Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 şebeke üzerinden görüntülü görüşme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
37.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Z2 kullanıcı olarak söylüyorum, ne yazıkki yok arkadaşlar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia nın ilk akıllı telefonu 5800 da bile vardı. Diğerlerinde nasıl yok anlamak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Bu kadar basit bir özelliği neden koymazlar ki? ilginç gerçekten.

Nokia'nın en iyi akılsız cebi 515'te bile görüntülü görüşme yok.

Hocam bence bu akıllı cihazlar ın fiyasko sudur bu olay ancak cihazınızda kullandığınız her mobil iletişim sertifika sı için para ödüyorsunuz bu yüzden rafa kaldırıldı

Onlar cüzi rakamlar diye biliyordum hocam. Ama bizlerden de iyi paralar alıyor sony htc.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Bu konu 4-5yıl evvel firmalar tarafından denendi ve yeterli ilgiyi görmemesi nedeniyle bir çok firma tarafından rafa kaldırıldı. Bunda operatörlerin farklı ücret tarifesi uygulamasıda etken olabilir. İddia edildiği gibi şebeke ile görüntülü görüşme üst seviye cihaz özelliği değil, eski model cihaz özelliği oldu yani sony-ericsson, nokia gibi firmaların 3,4 yıl önceki modellerinde bu özellik varken yeni modellerinde yok. Bu özelliği devam ettiren tek firma sanırım samsung. Yurt dışında bu özelliğin çalışıp, burada çalışmaması diye bir şey sözkonusu değil.

Yeterince ilgi görmeseydi samsung da bu özelliği kaldırırdı değil mi

• Gsm şirketlerine ek bir ücret ödememe adına görüntülü görüşme özelliğini deaktif ediyorlar. Çünkü kullanıcıların %90-95i şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmıyor. Yapmadıkları içinde firmalar gsm şirketlerine boş yere para vermek istemiyorlar. Samsung ve general mobile bu ücreti ödüyorlar

• yaklaşık 1 ay önce z2 almak gibi büyük bir hata yaptım..samsung s3 den geçmeme rağmen hem kameradan hemde görüntülü konuşma olmaması beni hayal kırıllığına uğrattı..parasını kesinlikle haketmiyor..

• merhaba arkadalar, konu biraz eski ama tekrar açmak istiyorum. şimdi neden 3g yok sorusunun cevabını aramaktansa nasıl 3g üzerinden görüntülü arama özelliğini eklerim sorusuna cevap arayalım arkadaşlar. bu çok önemli bir konu bence.
  • Viber var

• farukkk kullanıcısına yanıt
    Ama herkeste internet yok arayacağım kişinin interneti var mı diye düşünmeden aramak istiyorum ben mesela

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.