Şimdi Ara

sony Xperia z hoparlör hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce benzer konular açılmış ama tam aradığımı bulamadım.
    1 gün önce yani dün (30.06.2014) telefonumu hafif nemli bir bezle sildim. Bu gün (1.07.2014) ise ahizeden ses gelmez oldu. Hoparlöre alınca normal ses geliyor. Ayrıca facebooktan bildirim falan gelince yada biri arayınca telefon çalıyor ama müzik açınca hiç ses çıkmıyor. Bu sorun için ne yapabilirim. Yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunesonem -- 1 Temmuz 2014; 12:10:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunesonem

Merhaba arkadaşlar daha önce benzer konular açılmış ama tam aradığımı bulamadım.
    1 gün önce yani dün (30.06.2014) telefonumu hafif nemli bir bezle sildim. Bu gün (1.07.2014) ise ahizeden ses gelmez oldu. Hoparlöre alınca normal ses geliyor. Ayrıca facebooktan bildirim falan gelince yada biri arayınca telefon çalıyor ama müzik açınca hiç ses çıkmıyor. Bu sorun için ne yapabilirim. Yardımınızı bekliyorum.

Kulaklığı takın walkmani açın aynı zamanda sesi de açın sonra walkmani durdurup kulaklığı çıkarın hoparlörden ses gelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.