Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 cihazım su geçirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ilk çıktığında aldığım sony xperia z1 cihazımı severek kullanıyordum. Yaklaşık 10 gün önce yağmurda kullanmak durumunda kaldım ve bir süre sonra kapandı. Ama bildiğiniz gibi telefonun ip57 sertifikası var ve 1 metre 30 dakika tatlı su garantisi var. Yağmurda kullanırken de tüm kapakları kapalıydı. Geçen gün servise götürdüm ve bugün kullanıcı hatası olduğu, onarımı yapılamayacağına dair bilgi verdiler. Teknik servisteki arkadaşa bu telefonun suya dayanıklı bir telefon olduğunu defalarca anlatmama rağmen aldığım yanıt hep "sıvı teması olursa kullanıcı hatası olur" şeklinde oldu. Sony cihazlarda bunu yaşayan var mı? Tüketici hakem heyetinden sonuç alan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellvision -- 13 Ocak 2015; 18:23:29 >

• Kardeşim direk götür bir 6 ay falan kullanamicaksin bekliceksin ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylan2121 -- 20 Ocak 2015; 1:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon suyla temas edebilir kapaklarını kapatınca. Garanti de ki eleman hangi kafayı yaşıyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmur altında iphone ile bile konuşsan su almaz sen suya sokmuş olmayasın ?
  • Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım, sonucunu bekliyorum arkadaşlar. @teknode Arkadaşım firma telefonu suyun altına sokun diyor zaten. Senin dediğin gibi bile olsa su almaması lazım. Neyin kafasındasın?
  • Bütün kapaklar kapalıysa durum senle alakalı değil yaparlar ama ne kadar sürer belli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.