Şimdi Ara

SONY XPERİA Z1 EKRANI YAPTIRDIM İÇİNE SU GİRDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kullandığın telefon Sony Xperia Z1 geçen basket sahasında telefonu düşürdüm. Telefon yüz ustu düştüğü için sadece telefonun ön ekranı kırılmıştı. Ana ekranda herhangi bir hata yoktu hatta üzerine su döktük su geçirmiyordu her neyse sonraki gün telefoncuya götürdüm böyle böyle oldu dedim. Adam tamam kardeşim yaparız sen canını sıkma dedi. Bende eyvallah çektim çıktım tabi üzerine yeni jelatinde dahil 360 tl ödedikten sonra.Her neyse telefonu almaya gittim aldım evde telefonun kalite kontrolünü yaparken ekranın ortasından(orta sağ tarafından) su aldığını gördüm meğersem ekran ortadan bombe yapmış o yüzdenmiş neyse ekrana fön makinası ile kuruttuktan sonra adamın yanına gittim dedim abi bu ekranın ortasından bombe yapmış su giriyor bu alın tekrar yapın size zahmet dedim ve oradaki adam hiç güçlük çıkarmadan tamam dedi bilgilerimi tekrar aldıktan sonra beni bilgilendireceğini söyledi. Aradan 3,4 gün geçtikten sonra beni aradılar ve
    dedilerki şey kardeşim sen bunu suya sokmuş sun bu ekran o yüzden açılmış denildi. bende dedim ki abiciğim ekran plastik vb. değil ki açılsın dedim adam beni ikna edemedi teknik servisi tekrar aradı ve bana tekrar döndüklerinde dediler ki biz bu ekranı yaparız ama senden ek bir ücret alırız dediler bende kabul etmedim.Ve dedim ki ya telefonun üzerindeki ekranı alın paramı geri iyade edin yada ekranı aynı o şekilde verin bende sizi tüketici haklarına şikayet edeğim dedim. böyle oldu yarın bana bu iki şık için geri dönecekler sizden ricam ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum ne yapmam gerekir ne önerirsiniz Arkadaşlar.
    Birde şöyle birşey varmış Sony Xperia Z1 ekranı değişince su geçirme özelliği gidi veriyomuş bunu sokaktaki çocuğa sorsam o bile bilirmiş bide öyle dedi bu doğru bir bilgimidir acaba.HELP ME!!.

• Orjinal yerde garantiyle para vererek yaptırdıysan su geçirmeme özelliği gitmez ancak yoldaki herhangi bir telefoncuda yaptırdıysan geçmiş olsun telefon garantiden çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru şekilde ekran değişimi yapılırsa suya dayanıklılık eskisi gibi devam eder.

• Servise gönderip yaptırsaydın belki para bile vermezdin ...
  • yaptırdıktan sonra suya sokmanız saçma olmuş, geçmiş olsun.
  • Benim Z3 ümünde arka kapağı değişti delta serviste. Su geçirceğini bildiğim için o günden beri suya sokmuyorum

• Meytrz M kullanıcısına yanıt
    Telefoncuya niye yaptırıyorsun ki hocam, bu cihazın ekranları 150TL kendin alıp takabilirdin elin tornavida tutuyorsa...
  • Amplificator kullanıcısına yanıt
    15 gün sonra bozuluyor onlar da :p konu sahibinin yaptırdıktan sonra suya sokması hatası olmuş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.