Bildirim
Sony Xperia XZ1 Ön İnceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
ne yazık ki Sony yıllardır benim için bir alternatif olamadı, ergonomik olmaktan çok uzak ve kaba duruyor. niye bu tasarımda ısrarcılar anlamış değilim.
-
demek oluyor ki sony'nin telefon dünyasına veda edeceği yıl 2017 olarak kesinleşti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 31 Ağustos 2017; 16:8:14 >
-
Telefon değil, tohumluk hıyar.
-
Artık Sony telefonları incelemeseniz de olur. Donanım her ne kadar güncellensede tasarım değişmediği için hiçbir albenisi yok.
-
o pil ne arkadaş işlemçi nm boyutu duştukçe pilde düşüyo zaten şaçma sapan bi tasarımı var. sevdiğim tek yanı yandaki parmak izi başka yok.
-
Belkide adamlarin tasarım bölümünde kimse çalışmıyor. 6 senedir aynı telefon şaka gibi.
-
Şu telefona baktığımda hissiyatım
-
Yeni bir tuğla işte
-
Z2 kullanıcısı olarak an itibariyle asla tepe model bir z serisi tel almam. Aynı telefonun donanımı güncellenmiş hali gibi olur benim için. Ki Z2 nin tasarımı bundan güzel.
-
sony mobil bölümü batırmak için gizliden gizliye elinden geleni yapıyo bence
-
Helal olsun adamlar 2013 teki ilk z den beri sürekli aynı tasarımı tanıtıyorlar böyle istikrar görmedim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone bile tasarımı değiştirdi ama sony hala aynı b3nce artık incelemesini yapmayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 31 Ağustos 2017; 17:5:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir firma hiç mi rakiplerini yada piyasayı incelemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: strathmorea
Z2 kullanıcısı olarak an itibariyle asla tepe model bir z serisi tel almam. Aynı telefonun donanımı güncellenmiş hali gibi olur benim için. Ki Z2 nin tasarımı bundan güzel.
Hocam sorma ya çok haklısın. Ben de 3 yıl Z2 kullandım tasarım olarak gözüme harika gelmişti. Ama 5,6 yıldan beri sürekli aynı tasarımla gelmeleri - kaldı ki geriye bile gittiler bence de- artık şu tasarımdan soğumama sebep oldu. Bir buçuk ay önce Galaxy S8+'a geçtim yemin ederim gözüm gönlüm açıldı. -
Z kullandım,sonra z3 c aldım
G6 ya geçmeyi düşünüyorum
-
Compact olanı daha tercih edilesi olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibi yaa :) Afedersiniz ama aynı b.kun laciverti :)
-
Nerden baksan çaresizlik nerden baksan tutarsızlık !!! Rakiplerin 4 aksis oisli f1.6, f1.7 kameralı 1.4um, 1.55um pixel sizeli telefonlar tanıtıyo sen ise 2-3 senedir aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun !!! Üstelik rakiplerinin kamera sensörlerini de üreten sensin !!!! Rakiplerin utanmasa çerçeveleri kaldıracak senin telefonunun çerçevelerinde ise dubai kuleleri için imara müsait arsalar var !!! Eskiden xperia z1'de xperia z2'de 3000 mah bataryaları görürdük şimdi ise sonyde 3000 mah bataryaları anca rüyamızda görüyoruz. O DİKTÖRTGEN KESKİN KÖŞELERİ DE YUVARLAT ARTIK SONY !!!! SENDEN BAŞKA KÖŞELİ TELEFON ÜRETEN KALDI MI !!!!
Helal olsun adamlar 2013 teki ilk z den beri sürekli aynı tasarımı tanıtıyorlar böyle istikrar görmedim
|
Nerden baksan çaresizlik nerden baksan tutarsızlık !!! Rakiplerin 4 aksis oisli f1.6, f1.7 kameralı 1.4um, 1.55um pixel sizeli telefonlar tanıtıyo sen ise 2-3 senedir aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun !!! Üstelik rakiplerinin kamera sensörlerini de üreten sensin !!!! Rakiplerin utanmasa çerçeveleri kaldıracak senin telefonunun çerçevelerinde ise dubai kuleleri için imara müsait arsalar var !!! Eskiden xperia z1'de xperia z2'de 3000 mah bataryaları görürdük şimdi ise sonyde 3000 mah bataryaları anca rüyamızda görüyoruz. O DİKTÖRTGEN KESKİN KÖŞELERİ DE YUVARLAT ARTIK SONY !!!! SENDEN BAŞKA KÖŞELİ TELEFON ÜRETEN KALDI MI !!!!
|
Bir firma hiç mi rakiplerini yada piyasayı incelemez.
|
o pil ne arkadaş işlemçi nm boyutu duştukçe pilde düşüyo zaten şaçma sapan bi tasarımı var. sevdiğim tek yanı yandaki parmak izi başka yok.
|
Ekran çerçeve oranını görünce direk durdurdum video yu izleme gereği duymadım.
|
ne yazık ki Sony yıllardır benim için bir alternatif olamadı, ergonomik olmaktan çok uzak ve kaba duruyor. niye bu tasarımda ısrarcılar anlamış değilim.
|
Artık Sony telefonları incelemeseniz de olur. Donanım her ne kadar güncellensede tasarım değişmediği için hiçbir albenisi yok.
|
Benzer içerikler
- video boyutu küçültme
- whatsapp hesap silme
- fotoğraf canlandırma
- snapchat hesap silme
- whatsapp tema değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X