Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 4.5G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum 4.5g destekliyor fakat ayarlardan nasıl 4.5G'ye alırım bilmiyorum. bilen yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

http://i.hizliresim.com/WkolG4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentHunterHD -- 1 Nisan 2016; 14:20:28 >

• SilentHunterHD kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Küçük bir araştırma ile bulabilirdiniz. Ayarlar -> Diğer-> Mobil Şebekeler -> Ağ modu

Kullandığınız yazılım versiyonuna göre ufak farklılıklar olabilir ancak genelde aynı yerdedirler.
  • YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    evet genelde çoğu android telefonlarda aynı yerde Şebeke Modu'ndan yapılıyor fakat bende o mod yok ama telefon destekliyor. araştırmalarımda ise bulamadım o yüzden bu konuyu açtım.
    Ayarların Ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz?
    valla 4.5G ile ilgili cidden bir şey bulamadım.

http://i.hizliresim.com/57nrBM.jpg

http://i.hizliresim.com/rMNB7B.jpg
    Cihaz bilgilerinden ürün kodunu kontrol edebilir misin? Kullandığın cihaz LTE uyumlu olmayabilir.
    evet internetten ürün koduna baktığımda 4.5G desteklemediğini gördüm :/ neyse sağlık olsun. yorumun için teşekkürler :)
  • Bu z2 nin farklı versiyonları mı var?
    Bende de z2 var 1 nisandan beri 4,5G açık Türkcell kartım da uyumlu turboluyom
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Z2 4.5G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erpls kullanıcısına yanıt
    ben yurt dışına çıktığımda almıştım. demekki yurt dışında farklıymış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD

ben yurt dışına çıktığımda almıştım. demekki yurt dışında farklıymış :)

Hattınız 4.5G için değişti mi. Ayrıca buranın resmini atabilirmisiniz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Z2 4.5G

• Z2 D6502 modellerde 4G desteği bulunmuyor
    Z2 D6503 modellerde ise 4G desteği mevcut
  • kankator kullanıcısına yanıt
    evet sim kartım falan hepsi 4.5G için değişti fakat telefonu yurt dışından aldığım için desteklemiyor. telefonun modeli Z2 D6502
  • arkadaşlar cihazım Z2 D6503 mobil şebekelerden tercih edilen ağ türü kısmından Lte ile başlayanı seçtim ama test yaptığımda 9 megabiti yukarı geçmiyor diğerinde ise 7 megabit.
    turkcell imden baktığım zaman ise cihazım ve sim kartımın uyumlu olduğunu söylüyor bilemedim gitti
  • Arkadaşlar bu 4.5G baya fark gösteriyormu ?

Edit yeni bir konu açmamak için buradan yazayım dedim konu açan arkadaş kusura bakmasın.
  • CrawL00 kullanıcısına yanıt
    Benim oturduğum yerde 3g den kötü bazı yerlerde ise 3g den biraz daha iyi.Altyapısı kötü galiba(hat vodafone).

• CrawL00 kullanıcısına yanıt
    valla dostum z2 de 3g vardı. şimdi s6 edge aldım yeni telefon eski telefonda 3g de 7-8mbs alırken aynı yerde 4.5g de 60-70mbs alıyorum. çok ciddi bir fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentHunterHD -- 16 Nisan 2016; 19:01:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.