Şimdi Ara

Sony Xperia sp Ekran titreme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: bertug35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konu sahibini yanlış yönlendirdiğim için özürdilerim.

Hocam allaha emanet olun ben çoluk çocuklardan sıkıldım artık illallah ettim kendininize iyi bakın hakkınızı helal edin.

berkem01

helal olsun berkem sen cezalıydın ondan burdan attın ya takılma sen veletlere ağzı süt kokan bebeler dorumda işte sanki biri bize maaşmı veriyor vakit öldürüyoruz işte

Benimde helal olsun hocam bu saatten sonra çoluk çocukla uğraşacak vaktimde yok.Kapatmak için mail yolladım zatende kendine iyi bak inşalla birgün görüşürüz :)

ne diyim kardeş sen bilirsin baktım olmadı bende sallar geçerim.işallah görüşürüz kendine dikkat et senin gibi doğru yorum yapanlarda gidiyor ya üzülüyorum.hoşçakal:)

Sıra senle stevede gelir merak etme ben agresif olduğumdan ilk ben çıktım :)

bende agresifim berkem 01 bazen kafamda karıncalanmalar oluyor.

Neyse kardeşim allaha emanet :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konu sahibini yanlış yönlendirdiğim için özürdilerim.

Hocam allaha emanet olun ben çoluk çocuklardan sıkıldım artık illallah ettim kendininize iyi bakın hakkınızı helal edin.

berkem01

helal olsun berkem sen cezalıydın ondan burdan attın ya takılma sen veletlere ağzı süt kokan bebeler dorumda işte sanki biri bize maaşmı veriyor vakit öldürüyoruz işte

Benimde helal olsun hocam bu saatten sonra çoluk çocukla uğraşacak vaktimde yok.Kapatmak için mail yolladım zatende kendine iyi bak inşalla birgün görüşürüz :)

ne diyim kardeş sen bilirsin baktım olmadı bende sallar geçerim.işallah görüşürüz kendine dikkat et senin gibi doğru yorum yapanlarda gidiyor ya üzülüyorum.hoşçakal:)

Sıra senle stevede gelir merak etme ben agresif olduğumdan ilk ben çıktım :)

bende agresifim berkem 01 bazen kafamda karıncalanmalar oluyor.

Neyse kardeşim allaha emanet :)

saol sende güle güle

• Benden yanada helal olsun,yinede tekrar gozden gecir fikrini biz buralarda oluruz unutma meyve veren agac taslanir misali sikma canini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Benden yanada helal olsun,yinede tekrar gozden gecir fikrini biz buralarda oluruz unutma meyve veren agac taslanir misali sikma canini

Bakarsın birgün geri dönerim hocam :) Sende Allaha emanet ol tekrar görüşmek dileğiyle :)
  • Konu katliamcıları sıze sesleniyorum burda yaşanan sorunu ve basıt yoldan garantı cercevesınde degısım yapıldığını paylaştım, bunda ne var , 33 yaşındayım , tutturmuşsunuz bır coluk çocuk lafı boş durdukça çalıyorsunuz ,Konu katliamcılarıdenıncede alınganlık yapıyorsunuz, hangınızı tanırım yada laf atmıslıgım var ,olur olmaz butun konulara yerlı yersız yazıp kırlılıkten ote geçemeyen kıt ınsanlarsınız , gıdıyormussun nerden baksanız 6-7 yıldır bu forumu takıp eden bırıyım hıc bırınızın adını bıle duymadım hanı varlığın da ne gordukte yokluğunda gorecez
    Adam olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray06tr -- 27 Nisan 2014; 17:20:34 >
  • Bir bitinde millette artık rahat bir nefes alsın bitmediniz gitti inşallah sizlerden kurtulmayada forumca sebep olmuşumdur
    Kafası karıncalananlarada tavsıyem önce hard reset , nasıl atılır bılmıyorsanız forumu ınceleyın sonrada xda da sağlam rom lar mevcut bırını deneyın çalışmayan aksam olursa farklı bır rom deneyın dahada mı olmadı pili çıkartıp 10 sanıye bekleyın pili tekrar yerleştirin dahada dahada mı olmadı arkadaşınızdan yardım talep edın yaşadıklarınızıda detaylı detaylı buraya yazıpta mılletı meşgul etmeyın ıcınızde saklı kalsın yok ben ılla kafa yapcam dersenızde takıpcılerınızle paylasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.