Şimdi Ara

Sony Xperia z3 Compact / Bildirim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ilk mesajım bu benim. Aranıza böyle bir sorun ile dahil oldum :)

Benim sorunum şu arkadaşlar, sony xperia z3 compact aldım telefon gayet hoş fakat bildirim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kilit ekranını açmadan bildirimler çoğunlukla gelmiyor. Ekranı açtığımda bildirimler gelmeye başlıyor. Bu durum fazlasıyla canımı sıktı. Bir de kardeşimde xperia z2 var. onda bildirimler iphone daki gibi ekranda gözüküyorken(yazı, kimden geldiği vb. gibi) benim telefonda gözükmüyor. Bu sorunlarda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Esas sorunum bildirimin ekranda o şekilde gözükmesi değil tabi, karşı taraf bildirim gönderdiği anda benim telefon uyarı versin yeter. Wi-Fi ile ilgili olabilir mi acaba diyorum...

• cevap veren olacak mı arkadaşlar psikolocim bozuldu
  • Hocam anladım sıkıntıyı :) stamina modun ayarlarında hangi program hep acık olsun istiyorsanız o programı açın bunun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 8 Mart 2015; 19:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. sanırım halloldu.
  • Stamina'yı kapatırsan sorun çözülür büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb. nasılsınız
    ikinci el Z1c aldım.. telefon genel olarak şikayetim yok en güncel sürümde fakat ekran kendi kendine uyku(bekleme) moduna geçtiği zaman 3g açıkken genelde whatsapp,telegram gibi mesaj uygulamalarından mesaj geldiği zaman bildirim gelmiyor. ben power tuşu ile ekranı açtığım zaman yeni gelmiş gibi geliyor. siz formda yazmıssınız bu sorunu acaba bi çözüm bulabildiniz mi? stamina mod kapalı veya açık hepsini denedim ama bildirim gelmiyor...
  • Aynı durum bende de var, bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.