Şimdi Ara

Sony Xperia Z nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu aralar telefon almayı düşünüyorum ve kararımı şimdilik Xperia Z'den yana kullandım bütçem o civarda bir telefona elveriyor. Z1 biraz tuzlu kaçtı. O segmentte gördüğüm Samsung S4 var ve kıyaslamaların çoğunu okudum. Ancak benim merak ettiğim ve bu konuyu açma nedenim acaba bir süredir Xperia Z kullanan arkadaşlarımız bu telefondan memnunlar mı diye sormak. Gerçekten ikilemde kaldım yardımcı olur ve değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiron -- 9 Mart 2014; 0:56:17 >

• Yaklaşık 5 aydır XPeria Z kullanan biri olarak aktarayım biraz. Telefon 4.3. ten sonra oldukça stabil bir duruma geldi pil klasik hergün şarj etmek zorundasın.Hızı bence gayet iyi ram 2 gb zaten.Ancak tek kötü olduğu nokta özellikle düşük ışıkta kamera performansı.Çektiğin resimleri pc ye atınca çamur gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.Bu konuda internette örnek resim ve videoları görebilirsiniz. Bundan önce Xperia Ion kullandım onun kamerası buna kıyasla çok çok iyiydi. Kardeşimde S4 var ikisini kıyaslayacak olursak kamerası daha iyi S4 ün. Ancak onun da düşse kırılacakmış gibi bir yapısı var. Ama ben Z den yana tavsiye ederim. Tabi S4 ün en büyük artılarından biri de arka kapak açılması ve pilin çıkması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn_82 -- 9 Mart 2014; 5:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn_82

Yaklaşık 5 aydır XPeria Z kullanan biri olarak aktarayım biraz. Telefon 4.3. ten sonra oldukça stabil bir duruma geldi pil klasik hergün şarj etmek zorundasın.Hızı bence gayet iyi ram 2 gb zaten.Ancak tek kötü olduğu nokta özellikle düşük ışıkta kamera performansı.Çektiğin resimleri pc ye atınca çamur gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.Bu konuda internette örnek resim ve videoları görebilirsiniz. Bundan önce Xperia Ion kullandım onun kamerası buna kıyasla çok çok iyiydi. Kardeşimde S4 var ikisini kıyaslayacak olursak kamerası daha iyi S4 ün. Ancak onun da düşse kırılacakmış gibi bir yapısı var. Ama ben Z den yana tavsiye ederim. Tabi S4 ün en büyük artılarından biri de arka kapak açılması ve pilin çıkması.

Peki Kardeşinin telefonuna nazaran oyun ve programlar arası geçiş hızı nasıl ?

• Bende 3 aydır kullanıyorum şu ana kadar pek bi problem görmedim kamerasına gelirsek sonuçta yapay bişey insan gözü kadar net çekecek değil kamerası bana göre gayet iyi fakat ses konusunda diğer telefonlara göre geride kalıyor. Sınıf ortamında s3 mini rahat rahat duyulurken ben birine bişey dinletmek için kulağına tutuyorum telefonu veya kulaklıkla dinletiyorum. Oyunlarda gta san adreas indirip oynadım en yüksek seviyede biraz kastı sadece, o kadarı da olsun. Genel olarak gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.