Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony telefonları incelendiğinde çok kapsamlı ve öncelikli kötü yanlarını tam olarak belirterek test etmeleri çok iyi bütün kötü yanları net olarak öğreniyoruz.

Ben ilk defa donanımhaberin bir telefona cekiç ile vurulup ve çivi ile çizilmeye çalıştığını izlemiştim.(XperiaZ)G2 kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@St Batuhan

Merhaba,

Sayfadaki son yorum dikkatimi çekti bir bakayım dedim de facebook sayfanızda bile kimliğiniz açık bir şekilde belli.

https://www.facebook.com/st.batuhan

Emin olun Sony çalışanları dahi böylesine Xperia hayranı değillerdir. Size Sony telefonunuz ile mutluluklar diliyorum.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme

@St Batuhan adlı arkadaşın bu kadar uzun yorumundan sonra bir iki açıklama yapma gereği duyardınız diye tahmin ediyordum. Ancak siz rahatınızı bozmadan, biraz-cık kolay yolu tercih etmişsiniz gibi duruyor. Okumaya üşendiyseniz ben size özet geçebilirim. Ancak özet kısmı yüzünden uzaklaştırma almayacağımın garantisi yok..

Bir kere şu yorumunuzda ki "Size Sony telefonunuz ile mutluluklar diliyorum" demeniz bile tarafsızlık ve saygı ilkesine çok ters..

Bu arada Evet, benim de avatarım da Sony yazıyor. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 31 Ekim 2013; 11:56:49 >

• Sony telefon işinde pek bşarılı değil bence.. Çünkü artık herkes donanım olarak aynı parçalarıkulanıyor geri kaln tek şey arayuz ve dış tasarım.. unu da beceremiyorsan 2 bin tl ye satmayacaksın bu telefonu...

• St Batuhan kullanıcısına yanıt
    Sony bile neden Mobil pazarda zte nin gerisinde oldugunu biliyor ama sen bilmiyorsun.

Bi susun artık bıktık sizin gibi tiplerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@St Batuhan Merhaba, Sayfadaki son yorum dikkatimi çekti bir bakayım dedim de facebook sayfanızda bile kimliğiniz açık bir şekilde belli. https://www.facebook.com/st.batuhan Emin olun Sony çalışanları dahi böylesine Xperia hayranı değillerdir. Size Sony telefonunuz ile mutluluklar diliyorum. Sevgiler, Mesut Çevik Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme

Eleştirilere artık böyle mi yanıt veriyorsunuz Mesut Bey, Sn. Melih Gökçek edası ile ?

Edit: laptop'um vaio siz bir yerlerden bulmadan ben söyleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyakurt -- 31 Ekim 2013; 12:23:09 >

• Sony'nin yapması gerekenler;

1)Daha kompakt tasarım (günümüzde tellerin performansı kadar tasarım da önemli satın alma kriterlerinden)(Samsung S4 göre daha kaba duran ancak toza ve suya dayanıklı S4 active i sunarak S4 e alternatif yarattı. Sony de Z1 için toza, suya dayanıksız ama tasarımı daha zarif bir model yapabilir)

2)Daha iyi bir ekran (tamam belki tv almıyoruz, teli kimse 170 derece açıdan izlemiyor ayrıca Z1 deki ekran renk üretimi konusunda kötü değil ancak sektörde daha iyi görüş açısına sahip ekran yapan üreticiler varsa en azından bir markanın tepe modelinde benzer bir ekran olmalı)

3)Cazip Fiyat( günümüzde tüketicinin bilinçlenmesi ve sektörde eskiye nazaran smartphone yapan üreticinin artması ile oluşan rekabetin, firmaların fiyat politikasına ince ayar yapmaya zorlamalı)(örnek olarak bugün LG G2 32GB 1.800TL civarı olması)

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Sony bile neden Mobil pazarda zte nin gerisinde oldugunu biliyor ama sen bilmiyorsun.

Bi susun artık bıktık sizin gibi tiplerden

1. si emir kipiyle konuşma hakkını sanırım kimse vermiyor
    2. si bizim gibi tipler derken? Ben kendimi tamamen farklı görüyordum, demek benim gibi olanlar varmış. Hmm sanırım bu kişiler eleştirilerini adil bir şekilde ortaya koyanlar, ve sizin gibi tipler ise üzerlerine vazife olmadan araya dalabilenler
    3. sü Sony'nin bilip bilmemesi ya da durumu beni ilgilendirmez, konunun temelinde Mesut ve Erdi Beylerin yaptığı inceleme vardır ve benim de yorumum inceleme ile ilgilidir. İncelemelerini eleştirmek de o saatte değer verip izlememden ve o kadar vaktimi harcamamdan, bunca senedir buranın sıkı bir takipçisi olmamdan hakkımdır sanırım! Bana bu hakkı bu 2 olay direk olarak veriyor ama sizin "sunun artık" gibi bir yaklaşım yapma hakkını veren şey nedir çok merak ettim :)

Lütfen ama lütfen artık zorlamayın, hiç kimse, iyi ya da kötü yönde olayı zorlamasın, ben eleştirimi yaptım, tarafsız yaklaştığıma ve gördüklerimi yazdığıma inanıyorum. Sevdiğim ve değer verdiğim için yaptım. Bu değeri haketmediğini gördüğüm için tekrar üzülüyorum burasının. Editör ya da genel yayın yönetmeni olarak değil, dediklerine değer verilen insanlar olarak Erdi ve Mesut Bey biraz daha kelimeleri seçerken özenmeli, yaptıkları işler için uğraşıyorlar, emek veriyorlar evet ama konu Sony olunca tutumlarına da biraz daha emek vermeliler, bir kenara atmalılar bazı şeyleri. Dediğim gibi gece izledikten sonra dikkatimi çeken şeyleri yazdım. Bunun üzerine Mesut Bey'in kalkıp böyle böyle düşünüyorduk ya da böyle böyleydi demesi de olurdu ya da benzer şekilde ılımlı bir yaklaşım göstermesi ama her zamanki gibi konuyu çarpıtarak, eline koz geçirdiğini varsayarak farklı bir davranışa girdi ve durum ortada. Bu arada profilim herkese açıktır, isteyen girip baksın, neler varmış sony ile ilgili paylaşımlarım arasında görsün, Sony fanı demeden önce kapak fotoğraflarıma da baksın! Kapak fotoğrafımda çektiğim bir fotoğrafı paylaştım ve onun dışında profil resmimi zamanında xperia arc yapmıştım, onun dışında gayet normal? Sony'i sevmemden öte günümüzde fan kelimesinin anlamını yitirmiş haliyle oluşan durumu yoktur üzerimde face profilime bakarsak!

• Telefonun tek sıkıntısı panel.G2 ve S4 ile karşılaştırdım.Z1 sönük kalıyor.Ve bu da benim için önemlk bir detay.Onun dışında her şey ortada diyebiliriz.

İnceleme için teşekkürler.

• Z'nin fiyatı düştü tamam ama optimus g de düştü. Bu durumda G2 Z1'i, G de Z'yi fiyatıyla bitiriyor bence.

• Hoparlör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raikirin

Telefonun tek sıkıntısı panel.G2 ve S4 ile karşılaştırdım.Z1 sönük kalıyor.Ve bu da benim için önemlk bir detay.Onun dışında her şey ortada diyebiliriz.İnceleme için teşekkürler.

zaten benim de sony den soğuma sebebim ekranı. telefona baktığın zaman şöyle bir yüzüne ışıldıyacak güzel kız gibi

• Z1 tasarım ve kamera yönünden çok beğeniyorum. Ama Ekran çerçevesinin genişliği ve eski versiyon ekran kullanıp biz doğal renk için böyle yapıyoruz mazeretine sığınmaları çok can sıkıcı. Akıllı telefon öncesi telefonlarında da diğer firmalar MicroSd hafıza kartına geçerken Sony M2 hafıza kartında ısrar etmişti, M2 bulabilmek için çileyi yine benim gibi Sony kullanıcıları çekerdi ve Microsd ye göre de çok pahalıydı. Şu anda Xperia Go kullanıyorum. Yeni telefon olarak ta Z1 Mini'yi düşünüyorum fakat eski versiyon soluk ekran ve çerçevesi yüzünden kararsızım. Eğer Sony bundan sonraki telefonlarında bu çok şikayet edilen iki konuyu düzeltirse Piyasayı süpürür, yoksa hedefledikleri yıllık %55 artış başarısını yakalamaları çok zor.

• quote:

@St Batuhan

Merhaba,

Sayfadaki son yorum dikkatimi çekti bir bakayım dedim de facebook sayfanızda bile kimliğiniz açık bir şekilde belli.

https://www.facebook.com/st.batuhan

Emin olun Sony çalışanları dahi böylesine Xperia hayranı değillerdir. Size Sony telefonunuz ile mutluluklar diliyorum.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme

@Speed-Step

Merhaba,

Eleştirilerini güzel bir şekilde izah etmiş bir insanın bu yorumuna, bir editör olmanın gerektirdiği gibi açıklamalı yanıt vermek yerine, forumda çokça muzdarip olunan "liseli" tabiriyle özdeşleşmiş bir yöntemle es geçmek ve sadece bir facebook profilindeki fotoğrafla insanları yaftalamak sanırım çok kolay. Bu durumda akla şu soru geliyor. Tek bir fotoğrafla böyle kolay bir itham oluyor ve işin içinden çıkılabiliyorsa, peki bu hareket sonucu biz sizi ne ile yaftalamalıyız?

/>

Sanırım şöyle bir cümle gelmeli. "Eleştrilere açık olmayışınız dikkatimi çekti bir bakayım dedim de incelemelerde bile kimliğiniz açık bir şekilde belli."

Emin olun forum üyeleri dahi böylesine bir yaklaşım hayranı değillerdir. Her ne kadar siz çok sevdikleri Mesut Abileri bile olsanız. Size editörlüğünüzle mutluluklar diliyorum.

Sevgiler,
    Onurcan Türkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedilidede -- 31 Ekim 2013; 14:53:03 >

• quote:

@St Batuhan Merhaba, Sayfadaki son yorum dikkatimi çekti bir bakayım dedim de facebook sayfanızda bile kimliğiniz açık bir şekilde belli. https://www.facebook.com/st.batuhan Emin olun Sony çalışanları dahi böylesine Xperia hayranı değillerdir. Size Sony telefonunuz ile mutluluklar diliyorum. Sevgiler, Mesut Çevik Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme

Abi bunlara cevap verip niye moralinizi bozuyorsunuz. Kral gibi inceleme yapmışsınız daha ne yapacaksınız. Herkesi memnun etme çabasına girmeyin zira böyle bir çabada kimseyi memnun edemediğinizi görürsünüz. Siz kendi çizginizi koruyun yeter de artar bile. İnceleme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step @St Batuhan Merhaba, Sayfadaki son yorum dikkatimi çekti bir bakayım dedim de facebook sayfanızda bile kimliğiniz açık bir şekilde belli. https://www.facebook.com/st.batuhan Emin olun Sony çalışanları dahi böylesine Xperia hayranı değillerdir. Size Sony telefonunuz ile mutluluklar diliyorum. Sevgiler, Mesut Çevik Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme
    @Speed-Step Merhaba, Eleştirilerini güzel bir şekilde izah etmiş bir insanın bu yorumuna, bir editör olmanın gerektirdiği gibi açıklamalı yanıt vermek yerine, forumda çokça muzdarip olunan liseli tabiriyle özdeşleşmiş bir yöntemle es geçmek ve sadece bir facebook profilindeki fotoğrafla insanları yaftalamak sanırım çok kolay. Bu durumda akla şu soru geliyor. Tek bir fotoğrafla böyle kolay bir itham oluyor ve işin içinden çıkılabiliyorsa, peki bu hareket sonucu biz sizi ne ile yaftalamalıyız?
    />
    Sanırım şöyle bir cümle gelmeli. Eleştrilere açık olmayışınız dikkatimi çekti bir bakayım dedim de incelemelerde bile kimliğiniz açık bir şekilde belli. Emin olun forum üyeleri dahi böylesine bir yaklaşım hayranı değillerdir. Her ne kadar siz çok sevdikleri Mesut Abileri bile olsanız. Size editörlüğünüzle mutluluklar diliyorum. Sevgiler, Onurcan Türkan

Sonuna kadar katılıyorum sana üstat ne inceleme yapmaktan anlıyorlar , ne de seni orada tutan insanlara nasıl muamele yapacaklarından. Telefonu öyle bir incelemişler ki korktum cihaz 2 gün sonra kendini imha edecek diye. Editörlüğün E'sinden anlamam ama bildiğim tek bir şey var o da bir editör kendi zevklerini incelemesine yansıtmamalı. Orası neden öyleymiş burasını beğenmemişmiş , arkadaş sen editörsün senin işin inceleme yapmak sen resmen insanları etkinde bırakıyorsun , telefonun özelliklerinden bahset iyi kötü yanlarından bahset bitti. Ekran vasatmış. Vasat kelimesini nasıl kullanırsınız böyle bir telefon için ? Biz daha düne kadar Wave 2'nin ekranına bakıp '' adamlar yapmış be '' diyen insanlardık , vasat da ne 3310'dan da mı kötü yazılar mı gözükmüyor , mavi renk kırmızı diye mi gösteriyor , ölü piksel mi gördünüz vasat ne ? Görüş açısından dolayı vasatmış. Rakiplerine göre görüş açısında sıkıntı var bu bir eksiklik de eyvallah ama bildiğin telefonu yerin dibine soktun. Sizden rica ediyorum televizyondaki programınız gibi nasıl kendinizi sıka sıka içinizdeki şeyleri ifade edemeyip kurallara göre inceleme yapıyorsanız bundan sonra ki incelemelerde de öyle davranın , bizi sizin zevkleriniz ilgilendirmiyor.

• Ne rezil bi tasarım o oyle ya cerceveye bak ekran desen çöp lg g2 veya note 3 dururken bu alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 31 Ekim 2013; 17:05:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi japon mühendislere teknolojinin daha ince ve daha hafif tasarımlara doğru ilerlediğini söylesin. Yaşadıkları tsunami felaketinden sonra adamlarda bi su takıntısı oluştu sanırım. Amiral gemisi yapacaksak düz mantık olarak gemi su geçirmez diye mi düşünüyorlar. Panel kaliteli ama bunu bakarak anlayamıyoruz bu da nasıl bir mühendislik harikası olduğunu kanıtlıyor zaten. Son dönemde birçok telefon inceldiniz onlar da başka editörlerden sonra elinize geçti ama ben hiç bu kadar yıpranmış telefon görmemiştim elinizde. Sony yine almayacağımız için pişman olmayacağımız bir telefon yapmayı başarmış japon mühendisleri gözlerinden öpüyorum. Suya dayanıklı ama çabuk çiziliyor, kenarları kalın ve muadillerinden çok daha ağır, ekranın renkleri uçup gitmiş çamaşır suyunu geçiriyor olabilir. Donanımı LG de telefona koymayı biliyor ama iş donanımla tasarımı birleştirmek sony bunu yapsaydı telefon 2200 ederdi ama bu telefon o fiyata olmaz.

• SONY YENİ BİR XPERİA Z FACİASIYLA KARŞI KARŞŞIYA ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN .. LG G2 NOTE 3 DURURKEN Z1 HEP 2. PLANDA KALIR..SONY MAZEME KONUSUNDAKİ BAŞARISINI TASARIMA YANSITAMAZ İSE İSTEDİĞİ SATIŞ BAŞARISINA ASLA ULAŞAMAZ..

• Sony xperia z kullanıcısıydım telefonum su geçirmiyordu taki havuzun içinde video cekene kadar :) bi hafta sonra kendisine geldi
    www.modernreyon.com
  • Neredeyse note3 kadar. 0.7 inç fark var halbuki. Bunun yerine note 3 tercih etmek daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.