Şimdi Ara

☯ Sony Xperia XZ1 Compact ☯ [Meteor] 4.6inç/19-8Mp/720p/snap835/2700mAh [Ana konu] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
9
Favori
20.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

XZ2 MODELİ ÇIKIYORMUŞ ARKADAŞLAR.

Çıkar hocam. Sony cep telefonu işinden çekiliyorum diye resmi açıklama yapmazsa 3 de çıkar 4 de çıkar. Çıktı da şimdiye kadar.
  • şimdikizaman kullanıcısına yanıt
    Ben de Doğubank tan ilan veren bir arkadaştan aldım. Sağolsun, kaydını da halletti, gönderdi. Bana göre başka telefona verilen tonla paraya yazık. Bundan büyük telefon bana eziyet gibi geliyor. Keşke eski x10 mini gibi bir telefon çıkarsalar da avucumun içinde kullanabilsem. Çerçevesiz 3,5 inch bir telefon ama bunun gibi snapdragon 835 filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xz1 compact almis bulunmaktayim 10 gunluk cihaz 1500 tlye yalniz cihazin isik sensoru cok agresif calisiyor aninda tepki veriyor o hosuma gitmedi bir tek

• Hayırlı olsun cihazınız uygun bir fiyata almışsın kayıtlı mı telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: şimdikizaman

Hayırlı olsun cihazınız uygun bir fiyata almışsın kayıtlı mı telefon

Tesekkurler yurt disinda yasiyorum , kayitla isim yok

• Alacam memnun olan varmı rotterdamdayım. Şuan xcompact var babama verecem bunu ben kullanacam 399euro

☯ Sony Xperia XZ1 Compact ☯ [Meteor] 4.6inç/19-8Mp/720p/snap835/2700mAh [Ana konu]

• 400 birim paraya sd835li telefon alıyosun hocam neyini düşünüyosun ne kadar kötü olabilir
  • Şu an piyasadaki en iyi şarj süresine sahip telefon olduğu söyleniyor , 5000 mah bataryalı telefonları hariç tutmuşlardır sanıyorum bu değerlendirmede . boyuta göre ekran küçük olması haricinde hiçbir handikapı yok telefonun . ben çok memnunum şahsen .

• Şu telefonu Türkiye' ye getirmediler ya, yazıklar olsun. Piyasadaki alınabilecek en iyi telefon hala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim ufaklığın konusu mu varmış. Bulana kadar arka kameranın lensini kırdım ben

Keşke Türkiye'de de satılsaydı. Harika bir alet.

• 1 Yıl Z3 Compact kullandım.
    2 Yıl da Z5 Compact kullandım.
    Öncesinde iphone 5s ve arada iphone se kullandım.
    Büyük ekran telefon sevmeyenlere ya da kullanamayanlara Xperia compact serisi ilaç gibi geliyor.
    Bu boyutlarda bu donanımda başka cihaz da yok zaten.
    Z3C'dan da Z5C'dan da çok memnundum.
    XZ1C Türkiye'ye bir türlü gelmedi gitti. Sürekli takipteyim.
    Ara ara sahibinden'e bakıyorum da tek tuk denk geliyor. Fiyatları da 2000 tl ve üzeri.
    Bir müddet daha bekleyip, fiyatları biraz daha düşünce alacağım inşallah.
    Kullanan arkadaşlar kamerası hakkında yorum yapabilirler mi?
    Z5C'nin kamerasından çok memnundum. Bunun kamerası nasıl?
    Yurtdışından kapalı kutu sıfır cihaz getirecek arkadaş olursa İzmir'de elden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trigovina -- 27 Mart 2018; 22:50:1 >
  • Z5c arka kamerasını beğenen biri iseniz bu uçuyor hocam. Gerek açılma hızı , gerek odaklanması , gerek çektiği fotoğraflar . Z5c satıp aldım bunu ben. Alakası yok kesinlikle . Xz2 Compact bulursam satmayı düşünüyorum. Bulamazsam mi7 çıkınca bir de Xiaomi deneyimi yaşayayım diyorum ama bakalım. Evet bunun gibi , hatta bundan daha iyi telefonlar olabilir piyasada ama bu boyutta yok. Orası kesin. Çok çok pratik kullanımı var

• Bu telefonun ikinci elini nerden bulabiliriz x compact ımı satıp almak istiyorum

• Iscoo I kullanıcısına yanıt
    Bugün itibariyle bir tane pixel 2 xl getirttim yurt dışından . Bende kayıtlı bir xz1 Compact var , 2 aydır kullanıyorum. İsteyen arkadaş varsa özelden yazsın , değerlendirelim. Danimarka cihazı bendeki. Herhangi bir sıkıntısı yok . Kefilim her türlü . Gerçekten güzel telefon ancak ikisinin birden elimde durmasına gerek yok şu an . Herhangi bir siteye koymadım . Telefonun değerini bilmeyen insanlar ile cebelleşmek istemiyorum açıkçası

• Özel'den yazdım hocam..
  • boradeveci.vet B kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı sattın mı

• Telefonu ben aldım arkadaşlar.
    Bora Bey'e ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.
    Telefon ile ilgili merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz.
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • trigovina T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. X kullanıyorum almanya dan arkadaşım xz1 compact getircek benim için. Pil performansı ve kamera sıcaklık durumunu yazar mısınız? Genel olarak memnun olmadığınız özellik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macheda10

Öncelikle hayırlı olsun. X kullanıyorum almanya dan arkadaşım xz1 compact getircek benim için. Pil performansı ve kamera sıcaklık durumunu yazar mısınız? Genel olarak memnun olmadığınız özellik var mı?
    Teşekkür ederim.
    X kullanmadım ancak Z5C'ye göre değerlendirme yapabilirim.
    Daha önce Z5 Compact, iphone SE ve en son Huawei Nova kullanmış biri olarak
    Objektif ve genel bir değerlendirme yapacak olursam;

* XZ1 Compact kesinlikle çok hızlı ve stabil çalışıyor.
    * Arka kamerasını başarılı bulduğum söylenemez. Z5C'ye göre aralarında bariz fark yok. Ön kamerası z5c'ye göre daha iyi, ekrandan flaşlı. Fakat Huawei Nova'nın arka kamerası daha iyiydi.. Nova ile daha net keskin ve detay fotoğraflar yakalayabiliyorsunuz. İphone SE'nin kamerası bu iki telefonun kamerasına yaklaşamıyor maalesef.
    * Touch ID olarak Nova'nın arka konumdaki sensörü daha kullanışlı. Telefon kilit ekranında iken touch id'ye sadece dokunarak kilidi açabiliyorsunuz. XZ1C'de Power butonuna basmadan kilit açılmıyor. Ancak sensör çok hızlı çalışıyor. Öyle hızlı ki kilit ekranındaki bildirimlere gözatmaya fırsat vermeden kilidi açıyor. Ekrana çift dokunarak ekran ışığını açma özelliği olmaması çok kötü. Bildirimleri görebilmeniz için power tuşuna basmanız ve kilidin açılmaması gerekiyor.
    * Işık sensörü ile ilgili yabancı forumlarda bahsedilen kararsız çalışma sorunu devam ediyor. Ben 3th party app kurarak sorunu çözdüm ama bu durum hoş değil tabii..
    * Pil ömrü kesinlikle beklediğim gibi değil. Z5C'den bir tık daha iyi ama gsmarena'daki 108h değeri ile alakası yok. Nova'nın pil ömrü çok çok başarılıydı. Yoğun kullanımda bile bana 2 gün gidiyordu.
    * Bildirim geldiğinde ekran ışığının açılmaması hoş değil maalesef. Yine uygulama kullanarak çözüyorum bu sorunu.
    * Arayüz bildiğimiz xperia arayüzü. Launcher kullanmadan olmuyor ne yazık ki.
    Herşeye rağmen bu boyutlarda bu özelliklerde bu telefona alternatif bir cihaz yok maalesef.
    Güncellemelerle sorunların çözüleceğini umut ediyorum.
    Android P desteği de alacak. İnşallah sorunsuz ve pil ömrü daha uzun bir cihaz haline gelir.
    Telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Genel olarak değerlendirmem bu şekilde.
    Kalınlığını saymazsak XZ2 Compact bence daha alınası bir telefon. Bulabiliyorsanız XZ2 Compact alın.

Sormak istediğiniz başka bir soru varsa seve seve cevaplarım.
    Selamlar..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.