Şimdi Ara

Sony Xperia SP Hafıza Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: exlayer

bende aynı durumdan muzdaripim sp almak istiyorum ama s3 de olabilir diorum bide "bizdeuygun" gibi sitelerde Z de 1500 kadar düşüyor acaba azıcık daha kasıp Z mi alsam kararsız kaldım

LG OPTİMUS G!!!

GÜCÜ HİSSET.
    ARAYÜZDE TAKILMA!!!
    OYUNLARDA UYUMLULUK SORUNU YAŞAMA!!!

SOLUK BİR EKRANA DEĞİL CAM GİBİ PARLAK BİR EKRANA BAK!!!
    PİLİM BİTTİ DİYE AĞLAMA!!!
    TABLET BOYUTUNDA TELEFON TAŞIMA!!!
    cCcoPtimuS---^G^---cCc

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

bende aynı durumdan muzdaripim sp almak istiyorum ama s3 de olabilir diorum bide "bizdeuygun" gibi sitelerde Z de 1500 kadar düşüyor acaba azıcık daha kasıp Z mi alsam kararsız kaldım

LG OPTİMUS G!!!

GÜCÜ HİSSET.
    ARAYÜZDE TAKILMA!!!

cCcoPtimuS---^G^---cCc

lg z den daha mı iyi yani

• quote:

quote:

quote:

LG OPTİMUS G!!!

GÜCÜ HİSSET.
    ARAYÜZDE TAKILMA!!!

cCcoPtimuS---^G^---cCc

bence evet. Nedenlerimi de yazdım. Fanlık vs. Yapmıyorum yani. Eğer nedenlerime cavplarınız varsa buyurun paylaşın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

LG OPTİMUS G!!!

GÜCÜ HİSSET.
    ARAYÜZDE TAKILMA!!!

cCcoPtimuS---^G^---cCc

bence evet. Nedenlerimi de yazdım. Fanlık vs. Yapmıyorum yani. Eğer nedenlerime cavplarınız varsa buyurun paylaşın.

ZİYARETÇİ 01.06.2013 19:28 Sayin tolga kardesim cihazi nasil inceledin cok merak ediyorum bu cihazdan satin aldim cihaz ekran parlikligi yuzdeyuzde 5dakika bile calismiyir isinma sebebi ile yuzdr 63 lere kadar dusuyor bir esi daha oldugunu dusunmuyorum kullanan arkadaslarla yaptigim gorusmede ayni sikayet hepsinde yasal yoldan hakkimi aricam kesinlikle bana gore uretim hatasi bir cihazdir tolga kardesimden bu konuyla ilgili aciklama bekliyorum bu cihaxi kullanan kisinin ilk andan itibaren bunu fark etmesi lazim izlefigim videolardan keyif alamiyorum parlaklik dusuyor

gibi yorumlar ve Z nin ekranı çok iyi sadece görüş acısı dar diye okudum araştırmalarımda birde bu tel eski bir telefon ve nexus 4 e hayat vermiş herkes nexus 4 alırken bu telefona güncellme ne kadar gelir acaba oada ayrı br sorun amacım fanlık değil ama ben 3 farklı inceleme izledim Z nin arayüz performansında bir sıkıntı görmedim çok bilgili değilim ama şuan bile htc one sgs4 çıkmışken bile bu tel onlara kafa tutmaya çalışan bir telefon diye biliyorm zatn ücret düşmedi Z alamıyacam pazar günü sipariş verecem teknosa da sp nin ekranını kontrol edecem eğer iyiyse onu alırım heralde ya ama fikirlerin için teşekkür ederm usta

• Xperia s bukadar iyiyse sp nin o bataryayla neler yapacagını düşünemiyorum bence sony ye güvenip alın muazzam bi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.