Şimdi Ara

sony xperia z ultra 5.0.2 guncellemesi sonrasi uygulamalari sd karta aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi gunler. Sony Xperia z ultra kullaniyorum. Son gelen 5.0.2 güncellemesinden sonra uygulamalari sd karta aktarma secenegi geldi. Ama şöyle bie sorun var. Uygulamayi indirdiğim anda uygulama bilgilerine giriyorum, hemen bütün veriler sd kartta diyor ve sd karta aktar tusuna basinca 4-5 mb aktariyor sadece. Mesela dun aksam mortal kombat x indirdim. Uygulama 1 gb. Oyunu indirdigm anda 950 mb sd kartta yaziyordu uygulama bilgilerinde. Ama yine de o 950 mb telefon hafizasindan gidiyor. Sd karta tasi butonuna bassam bile birsey değişmiyor. Bu sorunu gidermek icin ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bende aynı sorunu yaşıyorum.Telefonum xperia z2 .
    Oyun veya uygulamaları sd karta taşıyor ,fakat Uygulama ya da oyunun tamamı nerdeyse hafıza olarak yine de telefonun dahili hafızasında kalıyor.
    Bu bir sorun mu ,yoksa bu kadar mı oluyor?
    Bu durumu bilen ya da bizim gibi müzdarip olan yok mu?
  • O degil z ultradan memnunmusun. Bir donem note2 kullandim tasimada pek sikinti cekmedim ama artik telefon bayinca sattim. Simdi z ultra dusunuyorum. Sarji, performansi nasil tasimasi cok sorun olurmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

O degil z ultradan memnunmusun. Bir donem note2 kullandim tasimada pek sikinti cekmedim ama artik telefon bayinca sattim. Simdi z ultra dusunuyorum. Sarji, performansi nasil tasimasi cok sorun olurmu

Tasimak ilk zamanlarda biraz garip geliyordu, ama bir süre sonra alistim. Artik elime küçük telefon alinca garipsiyorum. 5.5" telefonlar bile bana küçük geliyor artik ben memnunum şarj durumundan. Bir günü rahat cikartiyor. En son 5.0.2 guncellemesi ile sarji biraz daha hizli bitmeye basladi. Ama yine de cok sorun teşkil etmiyor. Performans olarak da tatmin edici bir performansi var. Çoğu oyunu oynuyorum telefonda, ama hiç sıkıntı yaşamadım

• Arkadaşlar bu sorunu çözen çıkmadı mı?
  • Arkadaşlar androidde 2 tip hafıza var, biri internal biri external hafıza. İşin ilginci internal hafıza da exteral hafıza da telefon hafızasında bulunuyor. Bu sebeple siz sd kartı taktığınızda o da external hafıza oluyor ama öncelikli olan telefon hafızasındaki external hafıza. Bu sebeple sd karta taşıya bastığınızda telefonun içindeki external hafızaya atıyor. Benim algıladığım bu, emin değilim doğruluğundan.

Referans:http://developer.android.com/guide/topics/data/data-storage.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.