Şimdi Ara

Sony Xperia Z1, Xperia Z Ultra ve Xperia Z1 Compact için Android 4.4.2 dağıtımı başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acaba xperia z1 fiyat indirimi ne zaman gelir bilgisi fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

acaba xperia z1 fiyat indirimi ne zaman gelir bilgisi fikri olan ?

indirimli zaten 1540 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

acaba xperia z1 fiyat indirimi ne zaman gelir bilgisi fikri olan ?

indirimli zaten 1540 tl ye

xperia z2 nin getireceği indirim henüz yansımadı fiyata
  • GUNLERCE BEKLEMENİZE GEREK YOK PC COMPANG DAN ŞUAN GUNCELEME KONTROLU SONUCU 4.4.2 GUNCELLEMESİ ALDİMM UMARIMM GÖZLE GÖRULUR IYLEŞTIRMELER MEVCUTTUR....KOLAY GELSING RŞZ..BİRAZDAN GUNCELLEME YAPICAM:))

• HTC'nin gözünü seveyim. Adamlar one için anında veriyor hatasız tertemiz. Bi xperia Z vardı noldu ona?

Aynen dostum tertemiz sadece sürüm numarası değişti herşey aynı...Şu sıralar hata.güncellemesi dağıtılmayada başlandı haberin ılsun ;)

• Valla ben yükledim kilit ekranı ve birkac canlı duvar kağıtları eklenmiş birde walkman de müzikde ileri geri var harici pek bir şey yok bu arada antutu hız testinde 27000 e geriledi taktir sizlerin

• xperia z için denerim yarın
  • Z neden yok anlaşılır bir yanı yok sanki çok eski veya donanımı kötü bir telefon 1-2 sene sonrada bu telefonlara destek vermez o zaman sony niye güvenip telefon alayım ki o zaman düşünmeden edemiyorum sony markasını severim ama bunlar çok büyük eksiler bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.