Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 veya Z2 almalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime Z1 veya Z2 telefon almayı düşünüyorum ancak bazı yabancı sitelerde okuduğum yorumlar beni görüşme kalitesi hakkında endişelendiriyor. Bu ürünleri kullananlar görüşlerini bildirirse memnun olurum, örneğin kamera kalitesi ve telefonun arayüzünün hızı nasıl, kasma veya donma oluyor mu, tek el ile kullanım rahat mı, kılıf bulunabiliyor mu? Bu kadar para verdikten sonra böyle sorunlar yaşamak istemiyorum açıkçası ve Z3'ün de piyasaya sürüldüğünü göz önüne alarak telefonu satın almadan önce beklemem daha doğru bir karar mı olur? Alternatif önerilere de açığım ancak bu telefonları dizayn kalitesi ve su geçirmezlik özelliğinden ötürü tercih ettim.

Teşekkürler

• Ana konularina goz aymani oneririm ayrica tek elle kullanim ve batarya muhim ise yeni gelen z3compact oldukca guzel olacaktir sizin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Ana konularina goz aymani oneririm ayrica tek elle kullanim ve batarya muhim ise yeni gelen z3compact oldukca guzel olacaktir sizin icin.

Tek elle kullanım aşırı bir öneme sahip değil ama ceplere sığması iyi olur :) Onun dışında Z3 compact bu iki telefondan da daha pahalı olacak muhtemelen ayrıca eski ürünlerin ucuzlayacağını düşünüyorum.
  • Bence g3 almalisin

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Açıkçası onu da düşündüm ancak o kadar çözünürlük işlemci ve ekran kartını gereksiz yoracak ayrıca Sony'nin su geçirmeme özelliği de cezbedici özellikle başına kazara birşey gelirse.
  • Vesnog V kullanıcısına yanıt
    z3compactın ana konusun ben actıgım ıcın guncel olaylardan haberdarım,ana konuda yaklasık 40-5o alıcı arkadas bırlık olup tek yerden alacaklar bır lıste olusturuluyor,fıyatı 1600 altında alacaklar oraya bır bak ıstersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

z3compactın ana konusun ben actıgım ıcın guncel olaylardan haberdarım,ana konuda yaklasık 40-5o alıcı arkadas bırlık olup tek yerden alacaklar bır lıste olusturuluyor,fıyatı 1600 altında alacaklar oraya bır bak ıstersen

Peki teşekkürler, ayrıca Z1 ve Z2 ürünlerinde bir açıklık varmış diye okudum bu sorun Z3 serisinde herhalde düzelmiştir.
  • Vesnog V kullanıcısına yanıt
    ılk seılerde vardır suan ıcın hatta bırkac aydır pek sık karsılasılan bır sıkıntı degıl artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vesnog

Açıkçası onu da düşündüm ancak o kadar çözünürlük işlemci ve ekran kartını gereksiz yoracak ayrıca Sony'nin su geçirmeme özelliği de cezbedici özellikle başına kazara birşey gelirse.

Valla sony xperia z2 nin ekrani 5.2 inc g3 un 5.5 inc ama ayni boyuttalar g3 ekranin tamamini kullanmis ama z2 de baya bosluk birakilmis kamerada ise g3 daha iyi hatta karsilastirma testleri bile var bana kalirsa g3

• Z2 yada z3compact
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.