Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 & Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam iyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık 1 aydır telefonum yok şuan dandik bi telefon kullanıyorum iş icabı. Fakat Sony xperia serisinden Z2 almayı düşünüyorum,aslında daha önce aklımda Z1 vardı Z2 cıkıyor alma felan dediler. Ama bu durumdan inanın çok sıkıldım ve eminim ki benim gibi birçok kişide bu durumdan sıkılmıştır.Z2 ile Z1 arasında ahım şahım bi fark yoksa ; misal ; Kamera , oyun performans'ı uygulama perfomansı şarj süresi tasarım ses gibi ben Gidip Z1'i gönül rahatlığı ile almak istiyorum. Z2 çok güzel bi telefon olabilir ama cidden tadı kaçtı bu işin, ki ben Sony hayranı fanıyımdır :) Xperia Z1 almamak için bir sebep de göremiyorum ortada var ise söyleyin. Z2 'nin ne bi çıkış tarihi belli ne piyasada bulunması muhtemel anlamadım gitti vallahi bu durum iyice can sıktı.

Lütfen fikirlerinizi paylaşın benim için çok önemli. Son olarak lütfen bana yok Şunu al bunu al demeyin sadece SONY'e odaklanmak istiyorum M8 diyorlar ama ne bileyim bana çok soğuk markalar geliyor.

• Z2'nin net bir çıkış tarihi daha yok. En son okuduğum haber de 6 aylık bir gecikme olabilir deniyordu. Ekran,ses ve fotoğraf özelliği açısından ciddi farklar mevcut. Ve batarya kapasitesi Z2 de çok daha yüksek. M8 çok iyi bir cihaz ama fiyatı şu an için o telefona göre bence fazla yüksek.
  • Sabır dostum sabır. Almışken z2 al. Sony e belli olmaz belki 64 bit işlemci koyar
  • Ben olsam Z2 varken Z1 almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norvec'te tarih 6 mayis yaziyor hocam. 2 aydir on siparisim duruyor. bende siz gibi beklemekten biktim resmen. 4 nisan da gelicekti 6 mayis yaziyor simdi.
    ben tarihinden daha cok bu internette konusulan sorunlari merak ediyorum. yok isinma sorunu, yok efendim kamerayi tam kapasite kullanamama sorunu . gibi birkac sorun yaziyordu internette.

ya bir kiside ciksin desin evet bu sorunlar var telefonda veya kesinlikle yok.

samsung s5 magazalara geldi millet aldi kullaniyor bile. htc m8 arkadasim aldi z2 siparisini iptal edip.
    bir kiside yardimci olsun :)
  • z2 geliyorken z1 alınmaz.z2
  • Açıkcası bugün Samsung S5'i görünce ve o s4'den eser kalmayan arayüzü hatta menü geçişleri vesaire görünce aklım %80 oraya gitti mayıs ayına kadar beklıcem gelmez ise anında hiç vakit kaybetmeden Elektrik mavisi olan Samsung S5'i alıcam :)
  • Son gelen finansal verilere göre Japonyanın dış ticaret açığı 4 e katlanmış.Japon ekonomisi çok iyi değil belki o yüzden Sony de üretim noktasında sıkıntı yaşamış olabilir.
  • bende şunu sorayım tabikide z2 çok üstün ama benim sorum şu z1 ile z2 arasındaki fiyat farkı gerçekten çok fazla bu para farkı değer mi asıl soru bu olmalı zira z1de işimi yeterince görecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

bende şunu sorayım tabikide z2 çok üstün ama benim sorum şu z1 ile z2 arasındaki fiyat farkı gerçekten çok fazla bu para farkı değer mi asıl soru bu olmalı zira z1de işimi yeterince görecektir...

Z1 2000 TL Z2'de herhalde 200 TL pahali gelir.S5'ten ucuz telefona M8 gibi 2500 TL istemezler diye dusunuyorum.
    Z1 ekrani sesi her seyiyle Z2'den cok geride
    Z1 alacaginiza G2 alin en azindan para cepte kalir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

bende şunu sorayım tabikide z2 çok üstün ama benim sorum şu z1 ile z2 arasındaki fiyat farkı gerçekten çok fazla bu para farkı değer mi asıl soru bu olmalı zira z1de işimi yeterince görecektir...

Z1 2000 TL Z2'de herhalde 200 TL pahali gelir.S5'ten ucuz telefona M8 gibi 2500 TL istemezler diye dusunuyorum.

2bin mi n11de 1.600civarina gormustum kuponlarla baya uygun olur mobilde oldugumdan bakamiyorum ama normal z1se eger. G2 ile arasinda cok fark yok gibi 2si arasinda hangisi g2 mi z1 mi

• quote:

quote:

quote:

2bin mi n11de 1.600civarina gormustum kuponlarla baya uygun olur mobilde oldugumdan bakamiyorum ama normal z1se eger. G2 ile arasinda cok fark yok gibi 2si arasinda hangisi g2 mi z1 mi

La onlar paralel.Sony Türkiye garantili 1900 TL'den aşağı bulamazsın.Paralel Z1 ile LG Türkiye garantili G2 aynı fiyat karar senin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

La onlar paralel.Sony Türkiye garantili 1900 TL'den aşağı bulamazsın.Paralel Z1 ile LG Türkiye garantili G2 aynı fiyat karar senin.

paralel olsun aynı telefon sonuçta garantisi olacak yine sırf sony garantisi için o kadar fazladan para veremem ayrıca g2 nin paralellerine güncelleme daha erken geldi :)

• Ekran çok daha iyi batarya süreleri ekran açıkken aynıdır kapalıyken 1saat fazla kullanırsın z2 yi.z2 de güçlendirilmiş "STEREO" hoparlör konuldu bu z1 de yok.kamerada gelişme var.Hız farkını 2sene sonra anlarsın.Su geçirmezliği artmış (daha dayanıklı) 1gb fazla ram işlemci hızlanmış donanım güçlenmiş bence beklenmesi gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

paralel olsun aynı telefon sonuçta garantisi olacak yine sırf sony garantisi için o kadar fazladan para veremem ayrıca g2 nin paralellerine güncelleme daha erken geldi :)

Paralellerin getirildiği ülkede güncelleme daha erken gelmiştir o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joqure0

Selam iyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık 1 aydır telefonum yok şuan dandik bi telefon kullanıyorum iş icabı. Fakat Sony xperia serisinden Z2 almayı düşünüyorum,aslında daha önce aklımda Z1 vardı Z2 cıkıyor alma felan dediler. Ama bu durumdan inanın çok sıkıldım ve eminim ki benim gibi birçok kişide bu durumdan sıkılmıştır.Z2 ile Z1 arasında ahım şahım bi fark yoksa ; misal ; Kamera , oyun performans'ı uygulama perfomansı şarj süresi tasarım ses gibi ben Gidip Z1'i gönül rahatlığı ile almak istiyorum. Z2 çok güzel bi telefon olabilir ama cidden tadı kaçtı bu işin, ki ben Sony hayranı fanıyımdır :) Xperia Z1 almamak için bir sebep de göremiyorum ortada var ise söyleyin. Z2 'nin ne bi çıkış tarihi belli ne piyasada bulunması muhtemel anlamadım gitti vallahi bu durum iyice can sıktı.

Lütfen fikirlerinizi paylaşın benim için çok önemli. Son olarak lütfen bana yok Şunu al bunu al demeyin sadece SONY'e odaklanmak istiyorum M8 diyorlar ama ne bileyim bana çok soğuk markalar geliyor.

Son okuduğum bir haberde Sony 4K video çekme özelliğinden dolayı çok ısınıyormuş. Bunu gidermek adına sıvı soğutma sistemi ekleyeceklermiş. Bundan dolayı çıkış tarihi ertelenmiş. Yoksa bende Sony hayranıyım ve Z2 yi dört gözle bekliyorum

• Arkadaşlar z1 ve z2 arasında çok fark yok gibi ancak en büyük fark fiyat farkı. Sizce bu fiyat farkında değer mi?
  • Evet arkadaşlar arada 400 lira gibi bi fark var bu haftasonu alacağım telefonu sizce değer mi bu farka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.