Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahabraven07

Son 3-4 gündür yine şarj problemi hortladı Google+ sömürüyor konuyla ilgili hiç yaz bulamadım, belki de sadece ben yaşıyorumdur...

Google plus u devre dışı bırakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar temiz hazirana kadar garantisi kalmis kutulu faturali garantili z kaca alinir en fazla

• android 5 ne zaman gelecek yetti artık.
  • Z3 su geçirdi batarya cikarilmiyor sanisanırım, ne yapmakyapmak gerekir? DuzgunceDüzgünce yazamiyazamıyorum, bunun için kusurakusura bbakmayın

• Telefon 4 aylık, cekÇek Cumhuriyetinde aldım günü salı ordaorda olacagne olacağım, yerineyerine gotuemyoksa sony centercenter mimi iyiiyi olur

• Arkadaşlar telefona su kaçtı kulaklık bölümünden kameraların içinde köpük gibi Bişey var fön makinesi tutup pirince koydum
    14 saatten sonra telefonu açınca Sony Yazısı gidip geliyor bildirimler geliyor ses bile geliyor fakat ekran simsiyah ne yapmam gerek Allah rızası için bilen biri yardım etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achromatic

Gayet başarılı olmuş...

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, iki yıl yazları deniz ile haşır neşir oldum bu şekilde kapakları sadece güncellemeden güncellemeye açmıştım, ne yazık ki son seferinde

cihaza su kaçtı iki yere gösterdim ama yapamadılar. Yine yılmadım sony den z3 aldım
  • achromatic kullanıcısına yanıt
    Anakartı yakmışsınız muhtemelen. Geçmiş olsun, yeni cihazınız da hayırlı olsun...

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sağlık olsun diyelim.
  • Android 5.1.1 stock rom var bende. Android os %78 80 pil tuketiyor. Tum programlari durdurdum aktif olan. Grenify ile herseyi uyku moduna aldim. Telefon stamina modda zaten. Ama hep ayni sorun. Bilen varmi bir cözüm?

• quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

Android 5.1.1 stock rom var bende. Android os %78 80 pil tuketiyor. Tum programlari durdurdum aktif olan. Grenify ile herseyi uyku moduna aldim. Telefon stamina modda zaten. Ama hep ayni sorun. Bilen varmi bir cözüm?

Ses açma ve power tuşuna aynı anda basın,ilk önce bir kere titreyecek elinizi bırakmayın ardından arka arkaya 3 kere titreyecek ve telefon kapanacak. Kısa bir süre bekledikten sonra cihazı açın.Cihaz açıldıktan sonra parlaklığı otomatikten çıkararak en yükseğe alın ve telefonu şarja takana kadar yoğun kullanın.Ardından eski parlaklık ayarınıza dönebilirsizin ve standart kullanımınıza dönebilirsiniz. Bu şekilde gözlemlerinizi yapın...
  • Deniyorum hocam burdan dönüş yaparim sonucu tesekkürler yardimin icin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

Deniyorum hocam burdan dönüş yaparim sonucu tesekkürler yardimin icin :)

Rica ederim, dönüşünüz diğer arkadaşlara da faydalı olacaktır
  • Hocam dün ilk yaptiktan sonra "android os" %20ye dustu öyle 5 6 saat gitti. Sonra %25 oldu. Daha sonra sarj bitti tekrar sarja taktim. Ilk acilista %80 oldu kullanim ama hemen akabinde dustu %50 civarina simdi ise %43 %40 arasi gidip geliyor. Updateleri flnda yaptim hep ama bulamadim sorunun kaynagini.

• supernoova S kullanıcısına yanıt
    Bunun en etkili çözümü, tüm yedekleri aldıktan sonra flashtolla sıfırdan bir rom flashlamaktir. Bu sayede hem bu sorundan hem de bir takım stabilizasyon problemlerinden kurtulmuş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Bunun en etkili çözümü, tüm yedekleri aldıktan sonra flashtolla sıfırdan bir rom flashlamaktir. Bu sayede hem bu sorundan hem de bir takım stabilizasyon problemlerinden kurtulmuş olursunuz.

Bootloader:no diyor hocam bende onunda bor cözümü yokmus. Simdi herseyi silip tekrar yukliycem ama pekde umudum yok.

• supernoova S kullanıcısına yanıt
    Dediğini anlamadım kardeşim...?

• :) farli bir rom yuklemek icin bootloaderin acik olmasi gerekli ya hocam. Bende kapali farkli bir rom atamiyorum olani kullanabiliyorum ancak.

• 
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.