Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkan hıcte fena durmuyor. usb otg olması gerektı zaten kullanışlı baya. ama şu ekran koruyucu olayı gercek degıldır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 28 Ocak 2013; 1:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

Daotlar otg özelliği var mı?

Bende merak ediyorum ama yok teknik özelliklerinde yazmıyor. Sonradan ekleme olabilir mi bilemiyorum.

Otg özelliği var.

akla gelebilecek herşeyi bağladı gerekli olan, gayet kullanışlı gözüküyor

• Bu olay çok iyi ya ben daha yeni öğreniyorum. Merak ettiğim videoda ki kişi klavye mause hiçbir şey takmıyor. Alıcıya gerek yok mu acaba. Kendi wrilessını mı kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilodemir

Bu olay çok iyi ya ben daha yeni öğreniyorum. Merak ettiğim videoda ki kişi klavye mause hiçbir şey takmıyor. Alıcıya gerek yok mu acaba. Kendi wrilessını mı kullanıyor.

wireless kullanma gibi bir durum yok.
    Bluetooth klavye mouse diye belirtti.
  • Arkadaşlar xperia z Hindistan'dan gelecek.Türkiye'de kullanırsam bir sıkıntı olurmu ürünü güncelleme vs..?
  • quote:

quote:

quote:

Bende merak ediyorum ama yok teknik özelliklerinde yazmıyor. Sonradan ekleme olabilir mi bilemiyorum.

Otg özelliği var.

Süper

• quote:

Orijinalden alıntı: alpi04

vatandaş getirmiş satıyor bile

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kayitli-xperia-z-113003322/detay

xperia z beklemek yok diyor

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kayitli-xperia-z-113003322/detay

Nasıl oluyor bu iş, hani tüm dünyada Şubat sonu satışına başlanacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

fake tabiiki. bi tane resim koymuş o da fuardan alınma

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

quote:

quote:

Otg özelliği var.

Süper

Adam eline ne geçtiyse telefona taktı, tel çatır çatır açtı ne varsa.

• Mini usb yi usb girişine çeviren aparatların daha küçükleri mevcut mu acaba ? Mümkünse kablosuz .
  • Herşey tamamda benim bu tel hakkında bir kaç korkum var. 1- Aşırı parmak izi bırakması.Yani her an temizlemek mi lazım bu telefonu karizma durması için?
    2- Adreno 320 ve FULL HD uyumsuzluğu. Bazı yerlerde Adreno 320 nin FULL HD oyunlarda yetersiz kalacağı söylenmiş. 3- Ekranın farklı açılarda aşırı soluk göstermesi. Açıkcası Xperia Arc s sahibi olarak gerçekten hoşuma gitmeyen bir durum bazı fotolarda Xperia Z nin Arc S ten bile farklı açılarda soluk gösterdiğini görüyorum. Bu 3 unsurun gerçek olup olmadığını bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

Herşey tamamda benim bu tel hakkında bir kaç korkum var. 1- Aşırı parmak izi bırakması.Yani her an temizlemek mi lazım bu telefonu karizma durması için?
    2- Adreno 320 ve FULL HD uyumsuzluğu. Bazı yerlerde Adreno 320 nin FULL HD oyunlarda yetersiz kalacağı söylenmiş. 3- Ekranın farklı açılarda aşırı soluk göstermesi. Açıkcası Xperia Arc s sahibi olarak gerçekten hoşuma gitmeyen bir durum bazı fotolarda Xperia Z nin Arc S ten bile farklı açılarda soluk gösterdiğini görüyorum. Bu 3 unsurun gerçek olup olmadığını bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu telefonda ekran kalibrasyonu diye birşey var , daha önce hiç bir şekilde kullanılmamış . Ayrıca Sonynin kendi ekran teknolojileri var . Durum böyleyken sence sony bu ekranın kötü göstermesine izin verir mi ?

Ekran farklı açılardan soluk görünüyor diyorsun fakat bu ekranı gören sen değilsin kamera. Ekran kalibrasyonu sayesinde isteyen kişi ekranını super amoled gibi aşırı canlı veya daha gerçekçi yapabilecek.

Ekran konusunda hiçbir kuşkum yok. Adreno 320 ve full hd uyumsuzluğunu da kim nereden çıkardı bilemiyorum. Full HD bir cihaz ve Adreno 320 daha önceden kullanılmış mı da böyle birşeyden bahsediyorlar.

Parmak izi konusunda bende aynı kaygıları yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 28 Ocak 2013; 19:43:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

Herşey tamamda benim bu tel hakkında bir kaç korkum var. 1- Aşırı parmak izi bırakması.Yani her an temizlemek mi lazım bu telefonu karizma durması için?

Bu telefonda ekran kalibrasyonu diye birşey var , daha önce hiç bir şekilde kullanılmamış . Ayrıca Sonynin kendi ekran teknolojileri var . Durum böyleyken sence sony bu ekranın kötü göstermesine izin verir mi ?

Ekran farklı açılardan soluk görünüyor diyorsun fakat bu ekranı gören sen değilsin kamera. Ekran kalibrasyonu sayesinde isteyen kişi ekranını super amoled gibi aşırı canlı veya daha gerçekçi yapabilecek.

Ekran konusunda hiçbir kuşkum yok. Adreno 320 ve full hd uyumsuzluğunu da kim nereden çıkardı bilemiyorum. Full HD bir cihaz ve Adreno 320 daha önceden kullanılmış mı da böyle birşeyden bahsediyorlar.

Parmak izi konusunda bende aynı kaygıları yaşıyorum.

Ekran kalibrasyonu olayını ilk kez senden duyuyorum umarım bahsettiğin gibi işe yarar bir şeydir. Seninde dediğin gibi FULL HD + ADRENO 320 kullanan cihaz daha önce görmedim şüphem bu yüzden. Umarım Sony şu telefon pazarında elde tutulur bir cihaz yapmıştır ama daha Samsung'un S4 ünü HTC nin M7 sini ve Tegra 4 lü cihazları görücez Sony yine bu cihazlar yanında sönük kalabilir hatta bence öylede olacak. Her şeyin hayırlısı olur umarım.

• Arkadaşlar benim de bir kaç sorun var yanıtlarsanız sevinirim.

1) Bu telefon ile 4-5 yıl dayanabilir miyim, malum öğrenciyim fazla harcama yapamıyorum.

2) Bu telefonu sadece sony televizyonlara mı bağlayabiliyoruz kablosuz olarak (videoda gösterildiği gibi kumandaya temas ederek). Bizde üst model bir samsung telefon var onunla da aynısını yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

Arkadaşlar benim de bir kaç sorun var yanıtlarsanız sevinirim.

1) Bu telefon ile 4-5 yıl dayanabilir miyim, malum öğrenciyim fazla harcama yapamıyorum.

2) Bu telefonu sadece sony televizyonlara mı bağlayabiliyoruz kablosuz olarak (videoda gösterildiği gibi kumandaya temas ederek). Bizde üst model bir samsung telefon var onunla da aynısını yapabilir miyim?

Dokundurarak bağlama olayı NFC teknolojisi diye biliyorum. Yani senin TV de bu özellik varsa ona da bağlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Konuştum vatandaşla, Amerikan getirtiyormuş, ilk parti bitmiş, bende alıcam dedim geldiği zaman ben sana mesaj atarım dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

Arkadaşlar benim de bir kaç sorun var yanıtlarsanız sevinirim.

Dokundurarak bağlama olayı NFC teknolojisi diye biliyorum. Yani senin TV de bu özellik varsa ona da bağlayabilirsin

teşekkürler mesajın için :) ne yazık ki desteklemiyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.