia SP Dokunmatik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1.5 sene önce aldığım Sony Xperia sp modeli telefonumda yaklaşık son 6-7 aydır telefonun üst kısmında ki dokunmatik işlememekte daha sonra ise kafasına göre geri gelmekte. Bu olay olduğu sıradaysa telefon ekranının diğer kısımlarının da dokunmatiği tam olarak gitmese de algılaması azalıyor. Bu kadar rezil sistemi Sony'den beklemezdim.Acaba bu sorunu nasıl halledebilirim dha önce karşılaşan var mı varsa nasıl hallettiniz? teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 3 Temmuz 2015; 18:44:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa açıklığın var mı? Varsa zaten servise yollarsın. Yoksa ıslaklık nem gibi faktörlerden olmuştur. Malum yaz ayında terleme çok. Benim de aynı cihaz arada dediğin gibi sapıtıyor. Ama seninki kadar hiç işlememezlik yapmadı.

Bir ihtimal o an kullanılan ram miktarı donma yapabilir, telefon kasabilir. Bunlar da yazılımsal faktörler.
  • Kasa falan sağlam zaten hiç düşmedi bile denebilir. Bir kaç gün önce Sony destek ekibine mail attım cevap bekliyorum bakalım ne diyecekler.

• Fastidious kullanıcısına yanıt
    Bendeki sorun yüksek ihtimal terlemeden kaynaklı. Bakalım sana ne diyecekler. Servise yönlendirirler belki. Buraya da yazarsın yine
  • Cevap geldiği zaman sizi de bilgilendireceğim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.