Şimdi Ara

sony xperia sp nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu çok inceledim güzel gibi duruyor.Oyunlardaki performansıda iyi. kameranın kötü olduğunu okudum 4.3 güncelemesiyle kamera düzeldi mi? Birde 4.3 güncellemesi kötü mü ?sizce bu telefon mu s3 mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRAJ3D1 -- 18 Mart 2014; 22:46:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alkskbjk

Telefonu çok inceledim güzel gibi duruyor.Oyunlardaki performansıda iyi. kameranın kötü olduğunu okudum 4.3 güncelemesiyle kamera düzeldi mi? Birde 4.3 güncellemesi kötü mü ?sizce bu telefon mu s3 mü ?

s3 ile Sp defalarca karşılaştırıldı. Sp çok daha iyi benchmark ta toz attırıyor zaten fiyatının en iyi telefonu. Kameraya önem veriyorsan eğer s3 kamerada biraz daha iyi.
  • telefonu alınca 4.3 güncellemesi yapmasam daha mı iyi ?
  • ben 5-6 aydır sp kullanıyorum. ilk başlar kapak almadım arkası çızıldı baya. telefonun hızını ve şarj süresini seviyorum. ama kamerası hiç güzel değil. gğzel değil derken baya baya kötü işte.
  • önerirmisin peki bu fiyatlar da daha iyi bir telefon var mı ?
  • dediğim gibi kamera senin için sorun değilse bunu alabilirsin diğer özellikleri güzel. ben alırken kameranın kötü olduğunu okumuştum ama "sonuçta sony kamera ne kadar kötü olabilir ki" diye düşünmüştüm ama düşündüğümden de kötü çıktı. bi s4 mini veya GM discovriy mi ne çok satan 600 tl lik telefonu bile bundan iyi çekiyor. :) ben kamerayı kullanan biriyim çeşitli ışıklarda denedim.

başka telefon önersinde bulunmayayım çünkü kullanmadığım telefonları önermeyi doğru bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-3838 -- 21 Mart 2014; 11:56:44 >
  • merhaba eğer almadıysanız
    wifi sorunu vardı 4.3 de düzeldi
    teldeki oyun performansını bu fiyata hiçbir tel vermez
    geliştirici desteği yüksek(bkz xda)
    kasa kalitesi fiyatına göre en iyi
    kamera ortalama nerde kullandığınıza bağlı . geceleri kötü çekiyor fakat gündüz gayet iyi seviyede. gidip sakın s4 mini almayın hayal kırıklığına uğrarsınız s4 mini konusuna girmenizi tavsiye ederim saçma sapan oyunlar kasıyor
    telefonda ne yapacağınıza bağlı. ben memnunum.şarj süreside yüksektir.
  • lg g2 aldım
  • çok daha iyi olmuş bence. bu telefonu alırkenki şartlarım iyi olsaydı onu ben de düşünmüştü ama o sıralar daha yeni çıkmıştı fiyatı biraz yüksekti.

güle güle kullanın :)
  • En iyisini yapmışsın gerçekten her yönden harika telefon g2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-3838

çok daha iyi olmuş bence. bu telefonu alırkenki şartlarım iyi olsaydı onu ben de düşünmüştü ama o sıralar daha yeni çıkmıştı fiyatı biraz yüksekti.

güle güle kullanın :)

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkskbjk

lg g2 aldım

güle güle kullanın.
  • Bence daha iyi bir seçim olmuş
  • Süper seçim hayırlı olsun .
  • Daha iyi bir seçim.Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.