Bildirim
★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: new-desing
Bekleyip Z1 almayarak mantıklı bir iş yapmışım. Z2 ise tam alınacak cihaz. Kullanıcılar başlığı bu olacaksa beni ekleyebilirsiniz şimdiden.
Kesinlikle akıllılık yapmışsın, Z1 iyi hoştuda sırf piyasada o ara boş kalmıyalım diye çıkartılmış bir telefondu özellikle ekranın yatay ve dikey görüş açısı berbattı ve fiyatı abartıydı.
Z2'yi se çok beğendim gerek monoblok tasarımı gerek malzeme kalitesi gerekse donanımı on numara olmuş, tek eksiği yine fiyatı olucak. Türk halkının üzerinde Sony yazan birşeyi kazık yemeden alması hayal zaten. Özetle geçen yaz LG2 almamış olsaydım Z2'yi ciddi olarak düşünürdüm en az 2-3 sene kullanılacak telefon olmuş.
Ama şuda var biraz daha bekleme lüksü olanlar kesinlikle LG G3'ü beklesin 2014 son çeyrekte çıkacak oda bomba gibi bir telefon olucak malzeme kalitesini biraz yukarı çekseler tadından yenmez, fiyat klasmanında ise Z2'ye göre kesinlikle daha alınabilir olucaktır.
Z2 ve G3 gibi modelleri görünce insan önümüzdeki dönem gelecek modeller için umutlu oluyor. Heleki Samsungun şaka gibi yeni seri diye tanıtılan S5'inden sonra.
-
Bence de iyi. Ama bana sanki htc one çok az daha temiz ve güçlüymüş gibi geldi ya. Doğru mu seçti kulaklarım acaba :) -
Bu bi temenni mi yoksa z3'e dair bildiğin şeyler mi var engin hocam :) varsa uzun uzun dinlerim valla
Edit:
-Bu arada Sony z2 için "2014 ilk yarı'nın amiral gemisi" demiş. Bi de gelecek model için tasarımın değişeceği sinyallerini vermiş. Yani z3 bu yıl gelecek ve omnibalance tasarıma sahip olmayacak muhtemelen. Gel de z2 al şimdi. Dosdoğru anladıysam tabi.
-http://www.xperiablog.net/2014/02/26/sony-says-xperia-z2-is-h1-2014-flagship-not-sticking-to-a-single-design-for-future-models/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Belle Indifference -- 27 Şubat 2014; 6:03:36 > -
Üst hoparlörün orada şarjdayken yanan yeşil led aynı zamanda arama, sms ve mail içinde bildirim ışığı olarak çalışıyormu arkadaşlar? Ve hangi renklere sahip? Z2 piyasada değil ama z1 ile aynı olduğunu düşünüyorum. Z1 sahibi arkadaşlar aydınlatabilirmi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben biraz sesi açtım sistemden sony daha doğal ve orantılı geldi htc ise tizleri arttırılmış efektleri bulandırarak veriyor gibi geldi. gurultulu yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodlust
Üst hoparlörün orada şarjdayken yanan yeşil led aynı zamanda arama, sms ve mail içinde bildirim ışığı olarak çalışıyormu arkadaşlar? Ve hangi renklere sahip? Z2 piyasada değil ama z1 ile aynı olduğunu düşünüyorum. Z1 sahibi arkadaşlar aydınlatabilirmi acaba
çalışıyor merak etme -
sony diğer markalar gibi fiyatlar düşmüyor,z1 çıkalı şurda daha ne kadar oldu ki,
z2 de nisan,mayıs gibi gelse Türkiyeye ve z1 in fiyatı hala ikibin küsürlerde iken sony bunu Türkiyede kaça satmayı düşünüyor çok merak ediyorum. -
6 ay sonra yeni amiral tanitilir heves etmeyin
bence sony bundan sonra diğer firmalar gibi her yıla bir amiral model cıkarkma politikasına geçer z2 bence şuanda en iyi akıllı telefon.
fakat bataryası en az 3000 mah denmiş Çoğu kaynak 3200 mah diyor kafam karıştı bilen var mı ? -
hiç telefonun yoksa z2 alınır :) eğer var ise alınmaz.. -
2300 - 2400 civarı. daha yukarlardada olabilir şaşırmamak lazım -
Sony bu sefer yapmış. Xperia z1 almamamın nedeni ses ve ekran kalitesiz oluşuydu.(zaten baska bisi icin almiyom telefonu ;) )
Tercihimi htc one'den yana yapmıştım.
Htc one'den memnunumda.
Ama bu kadar cabuk gelcegini bilseydim z2 nin kesinlikle beklerdim.
Birde soylemek istedigim yeni teknolojide cogu markanin gectigi sanal tus sistemi.. htc one 2 de artik sanal tuslar ekranin icinde yer alcak.Ekranin buyumesi saglaniyorda benim nedense hic hosuma gitmiyor bu durum. Tuşlarin ekran dısinda ayri olmasi daha cazip ve sıkıntisiz gibi.
Cep telefonu oldugunuda unutmamak gerek bence 5 inci aşmasa telefonlar daha ideal olcak.
Acaba htc oneyi satip z2 yemi gecsem diye dusunurken , Malesef teknolojinin para tuzagina düştugumu anladim. Insanlari cezbetmesini biliyorlar valla helal olsun.
Telefonunuzdan yana hicbir sıkınti yoksa yeni telefon almayin bence , daha iyisi olsun diyerek .. Aldanirsiniz , aldanırız...
Kamera karşılaştırması
Düşük ışıkta.
Phone ArenaSony Xperia Z2 vs iPhone 5s vs Lumia 1520 low-light camera comparisonhttp://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z2-vs-iPhone-5s-vs-Lumia-1520-low-light-camera-comparison_id53270
-
Daha pek bilgi yok ama telefonu her gördüğümde alasım geliyor. Bence çok güzel bir telefon.
Not; Şu an s3 kullanıyorum.
Xperia Z2 deki en bomba haber Anti-Shatter film yokmuş cihazda çok üzücü
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
Xperia Z2 deki en bomba haber Anti-Shatter film yokmuş cihazda çok üzücü
gerekli dayanıklılık testleri yapmışlardır, merak etme.
Güzel tarafı, Z ve Z1'de ön dragontail arka gorilla glass iken,
Z2'de her iki tarafta da dragontrail kullanmışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: JrMaster
Kamera karşılaştırması
Düşük ışıkta.
Phone ArenaSony Xperia Z2 vs iPhone 5s vs Lumia 1520 low-light camera comparisonhttp://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z2-vs-iPhone-5s-vs-Lumia-1520-low-light-camera-comparison_id53270
mükemmel yapmışlar bu sefer
-
ah bu teknolojinin gözü kör oslun -
batarya diyorum 3000 mah mı 3200 mah mı??? kafamda deli sorular
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X