3 ay önce samsung telefona geçiş yapmıştım. Eşimin telefonu bozuldu samsungu ona verdim ve Sony telefonu tekrar kullanmaya başladım. Batarya dışında telefon taş gibi. Yeni batarya alıp takacam ve telefonla 8 yılımı doldurup yeni telefona geçiş yapacağım :) |
Sony Xperia X Compact (89. sayfa)

-
-
Bataryayı değiştirdim kendim. Şimdi güzel oldu. Kullanmaya devam ediyorum. Başka kullanan varsa selam olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel telefondu çok isteyip de alamamıştım. Sony içinde kaldı. Sony Xperia e4G gibi basit bir cihaz kullandım kullandığım süre boyunca o Sony tadını tam anlamıyla alamadım ama yine de o şartlarda iyiydi 😀
8 yıl kullandım tam olarak. Ram yetmiyordu artık. 8 yıl önce çıkan bu telefon tecnodan daha iyi bir yazılıma sahipti. Ram ekleme olayı olsaydı kullanmaya devam ederdim :)
Sony şuan olsa Tecnoya Xiaomiye Samsunga bakmam ki ben ama;
Sony de öyle bir marka ki değişime ayak uydurmamak şirketi bitirecek ama yine de halen bildiklerinden bir dikiş geriye gitmiyorlar.
Değişmek adamların zoruna gidiyor sanki. Dev gibi marka iken küçülerek yok olmayı zorluyorlar. Şuan sadece Sensör ve PlayStation bölümü kar elde ediyor. Notebook pazarından çekildiler mesela Vaio serisini de özlemiyor değilim 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X