Arkadaşlar Merhaba Yakın zamanda telefonumu değiştirmeye karar verdim, şu anda mevcut olarak Xperia Ion HSPA kullanıyorum çok memnunum ancak son zamandaki uygulamalar vs. artık kasmaya başladı ve işlemci ile ram yetersiz kalıyor, piyasayı araştırdım kendi zevkime uygun telefon yine Sony oldu ancak iki model arasında kaldım
tercih konusunda sizinde kararlarınızı ve yorumlarınızı merak ediyorum
Sony Xperia M4 Aqua
İşletim Türü Android İşletim Sistemi Android 5.0.2 (Lollipop) İşlemci Kapasitesi 1.5 Ghz Quad-core + 1.0 GHz Quad-core RAM Kapasitesi 2 GB RAM Dahili Hafıza 8 GB Arttırılabilir Hafıza Var Ekran Tipi IPS LCD Ön (Selfie) Kamera 5.0 Megapixel Wi-Fi. 802.11 a/b/g/n 3G Var GPS Var Assisted GPS Var NFC Var Ekran Çözünürlüğü 1280 x 720 Pixsel Bluetooth Var Dahili Modem Var EDGE Var TV Özelliği 3G Mobil TV Kamera Çözünürlüğü 13 Megapixel Ekran Renk Çözünürlüğü 16 Milyon Boyutlar 145.5 x 72.6 x 7.3 mm Ağırlık 136 Gr Java Desteği Yok Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Var Zil Tipi Polifonik , Monofonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Push E-mail Var E-mail Desteği Var PC Senkronizasyonu Var Ekran Boyutu 5" Bekleme Süresi Maksimum 685 Saat (3G ile) Konuşma Süresi Maksimum 13 Saat (3G ile) Pil Türü Li-Ion Telefon Hafızası Var Telefon Rehberi Hafızası Var Hafıza Kartı Tipi Mini SD Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Var ( Uygulama ile data kullanır ) Entegre Kamera Var Kamera Zoom 3x Kamera Zoom: Var Entegre Flaş Var
SONY XPERIA Z2
İşletim Türü Android İşletim Sistemi Android 4.4.2 (KitKat) İşlemci Kapasitesi 2.3 GHz Quad Core RAM Kapasitesi 3 GB RAM Dahili Hafıza 16 GB Arttırılabilir Hafıza Var Ekran Tipi IPS LCD Ön (Selfie) Kamera 2.2 Megapixel Wi-Fi. 802.11 a/b/g/n/ac 3G HSDPA GPS Var Assisted GPS Var NFC Var Ekran Çözünürlüğü 1080 x 1920 Pixseli Bluetooth Var Dahili Modem Var GPRS Class 10 GPRS Var Şebeke 850/900/1800/1900 Bağlantı Hızı 42 Mbps Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var MP3 Çalma Var TV Özelliği 3G Mobil TV Radyo Var MMS Var Oyun Var Kamera Çözünürlüğü 20.7 Megapixel Dokunmatik Ekran Var Ekran Renk Çözünürlüğü 16 Milyon Boyutlar 146.8 x 73.3 x 8.2 mm Ağırlık 163 gr Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Yok Sesli Arama Var Zil Tipi Polifonik , Monofonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Push E-mail Var E-mail Desteği Var PC Senkronizasyonu Var SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri 0.38 W/kg Klavye Yok Güç Özellikleri Ekran Boyutu 5,2" Bekleme Süresi Maksimum 690 saat Konuşma Süresi Maksimum 15 saat Pil Türü Li-Ion Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası Var Telefon Rehberi Hafızası Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Var ( Uygulama ile data kullanır ) Entegre Kamera Var Kamera Zoom 4x Kamera Zoom: Var Entegre Flaş Var
Z2
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme