Şimdi Ara

Sony Xperia™ Z1 Compact Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.795
Cevap
77
Favori
594.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tft isimlendirmeden ibaret.thin-film transistor demek,transistorden ekran olacak hali yok,bu bir devre katmani ekrana ne yapmasi gerektigini soyleyen ,bu katman tum ekranlarda bulunuyor ,amoledtede var , ipsdede var.ips panel cinsidir.z ve z1 de kullanılan panel cinsi tn dir.ips ve tn karsilastirilir.gorus acisi olarak ips daha iyidir.z ultradada tft yaziyor ama onun panelide ips.amoledteki isterse tft yazar ips panellide ,burda yanlis bilinen birsey var ve duzeltmedikleri icin devam edip gidiyor.
  • phonearena cihazın incelemesini yapmış youtube da videosu var,gece çekimleri bana gayet iyi geldi,video kayıtta fokus sorunu da odaklanma sorunuda yok gibi ama bu işlerden anlayan arkadaşlar ne yorum yapıcaklar,bekliyoruz.
  • Haydi sony tr açıkla sunun fiyatını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Evet aslında oyle ama stabil olmaması da insanı bir sure sonra çileden çıkartıyor. Gerçi android günden güne cok daha iyi olmaya başladı ama Apple da daha düşük donanımla neler yapılabileceğini gözler önüne sermeyi iyi biliyor. Burda tercih bizim elimizde aslında. Çünkü hemen hemen iki cihazda aynı performansı veriyor. Yazılım mi donanım mi secmek gibi oldu bi an :) @Obsidian

• Şubat geliceni söylediler facebook üzerinden yazi yazdim dün gece. cevap yazmişlar şubat ayinda türkiye gelce söylediler ama bi tarih yada fiyat vermediler.
  • kardesime nbenim note2mi verip bundan almayı dusunuyordum ama kur falan cok fena bukuyo belimizi
    inş cidden 1700 felan cok fena yaw
    paralel falan ne kadar olur acaba?
  • ya beyler bunda da ayni trimilionous mudur nedir ayni panel mi var. z1 daki ekran cok sonuk kaliyo ya su anda ben de lg g2 var onun ekraniyle arkadasin xperia z1 karsilastiriyorum arada daglar var ya
  • Hayırlı olsun Sony Tr facebook sayfasında cihazın Şubatta satışa sunulacağı belirtilmiş.

http://www.scroll.com.tr/129898/xperia-z1-compact-subatta-turkiyede/

Fakat fiyat hakkında bilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 27 Ocak 2014; 16:49:58 >
  • 1700 TL diye diye bu fiyattan gelecek herhalde şunu 1500 TL den giriş yapacak diye söylese ya herkes :)
  • 1800-1900 aralığı dahaaltı çıkarsa büyük süpriz olur.
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM Kİ BİLGİNİZ OLSUN.TELEFONUN FİYATI HAKKINDA MALUM KREDİ KARTI KISITLAMASI İLE ARTIK TELEFON TAKSİTLE ALINMAYACAK.VE BU DURUM TELEFON FİYATLARINA YANSIYACAK.YANİ FİYATLAR DÜŞÜK OLACAK ..PARASI PEŞİN OLAN ACELE EDİP İSTEMEDİĞİ TELEFONU ALMASIN ŞUBAT AYINDA SONRA FİYATLAR DÜŞECEKKK.DEMEDİ DEMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

DEĞERLİ ARKADAŞLAR BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM Kİ BİLGİNİZ OLSUN.TELEFONUN FİYATI HAKKINDA MALUM KREDİ KARTI KISITLAMASI İLE ARTIK TELEFON TAKSİTLE ALINMAYACAK.VE BU DURUM TELEFON FİYATLARINA YANSIYACAK.YANİ FİYATLAR DÜŞÜK OLACAK ..PARASI PEŞİN OLAN ACELE EDİP İSTEMEDİĞİ TELEFONU ALMASIN ŞUBAT AYINDA SONRA FİYATLAR DÜŞECEKKK.DEMEDİ DEMEYİN

Dediklerin mantıklı,İnşallah dediğin gibi olur,1-2 ay düşürmek için beklemezler
  • büyük harf mantıklı, düşünce de mantıklı ama bizim ülkemizde dediğiniz gibi birşey olur mu, emin olamadım. petrolün varil fiyatı artıyor, benzin anında artıyor, varil fiyatı düşüyor, benzin yükseldiği yerde öylece kalıyor. hadi bi ümit, inşallah dediğiniz gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

büyük harf mantıklı, düşünce de mantıklı ama bizim ülkemizde dediğiniz gibi birşey olur mu, emin olamadım. petrolün varil fiyatı artıyor, benzin anında artıyor, varil fiyatı düşüyor, benzin yükseldiği yerde öylece kalıyor. hadi bi ümit, inşallah dediğiniz gibi olur.

Diger arkadsin dedikleri mantıklı ama malesef sen haklisin :(

• Fiyat falan düşmez hayal kurmayın.

• Ankamall Sony Center'a sordum bugün, Şubat'ın 15'i gibi bekliyoruz dedi. Fiyat henüz belirsizmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Ankamall Sony Center'a sordum bugün, Şubat'ın 15'i gibi bekliyoruz dedi. Fiyat henüz belirsizmiş.

O zaman bu hafta icinde fiyat açıklanabilir

• bakalım nasıl satacaklar... hemde bu teleservice ile...
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Bana Mart demişlerdi eğer Şubat'ta gelirse süper olur.

• demin teknosadaki elemana sordum taksit olayı kalkacağı için fiyatlarda kesinlikle düşme yaşanacak dedi..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.