Şimdi Ara

Sony Xperia XZ3'ün basın görselleri ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben anlamıyorum. Bu adamların mobil departmanının başındaki dayı baya baya şirket buradan zarar edip, kapatsın diye özenle çalışıyor yada SONY kendi SONİNİ hazırlıyor.

• Bence yapılan en büyük hata yandaki parmak izi okuyucunun arkaya alınması. Telefon yeterince kalın neden böyle yaptılar anlamak güç

• Buna da çöp diyen gitsin çentikli xiaomi huawei falan alsın tek sıkıntısı telefon biraz kalın gözüküyor onun dışında gayet güzel, yakışıklı bir telefon olmuş. Hazır 5s tekliyorken sıradaki telefonum olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona olması gerekenden çok daha fazla anlam yüklemişsin. İfrat-tefrit iyi değildir.

• HTC ve SONY mobile her zaman eriyip yok olmaya mahkumdur.

• Çerçevesi yerinde ben beğendim. Sony endüstriyel ve genel kullanıma uygun tasarımlar yapıyor bence. Çerçevesiz bir ekranı alıp telefonu düşürdugumde telefonun %60 fiyatını ekrana tamir olarak vermek istemem. Kazadır olabilir ve telefon düşmesin diye düşünmekten yoruldum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F2A55898

Çerçevesi yerinde ben beğendim. Sony endüstriyel ve genel kullanıma uygun tasarımlar yapıyor bence. Çerçevesiz bir ekranı alıp telefonu düşürdugumde telefonun %60 fiyatını ekrana tamir olarak vermek istemem. Kazadır olabilir ve telefon düşmesin diye düşünmekten yoruldum ben.
    Çerçevesiz ekran diye bir şey yok zaten.yamuk mumuk kavislide olsa bir çerçeve var yani mecbur olacak Çerçevesi çıkıntılı bazı eski modeller hariç hangi telefonu düşürurseniz cam çiçek gibi açılır. Kullanıciların beklediği ekran kasa oranı ergonomik olsun. Çerceve boyutunun fazla olması telefonu sağlam yapmıyor. Telefon firmaları isterse kirilmaz ekran takabilirler ama birilerinin işine gelmiyor. Bununda bir pazarı var. Bu pazarı kaybetmek istemeyenler var.Aslında sony yıllar önce böyle bir telefon çıkarmıştı.

https://youtu.be/F92CvRflk18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke sony türkiyeden ayrılmadaydı ilk android telefonum sony idi şu anda hala sony kullanıyorum türkiyede markaya bağlı insan çoktu telefonum 3kere bozuldu üstelik benim hatamdan dolayı olanlarda vardı adamlar her seferinde telefonun her kötü yanını değiştirip bana verdiler mesela batarya az gidiyor diye verdim adamlar 2 senelik telefonun aeka kapağını kamerasını çerçevesini değiştirip geri verdiler artık sony olmadığına göre türk malı vestel venüs z30 çıktığında almayı düşünğyorum sd 710 ile gelirse müthiş olur.

• Sony 2013 yılına yeni girmiş, hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım sony sadece telefon çıkarmak için telefon çıkarıyor, ya da eldeki imkanları diğer telefon firmaları ile boy ölçüşemeyecek derecede(arge departmanı) çok iyi çalışmıyor! fikrimi belirtmek gerekirse bana göre tasarımı ve ekran genişliği olarak en beğendiğim telefon mate 10 pro: hem barındırdığı özellikler olsun hem tasarımı olsun gayet iyi bir telefon ortaya çıkarmış huawei; eğer sony böyle bir telefon çıkarırsa(çıkarabilse keşke) sahip oldu sensör teknolojisi ile mükemmel kameralı bir telefon çıkarır.Şunu da belirtmek istiyorum izlemlediğim kadarı ile sony amiral gemisi olarak piyasaya sürdüğü telefonları bile maliyet odaklı çıkarıyor, yani piyasayı geriden takip ediyor ama çağın gerisinde kalmıyor; az da olsa piyasada varlığını kaybettirmeyecek kadar teknolojisini kullanıyor bu gün note9 incelemesini izledim(Erdi bey sağolsun) imx 500 müydü 516 mıydı bir sensör lafı geçti anlayacağınız sony sensörü üretiyor fakat kullanmıyor! ben sony xz1 i kardeşime aldırdım ekran sorunu var diye bir çok kullanıcı değiştirme yoluna gittiğini forumda okudum ama bizim aldığımız telefonda böyle bir sorun çıkmadı(şimdilik sağlam duruyor) sözün özü telefondan kardeşim gayet memnun ön kamerası ve arka kamerası gayet tatmin edici olduğunu söylemişti telefon hızlıda pil süresi gün çıkarttığı gibi ertesi günde kullanıyormuş(telefonda oyun oynamıyormuş bunuda ekleyeyim) kısaca özetlemek gerekirse sony az veriyor ama dozu çok düşürmüyor yinede rekabetçi ama orta üst seviye telefonla ile! amiral gemileri ile rakabete girmiyor çünkü eksik noktaları mutlaka bilerek bırakıyor saygılar iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 26 Ağustos 2018; 22:45:30 >

• işte renkeleri
    Sony Xperia XZ3'ün basın görselleri ortaya çıktı
  • Sony yine şaşırtmamış koca japon devi kore ve çinlilerin 5 sene gerisinden geliyor. Sony ve htc nin sonu yakındır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.