Şimdi Ara

Sony XPERİA Z DOCK YAPIM ÇALIŞMALARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
15.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

Şundan bir sipariş verdim ben de dayanamayıp bakalım ne olacak :)

http://www.ebay.co.uk/itm/221219078885

hocam bende sipariş verecem de şaçma demezsen bir sorum var.

adresi verirken türkçe karakterler sorun olur mu (elin adamı ne bu harfler der mi yani türkçe adres verince)

birde ptt ile mi geliyor
  • ptt ile geliyor adresi normal yazabilirsin hiçbi sorun olmaz
  • ptt ile geliyor adresi normal yazabilirsin hiçbi sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_mac

hakkaten bu ebayden sipariş ettiğimiz docklar ne zaman gelecek ya, takip numarası da yok gümrükcü amcalar hacılamasın

10 dolarlık şeylerle uğraşmaz onlar , daha pahalı ürünler tehlikeli. ptt evde olmayınca apartmanın girişine bırakıp gidiyor bazen ona dikkat etmek lazım

İş yerine verdim adresi. PTT gelir hafta sonu bırakmaya kalkar kesin kaybolur benimki :)
  • quote:

quote:

quote:

hakkaten bu ebayden sipariş ettiğimiz docklar ne zaman gelecek ya, takip numarası da yok gümrükcü amcalar hacılamasın

10 dolarlık şeylerle uğraşmaz onlar , daha pahalı ürünler tehlikeli. ptt evde olmayınca apartmanın girişine bırakıp gidiyor bazen ona dikkat etmek lazım

İş yerine verdim adresi. PTT gelir hafta sonu bırakmaya kalkar kesin kaybolur benimki :)

kısmet artık. benim tecrübe ettiklerim Ankarada şu şekilde :

gelen kutuysa "sizi bulamadık " tarzından bir not kağıdı bırakıyorlar , eğer baloncuklu zarf ise bırakıp gidiyorlar.

Bu arada şu linktekihttp://support.google.com/android/bin/answer.py?hl=tr&answer=1645080 google sesli çevirmeyi (voice dialer) nasıl aktive ediceğim ? bir yardım edin çıdırmak üzereyim bir türlü açmayı başaramadım

• hmm ilginç ara deyince aktive olmuyor ingilizce call deyince anlıyor vs.

Gerçi hiç kullanmam bu özelliği ya :P
  • quote:

quote:

quote:

ptt hafta sonu çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz
    quote:

ptt hafta sonu çalışmıyor

E daha güzel o zaman gümrüğe takılmazsa gelir bi kaç haftaya inş.
  • Ebay bilgisi için teşekkürler. "Top rated seller" dan 3 adet sipariş verdim. 56 TL tuttu. Sıra "sony akıllı saatte" :)
  • Aklıma , ev adresini ingilizce yazan biri geldiydi ürün sipariş verirken ebayden
  • bi kaç hafta önce uydurma dock ile uğraşacağımıza bu ürünü topluca yurt içinden veya dışından nasıl temin ederiz o işe bakalım dedim kimse aldırmamıştı,
    şimdi bakıyorumda millet satın alma telaşına düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

bi kaç hafta önce uydurma dock ile uğraşacağımıza bu ürünü topluca yurt içinden veya dışından nasıl temin ederiz o işe bakalım dedim kimse aldırmamıştı,

Topluca getirtemezsin sorun çıkar zaten gümrükte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

bi kaç hafta önce uydurma dock ile uğraşacağımıza bu ürünü topluca yurt içinden veya dışından nasıl temin ederiz o işe bakalım dedim kimse aldırmamıştı,

Topluca getirtemezsin sorun çıkar zaten gümrükte.

Benim gemicik var atardık ona
  • benim dock geldi beyler hayet güzel gözüküyor, birkaç arkadaş bozar mozar dedi korkuttunuz umarım birşey olmaz :)
  • quote:

benim dock geldi beyler hayet güzel gözüküyor, birkaç arkadaş bozar mozar dedi korkuttunuz umarım birşey olmaz :)

Sen bari foto koy :(
  • quote:

benim dock geldi beyler hayet güzel gözüküyor, birkaç arkadaş bozar mozar dedi korkuttunuz umarım birşey olmaz :)

Nereden, kaç günde, ne kadara geldi? :) Link var mı?
  • quote:

quote:

Sen bari foto koy :(

Buyur hocam aynısı işte bir farkı yok :)
     Sony XPERİA Z DOCK YAPIM ÇALIŞMALARI Sony XPERİA Z DOCK YAPIM ÇALIŞMALARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ebay'den aldım 10 dolardı nisan 27sinde aldım bugün gelmiş. linki de

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221219078885
  • ok demekki benimkinin gelmesine en az bi hafta var :P

Şimdi merak ettiğim sana da sorayım acaba fişe takınca docktan kaç saatte şarj oluyor. usb den kaç saatte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Mayıs 2013; 21:45:22 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.